teşekkür ederim. ben de uzun bir süre veremedim klasik diyetlerle. çünkü klasik diyetler en az 1200 kalori falan. şimdi 900 kaloriyi geçmemek üzere kendi diyetimi yapıyorum. Çok az açlık moduna girer vücudun veremezsin diyorlar ama bakalım denemeden bilemem bunu bi deniycem. Metabolizmam açlık moduna girmesin diye metabolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içiyorum sürekli. Sade türk kahvesi, yeşilçay, elma vs.Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum
vaktin varsa gruplara katıl. orda iyi gaza geliyor millet. tabi istersen birlikte de devam edebiliriz.Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi verirsin kilolarını. Ben de 15 kilo var veremiyorum bir türlü. Şimdi tartıldım 78 kiloyum
Bu gün kahvaltı közpatlıcanlı yumurta çay zeytin 150
Öğlen bir tabak sebze türlü 300
Ara 1 mandalina 80
Akşam 1 bardak süt 1 elma 200
Bu saatten sonra yemem gece de bi kase pul biberli yoğurt yer yatarım. 50
Toplam 800civari.
15 dk kardiyo.
2lt su.
[/QUq asBende senin gibi yapıyorum canım bence ise yarıyor.teşekkür ederim. ben de uzun bir süre veremedim klasik diyetlerle. çünkü klasik diyetler en az 1200 kalori falan. şimdi 900 kaloriyi geçmemek üzere kendi diyetimi yapıyorum. Çok az açlık moduna girer vücudun veremezsin diyorlar ama bakalım denemeden bilemem bunu bi deniycem. Metabolizmam açlık moduna girmesin diye metabolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içiyorum sürekli. Sade türk kahvesi, yeşilçay, elma vs.
Evet ama o ara biraz sasirta bilirsin bir iki gün sonra fazlasiyla veriyorsun.dengeli beslenmeye dikkat et zaten az yiyorsun.
evet bi 70 olayım kendime burger sözüm var şaşırsın vücudumEvet ama o ara biraz sasirta bilirsin bir iki gün sonra fazlasiyla veriyorsun.dengeli beslenmeye dikkat et zaten az yiyorsun.
Zaten bir gruptayım uzun zamandırvaktin varsa gruplara katıl. orda iyi gaza geliyor millet. tabi istersen birlikte de devam edebiliriz.
Canım önemli olan sürdürülebilir diyet yapmak. Diyetten sonra normal beslenme düzenine dönünce kilo almazsın umarım iyiliğini düşündüğüm için söylüyorumYaptığım diyetten çok memnunum. Kek yediğim için yağ yakamadığımı söylediler halbuki ben şimdiden olmayan bir pantolonuma girmeye başladım. En kisa sürede eve bir metre alıp ölçü takibimi de yapacağım. :)
Alacağımı sanmıyorum. Bir değil iki değil size bu diyetin benim tercihim olduğunu anlatmama rağmen ısrarla tercihimin yanlış olduğunu eleştirel dille ifade ediyorsunuz. Bir kere söylediniz iki kere söylediniz hayır buraya gelip inatla yanlış olduğumu diretmek nedir?? Hiç hoş değil. Ben sizin konunuzda size cevap bile vermedim. Sizin söyledikleriniz evrensel doğrular değil. Lütfen beni rahatsız etmeyin. Siz içinizi döktünüz bitti. Iyi günler dilerim sizeCanım önemli olan sürdürülebilir diyet yapmak. Diyetten sonra normal beslenme düzenine dönünce kilo almazsın umarım iyiliğini düşündüğüm için söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?