Boşanamıyorum yardım edin

samdan

son kenafir bükücü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
19.352
84.693
Ne bilim hangi devlet memuru sabah 6 dan akşam 7 yenkadar çalışır ki anlamadım


gece 12 ye kadar calistigim oldu, sabaha karsi 4 e kadar calisan arkadaslarim oldu.
ama sabah altiyi ben de ilk kez duydum gece yarisina kadar zorunlu mesai koyan sabah altiya da koyar heralde. :deli:
 

cimcime28

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
1.287
1.932
gece 12 ye kadar calistigim oldu, sabaha karsi 4 e kadar calisan arkadaslarim oldu.
ama sabah altiyi ben de ilk kez duydum gece yarisina kadar zorunlu mesai koyan sabah altiya da koyar heralde. :deli:
Biraz abartı da var zaten konu sahibinin psikolojik durumundan dolayı hala çok aşığız gibi söylemler de var umarım inşallah abartmadır hatta uydurmadır fakedir inanasım gelmiyor gün içinde aklıma geliyor bu durum ben çok etkilendim gerçekten
 

samdan

son kenafir bükücü
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
19.352
84.693
Biraz abartı da var zaten konu sahibinin psikolojik durumundan dolayı hala çok aşığız gibi söylemler de var umarım inşallah abartmadır hatta uydurmadır fakedir inanasım gelmiyor gün içinde aklıma geliyor bu durum ben çok etkilendim gerçekten

konu sagibi alintiladigi konuyu actiginda okumustum, o yuzden cok sevindim ben bu konuyu gorunce sonunda kurtuluyo diye. ara ara aklima geliyodu napti acaba diye.

insallah bi yol cizer kendine kurtulur, akillari zorlayan bi hikaye maalesef.

psikolojik durumu da saglikli olmayabilir elbette yasadiklari cok zor, asigiz diye o yuzde demis olabilir.
 

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
12.413
23.118
Dip not gecmek istedim kadrolu isci arkadaslarim firinda sabah ezanla baslarmis. Ama memura yaptirilirmiydi bilmiyorum
 

denizaslim

Şahsına münhasır ironik insançağız..
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
3.587
14.719
Şimdi benim merak ettiğim bir noktada var. Karşı taraf anlaşmalı boşanmaya razı ? Peki siz ne istiyorsunuz. Öyle iki eli yağlı kara bir aileden kurtulma şansın varsa niye bunu tepiyorsun ?
Yaptıkları yanına kalmasın yazmışsın ama önemli olan onun acı çekmesi mi senin kurtulman mı ?
Arada bir bebek olduğu için tabi ki bir bağınız olacak. Sonuçta evliliğiniz en başından beri sorunlarla doluymuş. Çocuğunda bu durumdan etkilenmesi kaçınılmaz yani en az hasarla kurtulmaya bırakın. Önemli olan intikam almak değil, huzura kavuşmak olmalı.
Son olarak eski eşinizin güvenliğinizi tehtit ettiğini ispatlayacak delilleriniz varsa yasal olarak iş yeri değiştirme hakkınız var. Allahtan yardım dileyin. İnşallah bu zor günleriniz geride kalır.
 

LoveToLove1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
227
377
25
Allahım neler okudum ben öyle . Allah yardımcın olsun seninde yavrununda . Şuan avukat olmayı sana yardımcı olmayı yanında olmayı öyle çok isterdim ki . O pislikler de kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah peşinize düşmeye halleri kalmaz inşallah. Nasıl insanlar ya bunlar bir insanın hayatını nasıl bu kadar zehir ederler . Yazık gerçekten söylenecek çok şey var aslında ama hangi birini söyliyim ki
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1094 gün geçti.

Mdmray

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
4.633
7.812
Merhaba arkadaşlar. Eski konumun linkini nasıl ekleyeceğimi bilmedığım icin alıntıladım.
Ben evden polis esliginde cıktım. Eşimden şıkayetci oldum. Şimdi bebegimle gizleniyorum. Sorunum şu ki. Gitmeden önce dilekcemi ve vekaletimi verdigim avukatım yan cizdi. Resmen karşı tarafı tutuyor. Beni de eşimi de tanıyan bir avukat ve anlam veremedigim sekilde dolaylı yoldan davama bakmak istemiyor. Kaldım ortada. Dava açamıyorum. Hukukçu arkadaslar yardımcı olabilirler mi. Davayı ben açmazsam karşı taraf önce acarsa aleyhime olur mu. Karşı taraf anlasmali dava acmak istiyor ama bana ulasamadigi icin protokolu isleme koyamiyor ancak ben yaptiklari yanına kar kalmasın istiyorum cunku bosanmak kurtulus olmayacak. Cocugu gorme bahanesi ile yine iskencelere devam edecek. Bulundugum yerden dava acmamamin sebebi desifre olmak istememem. Ne kendim acabiliyorim ne de bu sekilde uzaktan avukat ayarlayabiliyorum. Lüften akıl verin.
Arkadaşım tam okuyamadım ama avukatı şikayet et. Gerekirse e devlet üzerinden et. Başka avukat tut kendine .
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 427 gün geçti.

Mdmray

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
4.633
7.812
Merakımdan okudum konuyu.cidden Müge anlılık yani. Size iyi bir avukat lazım . Ama anlaşmalıyı kabul ediyorsa eşiniz uzatmayın derim. Öyle insanlardan herşey beklenir... sevgililik döneminde hiç mi tanımadınız kendinisini ailesini ... çok üzüldüm gerçekten
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 427 gün geçti.

Saksi_Degilim_Ben

Guru
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
4 Eylül 2011
11.003
23.577
Konu sahibi gerçekten evinden ayrıldı. Ayrılma aşamasından önce benim bulunduğum şehrin uygun olup olmadığını sordu. Ben onun için kiralık ev, apart güvenlik eşya vs araştırdım. Aradım konuştum. Bulana kadar kendi evimde kalabileceğini çok içten bi şekilde teklif ettim. Sonra dediği gibi evinden ayrıldı. Nereye gittiğini bilmiyorum söylemek istememişti bende anlayışla karşıladım. İyi olması yeterliydi çünkü benim için. Telefonunu falan değiştirdi yeni telefonundan da görüştük. Sonra birden ses kesildi. Mesaj atıyorum arıyorum telefon kapandı gitti. O kadar korktum ki. Bi dünya derdimin içinde bide uzunca bi süre aklıma düştükçe internette ismini falan arattım kocası bişey yapmış olabilir mi diye. Bu arada Instagram da falan ekliydi. Beni takipten çıkardığını farkettim. Listemde eski telefonuna baktım profil fotosu değişmeye başladı. Kullanılıyordu yani eski numarası. Ben yine de belki kocasındadır o tel diye ordan bişey yazmadım. Ama korkuyorum bi yandan kesin başına bişey geldi diye.
Sonra noldu biliyor musunuz? Instagram da alakasız komik bi gönderinin altında yorumunu gördüm. Ortak takip ediyormuşuz. Baya keyifli bi yorumdu. Mesaj attım. İyi misin merak ettim seni diye. İyiyim sen nasılsın dedi. Sonra neden takipten çıktığını açıklamak istedi. Nasılsından sonra başka hiçbir cevap yazmadım sanırım.
Sonra bi ara eşim sordu nasıl arkadaşın diye yeminle utandım böyle böyle oldu demeye. İyi sanırım diye kısa kestim konuyu.
İnşallah gerçekten iyidir. Bunu çok gönülden isterim. Ama bu kadar yok sayacaktın madem neden beni kendi stresine ortak ettin diye sormak isterim kendisine.