73'ten...

Kahvaltı bir parça yumurtalı peynir zeytin 150
1top profiterol 100
1 kutu süt 125
2 kayısı 100
Ezogelin çorba 150
Akşam 7 kaşık kıymalı bezelye yemeği 210 1kasik pilav 50
Toplam 885
2lt su

Kahvaltı 1 dilim ekmek 75 peynir kızartması 75 patates kızartması 7adet 75 kahve
Ara 1 elmA 1 havuç 100
Kıymalı bezelye yemeği 2 kaşık pilav 250
1hurma 1 ceviz 75
Akşam 4 kaşık kuru fasulye 1 kase yoğurt 200
Gece yarım kase pulbiberli yoğurt yer yatarım 50
=900
2lt su

Haftasonu evde sürekli mutfağa gidip gidip geri dönüyorum. Ay of puf ya.

Merhaba maşallah çok iyi vermişsin bir ayda dört kilo süper. Ayda bir kilo ideal sınırlar içinde. Ben de 71 e düştüm dün itibariyle. Kaloriye dikkat ediyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bir de günlük 15 dakika kadar dans. Hedefim 57. Eğer senin için sorun olmazsa sana katılmak isterim burdan. Aynı kiloda olmamız artı motivasyon olabilir.

Çok memnun olurum katılırsan ben de kendi kendime konuşmaktan sıkılmaya başlamıştım. Hoş geldin o zaman:)

Boyun kaç? Ben 165.

Çok memnun olurum katılırsan ben de kendi kendime konuşmaktan sıkılmaya başlamıştım. Hoş geldin o zaman:)
Hoşbulduk. Alabildiğim kadar motivasyona ihtiyacım var. Umarım ikimize de faydası olur.
Cumartesi: sabah bir avokadolu iki yumurtalı salata 1 kk peynir, yeşil çay
Öğlen limonlu su+2 yeşil çay
Akşam: az yağda et sote yeşil salata bir bardak ayran
Arada bir avuç Antep fıstığı ve fındık. Ve bir yemek kaşığı fıstıklı dondurma.
Yatmadan zencefilli zerdeçalli ballı çay. Boğazım ağrıyor epeydir iyi geldi.
On gündür ilk kez şeker yedim kızımın hatırına. Pişman değilin ama yne yapmam diye düşünüyorum:)

Arada olur o kadarcık canım ya; 1 yemek kaşığından birşey olmaz. Ben de geçen profiterol yemiştim O kadar da zulmetmeyelim kendimize dimi.
Uyanınca 1 bardak sıcak su
Kahvaltı : 1 dilim ekmek 75 yumurtalı peynir kızartması 75 zeytin domates vs 50 kahve = 200
Ara saat 11 gibi : 1 kivi yiyeceğim 75 //// limonlu karanfilli sudan bolca içiyorum.

Kesinlikle katiliyorum. Ben aralarda çok atıştırıyordum. Sağlıklı sağlıksız sürekli bir yeme durumum vardı. Yanımda taşırdım atıştırmalıkları. Şimdi onu kesmek bile çok rahatlattı.

Ben 5ten sonra yemiyorum birşey. Akşam yemeği ezogelin çorbası büyük kase 200 yarım dilim kabaklı kek 100
Bu gün toplam 1025

Merhaba günlüğünü okudum. Ciddi anlamda kendine eziyet ediyorsun. Bende çok acaip spor yapmadan senin yediğinin yaklaşık 2 katı yiyerek senle aynı kiloyu vermişim. Yarın tartı günüm 4 kiloyu geçtiğimi düşünüyorum. İlk sayfalarda birisini terslemişsin inşallah beni de terslemezsin. Sana tavsiyem yediğin miktarı biraz da normal yaşam şartlarına yükselt kendine eziyet etme ve hergün 30 dk leslie yürüyüş yap evde. 1 ayda en az 4 kilo çok daha sağlıklı gidecek. Ben 3 yıl önce bu şekilde 13 kg vermiştim 4 ayda. Sonra dağıttım kiloları geri aldım ama bu sefer kararlıyım

30 dk leslie yürüyüş 400 kalori yatırıyor mekik çekmekten falan çok daha rahat yapılan bir spor hiç eziyeti yok

Ben 5ten sonra yemiyorum birşey. Akşam yemeği ezogelin çorbası büyük kase 200 yarım dilim kabaklı kek 100
Bu gün toplam 1025
Süper. Benim 6 dan önce yeme imkanım yok. 6 da yiyorum ama çok azalttım çok şükür. (Eskiye göre tabii :) )

30 dk leslie yürüyüş 400 kalori yatırıyor mekik çekmekten falan çok daha rahat yapılan bir spor hiç eziyeti yok
Leslie ben de yapıyorum çok faydalı ama 30 dakikada 400 kalori yakamaz, saatte olabilir. Leslie Kendi sitesinde yarım saat te 200-250 kalori arası yakılabileceğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…