71.4 ten 55 e yolculuk başlasın!!

Ah o aburcubur sevdasi yok mu :( beni de o abur cubur ve kolalar mahvetti. 58 kiloyla evlendim sekiz ayda 64 olmusum:( evlendikten sonra her yemegin yaninda kola, aksamlari tv izlerken koca kase dondurma vs derken kilolar kanatlanip bana dogru kosmuslar😀 bugun sabahtan diyete basladim ben de😶

Ah o aburcubur sevdasi yok mu :KK43: beni de o abur cubur ve kolalar mahvetti. 58 kiloyla evlendim sekiz ayda 64 olmusum:KK43: evlendikten sonra her yemegin yaninda kola, aksamlari tv izlerken koca kase dondurma vs derken kilolar kanatlanip bana dogru kosmuslar😀 bugun sabahtan diyete basladim ben de😶

Ohh en azından benim gibi daha 70 lere çıkmamışsınız o da güzel. Daha da dikkat etmezseniz ama o da olur. Bende de aynı şekilde ilerledi çünkü.

Ohh en azından benim gibi daha 70 lere çıkmamışsınız o da güzel. Daha da dikkat etmezseniz ama o da olur. Bende de aynı şekilde ilerledi çünkü.
eger tartilmasaydim gidisat oyleydi😬😬ben simdi yeni bisey okudum ,.bir hafta falan onu deniycem. Acikinca ye, doyunca birak ve acikana kadar yeme gibi bisey. Acaba ise yarar mi?

Heyooo kadınlar. Günaydın. Ben 64.6 kilo oldummm. "Diyet listeleri" nde artık konum. Ama buraya da bi selam edeyim dedim 💕

Back
X