70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

İnsallah misafirlikte fazla kacirmassin canim ya aksam ne yedin

Yaziliyor canim yaz tabiiki bugun neler yedin spor yaptinmi ekmehi bende baya azaltyim ginde toplam bir dilim anca yiyorum o dabkepek

Canim kilolarimiz ayni hedeflerimizde ama.boyun kac ben biraz iri kemikliyim lurfen sende katil.bize haydi motive olalim hosgeldin buarada
hoşbuldum canım ben de iri kemikliyim. boyum 1.73 ve iştahlı biriyim. özellikle tatlılara hiç hayır diyemiyorum

iştahıma örnek:
bugün sabah 2 dilim ekmek bir büyük parça beyaz peynir, biraz fıstık ezmesi ve petek bal yedim. öğlen bir aşure, bir sütlü filtre kahve ve yanında cevizli sucuk. akşam bir tabak makarna ve bir porsiyon zeytinyağlı pırasa. vay be

Canim makarna ve pirasa biraz fazla olmus ben pirasa yiceksem yanina salata makarna yiceksem yanina salata ikisini de ayni gun yememeye calisiyorim mesela ama su aralar makarnaya asigim yasak ya kiymete bindi

Saat 21.30 ve benim kansekerim dusmeye basladi cay yada kahve icicem sanirim yoksa olurum ya titremeye bssladim ve azZonce tartida tam 70.0 ciktim aslinda buguzel cunku bubsaatlerde hep 71 indir normalde

İnsallah misafirlikte fazla kacirmassin canim ya aksam ne yedin
Oglen 1 kase kadar pirasa yemegi 1 salatalik
Ikindin cigkofte 4 tanecik
Aksam salata 1er yemwk kasigi kiyma ve makarna bide mantar sonrada azicik fistik yedim suyumu ictim 15 dk tekrar spor yaptim
Bilemedim iyimi kotumu

Oglen 1 kase kadar pirasa yemegi 1 salatalik
Ikindin cigkofte 4 tanecik
Aksam salata 1er yemwk kasigi kiyma ve makarna bide mantar sonrada azicik fistik yedim suyumu ictim 15 dk tekrar spor yaptim
Bilemedim iyimi kotumu
1 er yemek kasigiysa cok iyi bence

bugün akşam yemeğimi dışarda yedim ama 6 dan önce yemiştim..çok abartılı bir öğün değildi ayrıca...şuan açlıktan karnım zil çalıyor ve ben mutluyumm....

bugün akşam yemeğimi dışarda yedim ama 6 dan önce yemiştim..çok abartılı bir öğün değildi ayrıca...şuan açlıktan karnım zil çalıyor ve ben mutluyumm....
Canim kac kilosun boy kac
Hic bise yemedinmi busaate kadar vala masallah ben 1 tabak icinde corba tabahi o da cips arti soslu misir yedim bir bardakda cay ..yoksa dayanamicaktim

Canim kac kilosun boy kac
Hic bise yemedinmi busaate kadar vala masallah ben 1 tabak icinde corba tabahi o da cips arti soslu misir yedim bir bardakda cay ..yoksa dayanamicaktim
boy 163 felan sanırım...Kilo 72 saat 22.00 gibi 2 küçük elma yedim...(organik köy elması..) 23.00 da ise karışık bitki çayı içtim..matabolizmayı hızlandırıcı tarzda bir çay..Bu kadar
ama şuan çok açım ama uyumalıyım...çünkü biliyorum ki sabah çok mutlu ve bedenim dinlenmiş olarak uyanacağım..tavsiye ederim..

Hemen hemen ayni kilo ve boylardayiz canim bende 167 kilo 70 umarim uyursun ama sabahki o mutlulag deger hadi bakalim sabah kac kilo cickicaz yazalaim buraya olurmu

karşılıklı destek ve önerilerle bu işin üstesinden rahatlıkla gelebiliriz...yeter ki birlik ve destekleşme olsun.. iyi geceler şimdilik..yarın görüşmek dileğiylee...

Canim makarna ve pirasa biraz fazla olmus ben pirasa yiceksem yanina salata makarna yiceksem yanina salata ikisini de ayni gun yememeye calisiyorim mesela ama su aralar makarnaya asigim yasak ya kiymete bindi
haklısın ben de farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…