71 yaşında 37 yaşındaki kadınla evlenmek için dolandırıldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Elbistan ilçesinde yaşayan 71 yaşındaki Ali Türkhan, evlenmek amacıyla tanıştığı genç kadının ailesi tarafından dolandırıldığını iddia ederek polise başvurdu.
Sitene Ekle
Çiftçilikle uğraşan Türkhan, evlenebilmek için Şanlıurfa'da yaşayan arkadaşı Hacı A'dan yardım istedi. Arkadaşı aracılığı ile tanıştığı Gülsüm H'nin ailesi evliliğe izin vermek için 5 bin lira süt parası, 1 altın bilezik, 2 yüzük, 1 küpe ve giysiler için de bin lira para talep etti.

Elbistan'a gelen ailenin isteğini yerine getiren Türkhan, aracılık eden arkadaşına da bin lira ödedi.

Talepleri yerine getirilen kadının ailesi, Türkhan'la bir süre sohbet ettikten sonra kaçtı. Bir süre kadın ve ailesini arayan Türkhan, dolandırıldığını anlayınca polis merkezine başvurdu.

Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
milliyet
 
71 yasindaki dede ne bekliyorduki,37 yasindaki genc bayanin onla ciddi ciddi evlenceginimi
kizindan bile kücük yasta biriyle evlilik düsünürsen hayaller kurarsan olcagi bu
iyi oluyor böyle azgin dedelere hic acimiyorum
 
Back
X