71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.187
11.120
248
Evet arkadaşlar. Şu an 71.4 kiloyum. Yaklaşık 2 aydır b-fit e gidiyorum ama boğazımı pek tutamadığım için kilo veremedim... Yemek yemeyi çok seviyorum. Özellikle abur cubur ve dışarda yemeyi.

Hiçbir zaman (sadece 1 - 2 yıl hariç) zayıf bi insan olmadım. 3.5 yıl önce evlendiğimde 56 kiloydum. Ve şimdi 71.4 :KK43:

• Ocak
  • 21.01.2019 - 71.4 kg.

• Bu aralar hep dengesiz gitti.

• Mayıs
  • 05.05.2019 - 70.0 kg.
  • 12.05.2019 - 68.0 kg.
  • 19.05.2019 - 67.8 kg.
  • 26.05.2019 - 67.2 kg.
Temmuz
12.07.2019: 64.6 kg

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar. Şu an 71.4 kiloyum. Yaklaşık 2 aydır b-fit e gidiyorum ama boğazımı pek tutamadığım için kilo veremedim... Yemek yemeyi çok seviyorum. Özellikle abur cubur ve dışarda yemeyi.

Hiçbir zaman (sadece 1 - 2 yıl hariç) zayıf bi insan olmadım. 3.5 yıl önce evlendiğimde 56 kiloydum. Ve şimdi 71.4 :KK43:

Bu yolculuğumda ne yedim ne yaptım yazacağım ve 3 günlük periyotlar halinde tartılıp buraya yazacağım. İnşallah nisan ayı sonuna kadar hedefime ulaşmış olmak dileği ile...

21.01.2019 - 71.4
24.01.2019 -
27.01.2019 -
30.01.2019 -
02.02.2019 -
05.02.2019 -
merhaba canım bende hayatım boyunca hiç zayıf olmadım lise 3 te 57 kiloydum daha sonra 60 lara çıktım, evlilikle birlikte daha fazla aldım ve şuan 70,5 pazartesiden beri dikkat etmeye başldım artık ama çalıştığım için spor yapamıyorum evde koşu bandım bisikletim var akşamları vakit bulursam 30-45 dk bazen 1 saat yürüyüş yapıyorum şuan için ilk hedef 65 hadi bize kolay gelsin :KK48:

merhaba canım bende hayatım boyunca hiç zayıf olmadım lise 3 te 57 kiloydum daha sonra 60 lara çıktım, evlilikle birlikte daha fazla aldım ve şuan 70,5 pazartesiden beri dikkat etmeye başldım artık ama çalıştığım için spor yapamıyorum evde koşu bandım bisikletim var akşamları vakit bulursam 30-45 dk bazen 1 saat yürüyüş yapıyorum şuan için ilk hedef 65 hadi bize kolay gelsin :KK48:

Çok teşekkür ederim :) Şu an tatildeyiz başlayamadım... :KK43:

Pazar gününden itibaren başlıyorum :)

Artık yazları üzerime oramı buramı kapatmak için bi şeyler geçirmekten sıkıldım :(

Çok şükür 1 haftalık tatilimde kilo almamışım :) Şimdi başlasın bakalım :)

Sabah
1 avuç içi fındık
2 hurma

Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak kereviz

Ara
1 portakal
1 avuç içi fındık

Akşam
Tavuk döner
Ayran

(Bu yazdığım yiyeceklerin kalorilerine Yazıo isminde bi programdan bakıyorum. Günlük almam gereken kaloriyi aşmadım)

Canim bisey sorcam b.fit nedir.
Ben cocugumla gidebilecegim bir spor salonu ariyorum.

Merhaba. bfit normal spor salonu gibi değil. Ordaki gibi aletler de yok. Farklı aletler var. Onlara youtube tan bakabilirsiniz. Sadece yarım saat sürüyor. Benim gittiğim yerde çocuğuyla gelen kadınlar var. Çocukları oturup yarım saat bekliyor onları. Sorun olmuyor.

Merhaba. bfit normal spor salonu gibi değil. Ordaki gibi aletler de yok. Farklı aletler var. Onlara youtube tan bakabilirsiniz. Sadece yarım saat sürüyor. Benim gittiğim yerde çocuğuyla gelen kadınlar var. Çocukları oturup yarım saat bekliyor onları. Sorun olmuyor.
Hmm bi bakayim o zaman. Peki ne kadar duruyor ortalama sporunuz ve ucreti ne kadar ödüyorsunuz

Hmm bi bakayim o zaman. Peki ne kadar duruyor ortalama sporunuz ve ucreti ne kadar ödüyorsunuz

Yarım saat sürüyor. Ben kampanyadan yararlandım. İndirimli, kampanyalı zamanları oluyor. 13 aylık 500 küsür tl ye yazıldım. Normal fiyat için isterseniz size yakın bfit i arayın.

Bir de şunu söyleyeyim diyet yapmayacaksınız hiç gitmeyin. Diyetsiz bi işe yaramıyor. Bir zaman sonra da alışıp kolay gelmeye başlayınca arttıramıyorsunuz maalesef. Tek düze.

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
1 çatal labne
1 yumurta

Öğle
1 kase işkembe çorbası
1 kase barbunya
1 dilim ekmek

Akşam
3 köfte
1 kase yoğurt yiyip günü kapatmayı düşünüyorum :)

(Aralarda 3-5 adet fındık)

Yarım saat sürüyor. Ben kampanyadan yararlandım. İndirimli, kampanyalı zamanları oluyor. 13 aylık 500 küsür tl ye yazıldım. Normal fiyat için isterseniz size yakın bfit i arayın.

Bir de şunu söyleyeyim diyet yapmayacaksınız hiç gitmeyin. Diyetsiz bi işe yaramıyor. Bir zaman sonra da alışıp kolay gelmeye başlayınca arttıramıyorsunuz maalesef. Tek düze.
Diyet yapiyorum hatta 1 kilo vermisim bu hafta. B fit bizim burda aradim yakinlarda varmis. Gidip konusmayi dusunuyorum.
Cok sey sordum kusura bakmayin son kez bisey daha sorcam.
Kadinlara ozel oldugunu duydum erkek varmi icerde

Diyet yapiyorum hatta 1 kilo vermisim bu hafta. B fit bizim burda aradim yakinlarda varmis. Gidip konusmayi dusunuyorum.
Cok sey sordum kusura bakmayin son kez bisey daha sorcam.
Kadinlara ozel oldugunu duydum erkek varmi icerde

Ne demek hiç sorun değil :) Sadece ve sadece kadınlara özel. Erkek eğitmen de olsa yok içerde

Ben 80,5 ile başladım geçen hafta bu sabah tartıldım 78,9 olmuş ümitlendim tam gaz devam tatlı ekmek ve gece 8 den sonra yememeyi azalttım çok katı yapamıyorum 7,5 aylık bebeğimi emziriyorum

Sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 yumurta

Ara
1 avuç içi fındık

Öğle
Tavuk yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Salata

Akşam
1 kase kadar bezelye yemeği yiyip günü kapatmayı düşünüyorum.

Dün akşama doğru yazamayacağım kadar çok şeyler yedim :KK43: Adet dönemindeyim... Yine bi yeme krizi yaşadım.. :(

Back
X