Harikasın tebrikler07.00 26nisan cuma. 71.1
Gerçekten insan bir ayda anca 4 kilo veriyormuş. Olsun buna da şükür
Çok teşekkürler Inşallah istikrarla devam edebilirimHarikasın tebrikler
Çok memnun olurum katılırsanMerhaba maşallah çok iyi vermişsin bir ayda dört kilo süper. Ayda bir kilo ideal sınırlar içinde. Ben de 71 e düştüm dün itibariyle. Kaloriye dikkat ediyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bir de günlük 15 dakika kadar dans. Hedefim 57. Eğer senin için sorun olmazsa sana katılmak isterim burdan. Aynı kiloda olmamız artı motivasyon olabilir.
Boyun kaç? Ben 165.Merhaba maşallah çok iyi vermişsin bir ayda dört kilo süper. Ayda bir kilo ideal sınırlar içinde. Ben de 71 e düştüm dün itibariyle. Kaloriye dikkat ediyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bir de günlük 15 dakika kadar dans. Hedefim 57. Eğer senin için sorun olmazsa sana katılmak isterim burdan. Aynı kiloda olmamız artı motivasyon olabilir.
Hoşbulduk. Alabildiğim kadar motivasyona ihtiyacım var. Umarım ikimize de faydası olur.Çok memnun olurum katılırsanben de kendi kendime konuşmaktan sıkılmaya başlamıştım. Hoş geldin o zaman:)
Boyum 1.70 benim de.Boyun kaç? Ben 165.
Arada olur o kadarcık canım ya; 1 yemek kaşığından birşey olmaz. Ben de geçen profiterol yemiştimHoşbulduk. Alabildiğim kadar motivasyona ihtiyacım var. Umarım ikimize de faydası olur.
Cumartesi: sabah bir avokadolu iki yumurtalı salata 1 kk peynir, yeşil çay
Öğlen limonlu su+2 yeşil çay
Akşam: az yağda et sote yeşil salata bir bardak ayran
Arada bir avuç Antep fıstığı ve fındık. Ve bir yemek kaşığı fıstıklı dondurma.
Yatmadan zencefilli zerdeçalli ballı çay. Boğazım ağrıyor epeydir iyi geldi.
On gündür ilk kez şeker yedim kızımın hatırına. Pişman değilin ama yne yapmam diye düşünüyorum:)
Kesinlikle katiliyorum. Ben aralarda çok atıştırıyordum. Sağlıklı sağlıksız sürekli bir yeme durumum vardı. Yanımda taşırdım atıştırmalıkları. Şimdi onu kesmek bile çok rahatlattı.Arada olur o kadarcık canım ya; 1 yemek kaşığından birşey olmaz. Ben de geçen profiterol yemiştimO kadar da zulmetmeyelim kendimize dimi.
Uyanınca 1 bardak sıcak su
Kahvaltı : 1 dilim ekmek 75 yumurtalı peynir kızartması 75 zeytin domates vs 50 kahve = 200
Ara saat 11 gibi : 1 kivi yiyeceğim 75 //// limonlu karanfilli sudan bolca içiyorum.
Ben 5ten sonra yemiyorum birşey. Akşam yemeği ezogelin çorbası büyük kase 200 yarım dilim kabaklı kek 100Kesinlikle katiliyorum. Ben aralarda çok atıştırıyordum. Sağlıklı sağlıksız sürekli bir yeme durumum vardı. Yanımda taşırdım atıştırmalıkları. Şimdi onu kesmek bile çok rahatlattı.
Süper. Benim 6 dan önce yeme imkanım yok. 6 da yiyorum ama çok azalttım çok şükür. (Eskiye göre tabii :) )Ben 5ten sonra yemiyorum birşey. Akşam yemeği ezogelin çorbası büyük kase 200 yarım dilim kabaklı kek 100
Gece yarım kase pulbiberli yoğurt yer yatarım 50
Bu gün toplam 1025
Leslie ben de yapıyorum çok faydalı ama 30 dakikada 400 kalori yakamaz, saatte olabilir. Leslie Kendi sitesinde yarım saat te 200-250 kalori arası yakılabileceğini söylüyor.30 dk leslie yürüyüş 400 kalori yatırıyor mekik çekmekten falan çok daha rahat yapılan bir spor hiç eziyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?