75,5 kilodan 60 kiloya destek verinn kilo verelim

cglaa16

Rabbim sen dualarimizi kabul eyle..
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
1.522
205
163
boyum 1,62 kilom 75,5 artık obezite sınırındayım. dün diyete basladım ve 2-3 ay devam edip 60a inmek istiyorum..
dün yediklerim
14 agustos carsamba
sabah 75,5
*2dilim ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim ekmek
*yeşil mercimek
aksam
*2dilim ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık
*1kase çorba

şuanda 75 kiloyum bgün için planım da söyle
15 agustos persembe
sabah
*2 dilim ekmek
*cay
*peynir,zeytin
*domates
öğle
*2dilim ekmek
*tavuklu sehriye corbası
aksam
*1 dilim ekmek
*1tabak barbunya
*az pilav
*1 kase yogurt

kahvaltıdan sonra türk kahvesi içiyorum tek sekerli cayı zaten sekersiz içerim..
inş kurban bayramına kadar 62-60 a inerimm

boyum 1,62 kilom 75,5 artık obezite sınırındayım. dün diyete basladım ve 2-3 ay devam edip 60a inmek istiyorum..
dün yediklerim
14 agustos carsamba
sabah 75,5
*2dilim ekmek
*cay
*peynir
*domates
öğle
*2dilim ekmek
*yeşil mercimek
aksam
*2dilim ekmek
*köfte patates azpilav
*1 kase cacık
*1kase çorba

şuanda 75 kiloyum bgün için planım da söyle
15 agustos persembe
sabah
*2 dilim ekmek
*cay
*peynir,zeytin
*domates
öğle
*2dilim ekmek
*tavuklu sehriye corbası
aksam
*1 dilim ekmek
*1tabak barbunya
*az pilav
*1 kase yogurt

kahvaltıdan sonra türk kahvesi içiyorum tek sekerli cayı zaten sekersiz içerim..
inş kurban bayramına kadar 62-60 a inerimm

Merhaba cnm,

Yaklaşık olarak aynıyız. Bende 76 kg ve 162 boyundayım. Birlikte zayıflamaya çalışalım mı??

ben de 76 kiloyum ve hedefim 60
92 den indim 76 ya ama tıkandım burda aylardır bir ileri bir geri yerimde sayıyorum...

92den 76ya inmen büyük bi başarı diyet yapıomusun simdi?

92 den 86 ya kadar diyetsiz indim, doğum sonrası verdim yani, geçen yaz 86ydım, sıkı bir diyetle kısa sürede 78 e indim, sonra 74 e ama yaz gelince 2 kilosunu geri aldım maalesef :5:
şu an dikkat ediyorum ama tam olarak diyetteyim diyemem, tatile gittim geldim düzenim bozuldu, bikaç güne başlarım ciddi şekilde.

Kızlaaar beni de aranıza alır mısınıız, boyum 160 larda bir şey tam bilmiyorum kilom şuan 70, 73.4 ile başladım, 3 hafta önce başladım diyete araya bayram girince verdiğim 2 kilonun 1ini geri aldım şuan pirinç lapası diyetindeyim bakalım işe yarıycak mı:46:

canlarım benden size tavsiye ben kısıtlama yaparak kilo veremeyen biriyim en mantıklısı kalori saymak düzgün yapılırsa 2.5 ayda 10 kilo verdiriyo yani ben öyle verdim sadece pazar gnleri ara verdim ama tabi abartmadan:125:

Kızlaaar beni de aranıza alır mısınıız, boyum 160 larda bir şey tam bilmiyorum kilom şuan 70, 73.4 ile başladım, 3 hafta önce başladım diyete araya bayram girince verdiğim 2 kilonun 1ini geri aldım şuan pirinç lapası diyetindeyim bakalım işe yarıycak mı:46:

hadi bakalımm ozaman haftaya persembe yine yazalım kilolarımıızı bi gelişme olcakmı:D

canlarım benden size tavsiye ben kısıtlama yaparak kilo veremeyen biriyim en mantıklısı kalori saymak düzgün yapılırsa 2.5 ayda 10 kilo verdiriyo yani ben öyle verdim sadece pazar gnleri ara verdim ama tabi abartmadan:125:

ya ben weremiorum kendime torpil geciorum herhald sayarken:D:D ne güzel ya tebrik ederim

Başlarda çabuk kilo veriliyor biliyorsundur zaten, haklısın 1 aya görürsün sende :D

bırakmayayımda ben :D kendi kendime yapamıorum yaa bak gittim agzıma bayram sekeri attım durduk yere:D hayırlısı bakalım haftaya kadar hedefim 1bucuk kilo olsun:D 74 olabilecekmiyim bakalım:D

sagol canım cok kolay verdim hic zorlanmadım ilk bi kac gnü atlatınca cok kolay oluyor tabi yine alıyorum normal olaraK 2KİLO aldım ama hamileyim olsun okadar
tabi canımm Allah hayırlıısıyla kolay doğum nasip etsin inş.. zate dogumdan sonra cok kolay gidio bişe yapmadan gidio:)

bırakmayayımda ben :D kendi kendime yapamıorum yaa bak gittim agzıma bayram sekeri attım durduk yere:D hayırlısı bakalım haftaya kadar hedefim 1bucuk kilo olsun:D 74 olabilecekmiyim bakalım:D

Hahahah eritirsin onu akşam spor yap ya da yürüyüş yap, benim evde küçük kardeşim var çikolatalar şekerler dolu ağzıma bile atmıyorum zaten bana da ver diyince vermiyo o da sağolsun :D

Hahahah eritirsin onu akşam spor yap ya da yürüyüş yap, benim evde küçük kardeşim var çikolatalar şekerler dolu ağzıma bile atmıyorum zaten bana da ver diyince vermiyo o da sağolsun :D

su oğlum azcık büyüsün bende bu sekerlemeleri ona dewretcem ozaman oda iyiymiş:D

Back
X