--

esmerbomb

my love is so deep the ocean would be jealous..
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
145
22
208
Merhaba kizlar,

Agustos ayinin ilk haftasi Muhammet Dilber Izmire geliyor. Bu konuda ilgilenen olursa ve benim gibi Izmir'de Muhammet Dilbere ameliyat olmak isteyen varsa, benimle iletisime geçsin :)

Muhammet bey aştı kendini Ankara derken İzmirede gidicek demekki :)) çok sevindim canım başka şehirlere gitmesi ne kadar güzel başka doktor olsa gelsin İstanbul da yapayım der seni ekledim burnunu görmek için hem belki yorumum olur az çok anlar olduk bu işten :) bende 7 ay önce Muhammet beye ameliyat oldum çooook memnunum

Aslinda bende demin gordum ankara'yada gidecegini. Dedim bende paylasiyim burda. Aslinda ben izmirde yasamiyprum. Yurtdisindayim ama istanbula gitme imkanim yok. Ondan izmirde olmak istiyorum. Bu arada senin burnunda mukemmel olmus Eeeeh muhammet bey'dende baska turlu beklenmez zaten :) bende kabul ettim istegini, bekliyorum yazacaklarini

Sadece ameliyat icin gelicek agustosun ilk haftasi. Ve kontrolleri doktor mesleltasina devredicek

Ne guzel ya doktorumuz yogun olmasina ragmen izmire gidebiliyor cok ilgilidir muhammet bey hayirlisi olsun izmirde olacak olan herkese cok sevindim

Cok sagolun. Evet oyledir kendisi :) zaten ya muhammetdilbere yaptiritim burnumu yada omrumun geri kalani kendi burnumla kalirim. Yani kendisinden daha guzel burun yapan bir doktor tanimiyorum. BİR kac unlu doktorumuz daha var, ama yaptiklari burunlar bana biraz tuhaf geliyor :) ama bu arada sizin burnunuzda muhteşem masallah ömurluk olsun

Hangi teknik oldugunu bilmiyorum. Bunu ameliyati olup bitenlere sormak lazim

Tskrler esmerbomb. Keske 10 cu aya kadar kalsa ii di cunku bende ameliyat olmayi dusunuyorum. Ama istanbul pek yoluma dusmedigi icin izmir istiyorum

Hell_in sagol canim hayirlisii :))

Boncuklu2000 evet benimde bu sene istanbula gitmem imkansiz. Ha 10ncu ay ha 8nci ay ne farkeder kiz. Gel agustosta olalim iste :))

Bende yurtdisindan gidicem. Okul yaz tatilim var allahtan. Bi koşu gidip yaptirip gelicem

kızlar hayırlı olsun muhammed beye helal olsun yogunluk arasında her yere yetişebiliyor maşallah bende ankarada olcam temmuzda zaman hemen geçse şafak sayıyorum

Merhaba kizlar,

Agustos ayinin ilk haftasi Muhammet Dilber Izmire geliyor. Bu konuda ilgilenen olursa ve benim gibi Izmir'de Muhammet Dilbere ameliyat olmak isteyen varsa, benimle iletisime geçsin :)

canım sen zaten çok güzelsin..burun estetiğinede ihtiyacın yok..bence yaptırmamalısın.

canım sen zaten çok güzelsin..burun estetiğinede ihtiyacın yok..bence yaptırmamalısın.

Canim oncelikle cok tesekkurler oyle dusundugun icin evet Allah'tan okadar buyuk bur sorunuk yok, hatta omrum boyunca bu burnumlada yasiyabilirim pek farketmezdd ama iste hafiften burun ucumu kaldirmak istiyorum. kucuk bir islem olucak. bakalim herseyin hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…