75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

Günaydın kızlar
Sabah tartildim 74.4 kg yum
Aralık ayına kadar plan yaptım kendime yılbaşında 63 kg olucam inşallah
Bugün itibariyle protein ağırlıklı diyete başlıyorum ekmeği bi müddet unutmam gerek çünkü kendimi çok iyi tanıyorum bana asıl kilo aldı ran şey ekmek.

Günaydınnn
Dün şehirdışındaydım tartı gününe yetişemedim bu sbh tam 77 kiloyum( tam 2 hafta oldu diyete başlayalı 78,5 gibiydi kilom...önceki gün akşam kilom bile 76,5 du ama dün yollarda o kadar çok yedimki hakettim yani bunu( şimdi hemen kendime gelmem lazım..

Olmuycak bi hedef değil cnm..

Üzülme kilo değildir o bir kaç gün kendine gelirsin

ilk haber benden olsun 71.6 çıktı tartı, bağırsak sorunum var ona göre bir aşarsam 70 i ucundan da olsa görürdüm, neyse haftaya hedef 70 in altına inmek benim için duyurulur
Görürsün canım yeşil çay mate çayı biberiye karıştırip iç ben de bunun sayesinde çıkıyorum.
Benim haftaya pazartesi hedefim 73

Dün 200 kez zıplamadim yaa zor geldi
Bugün ceza 400 kez zipliycam. Dün on bin adim atıldı ama. Bu sabah yumurta ve peynir yedim bi lokma bile ekmek yemedim kendimle gurur duydum. Demek ki yapabiliyorum haftaya pazartesi hedef 73 .

200 kez zipladim çocuklara ve eşime kuru fasulye pilav yapıyorum kendim de tavuk yicem salatayla. Insan in kendisine inandıktan sonra yapamayacağı şey yoktur. Sigarayı nasıl bırakırsam abur cubur yemeyi ve sağlıksız beslenmeyi de bırakicam. Hadi kızlar nerdesiniz. Motive edelim birbirimizi aksama 200 kez zıplandi mi spor olarak ne yapıldı beslenme nasıl yeşil çaylar içildi mi hadi az hareketlenelim.

Kiloyu korumak da sabitledigini gösterir. Kilo almadin ya ona bak sen.
Kesinlkle almadım sonucta cok sukur buna da :) bugun neler yedım
Sabah peynır salatalık yumurta haslanmıs
oglen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcınlı ıkıbucuk lıtre su
Yarım saat yurudum mekık kol calıstım
Yarın tartı gunum bundan sonra hergun degıl haftada bı tartılıcam :)

kızlar tebrik edenler olmuş kıskanıp tebrik etmeyenler olmuş sağ olsunlar var olsunlarşaka şaka herkesler tartılmış hedefler konmuş oh süpersiniz ama yorgun kalp çok az yiyorsun sanki ben daha fazla yiyorum gibi mesela bugünüm
8.30 kahvaltı domates salatalık peynir 1 dilim çavdar ek. yeşillik
9.30 yeşil çay
10.30 ara elma türk kahvesi
13.30 öğlen cacık bamya 3-4 kaşık pilav
15 yeşil çay
16.30 ayran 3-4 tane lahana sarması
19.00 neskafe 1 sarma ayran
20.00 bitki çayı
22.30 cips tarhana
yaz yaz bitmedi sankisendeki menü çok kısa metabolizmanı yavaşlatacak bu, ara öğün ekle istersen

Ben de tam aa koca akşam bi seftali yle geçer mi diye düşünürken sen yazmışsın bile hakkaten yorgunkalp bana da yediklerim çok az geldi nasıl durabiliyorsun o kadar az yıyerek yaa

Günaydın kızlar
Bu sabah 73.7 kg olmuşum
Çok sukur yaa. 73 görsem dedim gördüm. Yarın da 200 300 gr versem süper olur.
Dün 200 kez zipladim 10 bin adim olmadı tam ama çarşıya kadar gittim geldim 40 dk. Sanırım diyet moduna girdim bu haftayı bi atlatayim yavaş yavaş ekmek yemeye de baslicam sabah 1 dilim

Oooooooo hadi ama kızlar nerdesiniz

Gelen giden olmamış topigi benim de topigim var ama birlikte kuvvet doğar hedeflerimiz de yakın dedim ama pek uğrayan yok. Kimyayas hayırdır canım bi terslik yok değil mi merak ettik

Bana gelirsek kızlar
Sabah güzel krallar gibi bi kahvaltı yaptım 2 tane yumurta peynir güzeldi yani
Öğlen çocuklara mısır patlatmasi ondan yedim ama eski yememe nazaran çok az
Ikindi üstü kahvaltilik sos yulaf kepeginden krep ve peynir yedim akşam 7 gibi de kavun yedim bugün onbin adım yok

Ya kızlar haklısınız... Bıcok kısıye gore az yıyorum.. Ama herkesın vucudu farklı bı yapıya sahıp ıste...daha once cok dıyet yaptım dıyetısyene gıttım bana ara ogun yaramıyor...kepek bugday bulgur kılo yapıyor doktorda ortaya cıktı... Yanı vucudumu artık tanıdım bu sekılde beslenmeden kılo veremıyorum cok zor verıyorum bu sekılde verebılıyorum ıste... Nasıl boyle gezıyorum mıdem kuculdu artık almıyor nefsım cekmıyor mu cekıyor ama orda da ırade devreye gırıyor

merhaba canım terslik yok çok şükür ama hastalığım yakın azıcık iştah yaptı , direniyorum , incelmeye devamsenin menüde de bir şey yok ya ben strese girmeye başladım çok yiyorum diye bugün biraz kaçtı ama 8500 adımlık yürüyüşe çıktım, ayrıca her gün mü tartılıyorsun merak ettim ben hergün tartılınca isteiğim kiloyu hiç verememişimdir,

tabi sen kendini daha iyi bilirsin, normalde de az mı yersin eğer öyleyse zayıfladıktan sonra kolay korursun ammma çok yiyorsan vay haline

Yok canim ben de bi müddet tartılmıycam artık. Hedef de belirtmiycem kendimi baskilamak istemiyorum yavaş olsun az olsun sağlıklı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…