80'den 55'e sabır dolu uzun bir yolculuk

Sanırım artık yoruldum yediklerime dikkat etmemeye başladım gündüz kaçamaklar gece yiyip yatmalar noluyor bana 55e daha çok varken yedikten sonra keşke yemeseydim pişmanlığı iş işten geçtikten sonra neye yarar keşke off nasıl kendime gelicem motivasyonumu toplıcam :(

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim :) ben diyete başlayalı tam 3 hafta oldu. 84.7 ile başladım bugün sabah 79.6 yı gösteriyordu tartı :) ben diyetisyene gittim verdiği listeyi uyguluyorum inşallah yaza kadar 60-65 e düşebilirim :) tek sorunum spor yapmamak :(

Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim :) ben diyete başlayalı tam 3 hafta oldu. 84.7 ile başladım bugün sabah 79.6 yı gösteriyordu tartı :) ben diyetisyene gittim verdiği listeyi uyguluyorum inşallah yaza kadar 60-65 e düşebilirim :) tek sorunum spor yapmamak :(

Hoşgeldinn:) umarım en kısa zamanda bir daha almamak üzere verirsinn:nazar:

Tekrar geri geldim sevgili günlüğüm

sabah kahvaltımla başlim

1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 k. kutusu peynir
2 zeytin
yarım domates bir tutam maydonoz
1 haşlanmış yumurta

öğle
1 dilim k. ekmeği
bir porsiyon ıspanak
4 kaşık yoğurt

birde bitane halley yedim yemeseydim iyidi ama canım çekti

akşam mercimek çorbası ve kıvırcık salatası yiceğim

Sabah aceleyle çıktım kahvaltı yapamadım 3 küçük kepekli galete yedim

öğle hazır mercimek çorbası
1 domates kıvırcık salatası
3 kaşık yoğurt
1 kepek ekmeği

regl döneminde olduğum için (çok sancılı geçiyor) ip atlıyamıyorum

merhaba, ben 84-85 kg oldum malesef bu aralar, boyum 167. tebrikler! başarının devamını diliyorum. en sonra yazdığını gördüm, öğlen o kadar az yiyince (karbonhidrat yok gördüğüm kadarıyla) akşama kadar nasıl duruyorsun? akşam çok fazla acıkmıyor musun?

Back
X