71kg😣•••••••55kg🥰

Bende varım kızlar aynı şekilde dikkat ediyorum bugun itibariyle başladım. 31 aralıkta 53 ü görürüm diye ümitleniyorum 56.800 üm suan belki daha fazla veririm paketlenmiş gıdaa,şeker,un, yokk😊

1 aydır şeker un yok karbonhidrat yok aralıklı oruç yapıyordum şimdi OMAD ama kilo kaybım yok dahada kilo aldım
IMG_20211204_062250.webp

1 aydır şeker un yok karbonhidrat yok aralıklı oruç yapıyordum şimdi OMAD ama kilo kaybım yok dahada kilo aldım
Eki Görüntüle 2964118
Benim Diyetisyenim şey diyo mesela tartıda aynı rakamı görürsün ama yağ oranı azalıp kas oranı artmıştır ya da yağ azalıp su oranı artmıştır. Azmedip devam edersen o direnç kırılır bi anda hızlı verişe geçersin gibi bi açıklama yapmıştı. Çünkü bi ara bende pek veremedim diyet yapmama rağmen

İ
Benim Diyetisyenim şey diyo mesela tartıda aynı rakamı görürsün ama yağ oranı azalıp kas oranı artmıştır ya da yağ azalıp su oranı artmıştır. Azmedip devam edersen o direnç kırılır bi anda hızlı verişe geçersin gibi bi açıklama yapmıştı. Çünkü bi ara bende pek veremedim diyet yapmama rağmen
İnşallah öyledir

Merhaba, ben de 30 Kasim'da beslenmeme dikkat etmeye basladim, diyet de diyemiyorum cunku hergun uyamiyorum 😅 70,5 kilodan 60'a inmek istiyorum, ozellikle basen ve gobek cok sisti, gogusler de sisti ama onlar gitmesin mumkunse 😂
korona ve depresyon yuzunden 2 yil cok hareketsiz kaldim ve bu sirada metabolizmami baya mahvettim sanirim, simdi gunde 30dk ortalama yurumeye basladim, ona alisinca yavas yavas egzersize baslamayi dusunuyorum

Back
X