Canim merhaba yeni uyeyim muhammet beyi cok arastirdim cok dogal sonuclar ortaya cikarmis bende ameliyat olmak istiyorum bu yaz aradan cikarmak istiyorum nasil randevu alabilirim ve fiyatlari konusunda yardimci olursam cok sevinirim simdiden tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben agustos gibi olabilirim islerimi oyle ayarladim canim eylulde de okula basliyorum zaten o araya sikistirmam lazimMerhaba cnm, muhammetdilber.com 'a gidip ordan telefon numaralarini bulabilirsin, fiyatida doktora sorabilirsin, bende bu yaz oluacagim. Ama istanbulda olmaya karar verdim, en temizi. Sen hangi ayda olmak istiyorsun?
Ben agustos gibi olabilirim islerimi oyle ayarladim canim eylulde de okula basliyorum zaten o araya sikistirmam lazim
Bende agustos ayinda olacagim :)) sen nerdensin? İstanbul mu
Bende agustos ayinda olacagim :)) sen nerdensin? İstanbul mu
Yaz ayında zor olmaz mı kızlar ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İzmirdenimmm o yuzden izmire geldigini duyunca heyecanlandim istanbula gitme imkanim da zamanim da yok cunku :)
Yaz ayında zor olmaz mı kızlar ya
Yok canim ben zaten ameliyat olup hemen hollandaya geri donucem zaten kontrollerden sonra. Ve hollandada pek yaz yok. Agustosta bile 25 derece en fazla. Soguk ulke neyaparsin :)
Ama kışın okul var onu dusunursem 4 yil beklemek zorunda kalicamm onumuzdeki yazda yurtdisina cikicam yani.hemen halletmem gerek :))
Sanslısın ozaman canım benim 50. Günüm ama sıcakta rahatsz oluyorm inşallah kolay bir sekilde arlatrsin
İnşallah ya..
Sende mi muhammet beye oldun?
Canim ben o gun muhammet beyle konustum ve istanbulda olmaya karar verdim. Boylece ön gorusmede olur ve burnumu gorur. Yoksa izmirde ameliyat gunu burnumu gorecekti
Sadece ameliyat icin gelicek agustosun ilk haftasi. Ve kontrolleri doktor mesleltasina devredicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?