İste benim en buyuk sorunum 6 7 8 9 dab sonra delleniyom ben gunduz asla yemicem seyleri gece yiyesim geliyo canim hosgeldin boy ve kilo nedir6dan sonra zararli bir sey yemeyerek zayiflayalim derim ne dersiniz
Geldim canim kusura bakmayin aksmalari coukla ilgilenmekten pek gitemiyorum valla oyle yapalim iste bugun ne yedigimizi yazalim ne hareketler yaptik onlari yazalim bunlari okudukca gaz gelir belkiEgzersiz ve menu mu paylasacagiz nasil olacak meler yapalim? Elseven heeeyy nerelerdesin
Canim hata ustune hata yapiyom bu askamda yedim gecenin 11 inde ya olim ben ya niye yasiyom cok.moralim bozuk nezamandir yemediydim ve vucut cikdirdi artik makarnayaSiz uzunsunuz yaaaa ben kisayim malesef sizlerin fazlasi cok degil neyse umitvar olacagim evet kurallar onemli olabilir konu sahibine uygunsa. Elseven hala makarna salatasinin etkisindemi si uhut canim onu her gun yeni bir gun
Merhaba canim boy 1.69 kilo 67. Kilom basen ve bacakta toplanmış orantisiz bi görüntü anlayacagin. Senin vucut tipin nedir canımİste benim en buyuk sorunum 6 7 8 9 dab sonra delleniyom ben gunduz asla yemicem seyleri gece yiyesim geliyo canim hosgeldin boy ve kilo nedir
Canım sakın moralini bozma. Ben şöyle bir sey oneriyorum 6ya kadar aksam yemegimiz bitmis olsun ve 6dan sonra tatliydi pilavdi makarnaydi hiçbir sey yemeyelim. Ama diyelim ki yemek 6dan sonraya sarkti o zaman yedigimiz öğün sebze corba gibi seyler olsun o da 7 ye kadar olsun 7den sonra agzimiza lokma koymayalim yakalım yaglarimizi :)Canim hata ustune hata yapiyom bu askamda yedim gecenin 11 inde ya olim ben ya niye yasiyom cok.moralim bozuk nezamandir yemediydim ve vucut cikdirdi artik makarnaya
Canim kabul etmek nedemek benim kendine hayrim yok zaten sizden yardim istiyorum birlikte bişeylet yapslıö guc verwlimCanım benim de bel ince kalca var boy 1.69 kilo 67. Birkac belli kuralimiz olsun diyorum ben tabi konu sahibi de kabul ederse :)
Sakın sakın böyle konusma canim.Kizlarrrrrrr hepiniz hosgeldinizzz cok sevindim sizleri gordugume bebegimden dolayi slk giremedim bugun...
Veee cok kotu bi haberim var aman allahim.ben ne yaptim az once saat 11 bucuga gelirken koca bir tabak cubuk makarn yedim inanamiyorumm hala resmen seytan beni kaldiriyo goturuyo mutfaga dun gecede makarn salatasi yemistim allahim napiyorum ben yaa o saate kadar hersey cok guzeldi kendine ozel zeytinyagli pirasa yapmistim 4 kasik pirasa biraz salata yeyip kalkmistim ama 11 bucuga dogru dellendim oysaki yemeseydim sabah 68 le bile uyanabilirdim kizlar moral lutfennn ol.mek isyiyorummmm
Canım tamamz hadi bakalım umarum uyarız ya motıve cok mnemliCanım sakın moralini bozma. Ben şöyle bir sey oneriyorum 6ya kadar aksam yemegimiz bitmis olsun ve 6dan sonra tatliydi pilavdi makarnaydi hiçbir sey yemeyelim. Ama diyelim ki yemek 6dan sonraya sarkti o zaman yedigimiz öğün sebze corba gibi seyler olsun o da 7 ye kadar olsun 7den sonra agzimiza lokma koymayalim yakalım yaglarimizi :)
2. Kuralimiz her gün en az 1,5 litre su olsun
3. Kuralimiz paketli hicbir sey yemeyelim diyet olsa da biskuvi kek filan uzak duralim ama evde mi yaptin 6ya kadar serbest olsun.
Canım simdilik bu basit kurallarla baslayalim derim ne dersin
Canım benım ewet buaralar yasam tarzım sz yemek diye endeksledim kendimi bu iyi geliyorSakın sakın böyle konusma canim.
Bak sana cok güzel bir örnek verecegim diyetim bozuldu sunu da yiyim suna da saldırıyım demek , telefonum düştü kırıldı üstünde tepiniyim de daha da parcalansin demek kadar sacmadir. Ne kadar bozulursa bozulsun 5 dakika sonra hicbir sey olmamis gibi devam edecegiz söz mü?
Ayrica her gün tartilmak yok haftada 1 kere tartilacaksin yoksa kilo verecegin varsa da veremezsin.
Ve bunu diyet olarak dusunmeyecegiz kurallarimiz cok uygulanabilir ve mantikli yasam tarzimiz olacak :)
Canım ya kilon suan ulaşmak istedşpim kilo aslında neguzek fazls kılion yok basenden şikayetçisib galiba basen eritmek daha zordur ya hep öle gelmiştir bana bende bel gobek var canım belimfe bir simit var resmen ama buara inceldi sanki yaaaaMerhaba canim boy 1.69 kilo 67. Kilom basen ve bacakta toplanmış orantisiz bi görüntü anlayacagin. Senin vucut tipin nedir canım
Hosgeldin arkadasimhop ben de geldim. bir türlü veremediğim 10 kilom var. 70 kiloyum 60 olmak hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?