74 kiloyum ekim 15 e kadar 58 kiloya ulasmak istiyorum oneriniz nelerdir lutfen yard

İlk konumu açtım yarım saat önce falan bununla ilgili, eğer karşılayabilecekseniz Hypoxi diye bir şey var çok etkili bir incelme ve kilo verme yöntemi. Onun dışında gördüğüm kadarıyla Canan Karatay diyetiyle sağlıklı ve güzel bir şekilde kilo veriliyor.

göbeğim için 16 seans hypoxi almış birisiyim kocaman bir HİÇ.2.hamileliğimde aldığım kiloları bir türlü verememiştim.yakında bir düğünümüz vardı herkes gibi bende kısa zamanda çok kilo kaybetmek incelmek istedim.çok bu konuyu araştırdım ama hiç deneyimini paylaşan bulamadım.birde bu tarz sitelerde hep firma çalışanlarının reklam amaçlı yorumlarda bulunduğunu düşünmüşümdürüm. neyse fatih terimin kızı düğün öncesi yaptırmış haberini okudum iyi bir şey ki yaptırmış deyip gittim.dünyanın parasını bayıldım.yöntem şöyle kısaca: iki seçenek var ya göbek incelecek yada basen.ikisi farklı görüntüde aynı mantık cihaz.basınç altında dolaşım hızlanıyor şikayet ettiğin bölgedeki yağların yakılıyor.bunu 30 dakikalık yürüyüş veya bisiklet kullanırken giydiğin giysi yapıyor.haftada 3 gün 12 seans ama ben bursada gittim 4 seans hediye ediyorlardı.hypoxi günleri karbonhidrat almıyorsun protein ağırlıklı besleniyorsun diğer günler abartmamak şartıyla serbest.seanstan çıkınca 3 saat yemek yok sonra haşlama ızgara et gibi şeyler yiyorsun liste var.sana zayıflatacağız demiyorlar zaten sen zayıfla biz senin istediğin yerden seni inceltelim diyorlar.16 seans boyunca 6 bayanla karşılaştım birisi hariç hiçbiri 1 cm bile incelmemişti.incelen bayanda yeni doğum yapmış haftanın diğer günleri farklı bir zayıflama yöntemine gidip işini şansa bırakmayan diyetisyenle çalışan birisiydi.o bile ilk ay incelmiş sonra incelmesi durmuştu.kilolar gidince çalışanların yüzleri gülüyor ( her gittiğinde tartılıyorsun bu arada) kilo veremeyince azarı işitiyorsun nerde hata yaptın kaçamak mı yaptın diye.sanki salaksın dünyanın parasını verip birde üzerine yemek yiyip kilo almak istiyorsun.herkese aynı muamele.kilo veremeyince dr. gidin troidiniz vardır şekeriniz vardır yoksa mümkün değil falan filan.ilk seanslar süper bir ilgi bir alaka. kilo veremezsen kulağın çekiliyor.bana başta sen kilo ver ben seni istediğin yerden incelticem dediler yoksa para iadeydi.ben kilo verdim göbek olduğu gibi duruyor yüzüm falan küçüldü ne para iadesi birde bunda başarılı olmadık tekrar başlıyalım diyorlar.bende aptaldım işe yaramayan şeye tekrar gideceğim.son 2 ay dukan diyetine benzer kendim diyet yaptım sadece protein ve çiğ sebzelerle salata yedim spor bile yapmadım 10 kiloya yakın verdim şimdi çok yavaşladı kilo vermem spora başlıyacağım.keşke bunu baştan düşünseydim kısa sürede kilo verilmiyor sihir diye birşey yok zamana yaymak lazım.hep derlerdi paramı zamanınmı hayallarimi hypoxi de kaybedince anladım.özellikle sırf bu yazıyı yazabilmek için kulube üye oldum.ben hypoxi yorumu çok aradım beni tatmin eden bir yazı bulamadım başkalarına belki yardımım dokunur diye.hypoxiye gittiğim dönem şu reklamını jinekoloğun yaptığı yediğin yemeğin yağlarını bloke ederek zaıflatan ürünü de düşünmüştüm çok olumsuz paylaşımları okuyunca vazgeçtim iyikide insanlar deneyimlerini paylaşmış kullanmamışım inanılmaz mide bağırsak rahatsızlığı yapıyor pek bir işede yaramıyormuş.bu yazımda belki bir işe yarar.

Back
X