İnsallah misafirlikte fazla kacirmassin canim ya aksam ne yedinSSSSSÖÖÖÖÖZZZZZ
Sabah 20 dk spor yaptim.
Kahvaltima dikkat ederek yedim bol domates salatalik 3 zeytin peynir menemen 1cay bardagi sut ekmek 2 lokma falan
Misafirlikteyim 2 gun ondan menuler sikinti olabilir arkadaslar
Kilo bildirimi gunu yapalim o zaman
Cranial
Yaziliyor canim yaz tabiiki bugun neler yedin spor yaptinmi ekmehi bende baya azaltyim ginde toplam bir dilim anca yiyorum o dabkepekSlm kızlar..öğünler yazılıyor mu bilmiyorum o yüzden sadece kurallarımi söylüyorum ekmeği azaltim yanında daha sebze ve yeşillik yiyorum..günde en az 10 bardak su tüketiyorum fazlası da oluyor 7 den sonra yemek yemiyorum bazen çayın yanında Gofret çok değil ama günde iki öğün yiyorum aralarda fındık ve meyve tuketiyorum
Canim kilolarimiz ayni hedeflerimizde ama.boyun kac ben biraz iri kemikliyim lurfen sende katil.bize haydi motive olalim hosgeldin buaradahop ben de geldim. bir türlü veremediğim 10 kilom var. 70 kiloyum 60 olmak hedefim.
Kime diyon canim bana diyosan 2 yasinda benimki emzirme sorunum yok allahtanBebegim var dedin o ne kadarlik yanlis beslemip birde sütun kesilivermesin
hoşbuldum canımCanim kilolarimiz ayni hedeflerimizde ama.boyun kac ben biraz iri kemikliyim lurfen sende katil.bize haydi motive olalim hosgeldin buarada
Aa uzumussun canim ben 167 70 kilohoşbuldum canımben de iri kemikliyim. boyum 1.73 ve iştahlı biriyim. özellikle tatlılara hiç hayır diyemiyorum
Canim makarna ve pirasa biraz fazla olmus ben pirasa yiceksem yanina salata makarna yiceksem yanina salata ikisini de ayni gun yememeye calisiyorim mesela ama su aralar makarnaya asigim yasak ya kiymete bindiiştahıma örnek:
bugün sabah 2 dilim ekmek bir büyük parça beyaz peynir, biraz fıstık ezmesi ve petek bal yedim. öğlen bir aşure, bir sütlü filtre kahve ve yanında cevizli sucuk. akşam bir tabak makarna ve bir porsiyon zeytinyağlı pırasa. vay be
Oglen 1 kase kadar pirasa yemegi 1 salatalikİnsallah misafirlikte fazla kacirmassin canim ya aksam ne yedin
Benimkide 2 yasini 3 ay gecti canimKime diyon canim bana diyosan 2 yasinda benimki emzirme sorunum yok allahtan
1 er yemek kasigiysa cok iyi benceOglen 1 kase kadar pirasa yemegi 1 salatalik
Ikindin cigkofte 4 tanecik
Aksam salata 1er yemwk kasigi kiyma ve makarna bide mantar sonrada azicik fistik yedim suyumu ictim 15 dk tekrar spor yaptim
Bilemedim iyimi kotumu
Canim kac kilosun boy kacbugün akşam yemeğimi dışarda yedim ama 6 dan önce yemiştim..çok abartılı bir öğün değildi ayrıca...şuan açlıktan karnım zil çalıyor ve ben mutluyumm....
boy 163 felan sanırım...Kilo 72Canim kac kilosun boy kac
Hic bise yemedinmi busaate kadar vala masallah ben 1 tabak icinde corba tabahi o da cips arti soslu misir yedim bir bardakda cay ..yoksa dayanamicaktim
Hemen hemen ayni kilo ve boylardayiz canim bende 167 kilo 70 umarim uyursun ama sabahki o mutlulag deger hadi bakalim sabah kac kilo cickicaz yazalaim buraya olurmuboy 163 felan sanırım...Kilo 72saat 22.00 gibi 2 küçük elma yedim...(organik köy elması.. ) 23.00 da ise karışık bitki çayı içtim..matabolizmayı hızlandırıcı tarzda bir çay..Bu kadar
ama şuan çok açım ama uyumalıyım...çünkü biliyorum ki sabah çok mutlu ve bedenim dinlenmiş olarak uyanacağım..tavsiye ederim..
İnsallah canim iyigecelerkarşılıklı destek ve önerilerle bu işin üstesinden rahatlıkla gelebiliriz...yeter ki birlik ve destekleşme olsun..iyi geceler şimdilik..yarın görüşmek dileğiylee...
güya diyetteyim. birkaç gün çok iyi gidiyorum sonra dayanamıyorum tatlı bişeyler yiyorum film kopuyor.Aa uzumussun canim ben 167 70 kilo
Ee peki tatlida nasil kendini frenliyosun yada diyettemisin suan
haklısın ben de farkındayım.Canim makarna ve pirasa biraz fazla olmus ben pirasa yiceksem yanina salata makarna yiceksem yanina salata ikisini de ayni gun yememeye calisiyorim mesela ama su aralar makarnaya asigim yasak ya kiymete bindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?