75 den 65 e gidecek yolcular kalmasınnnnnnn

Iyi akşamlar kızlar.
Ben menu oturtamadim halen pazartesi düzene girer diye ümid ediyorum. Çünkü yarın da tüm gün evde değilim. Akşam yemeğim 4 köfte 2 dilim uno light biraz da patates kızartması.
Bugün hem hareketsiz hem kaçamak li geçti. Ama 73.5 kgyu görücem cumaya kadar inşallah. Bunun için de hafta ici yürüyüşlere baslicam artı 200 ip atlama

gelelim bugün ki yediklerime
9-9.30 arası kahvaltı domates, salatalık, peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 çatal melemen
12-12.30 arası elma, 1 çay bardağı ayran( ara öğün geciktiği için yetmedi öğlene çok acıkım)
13.30 öğle yemeği yağsız tuzsuz salata, bir kepçe cacık, taze fasulye ve bir kase makarna(doyamadım)
arkasından yeşil çay
15.30 armut(yarım), süt, fındık
azıcık uyku
19.00 kabak çekirdeği, kahve
arkasından 3-4 bardak şekersiz çay
21 gibi soda şimdi su içiyorum

sen yeterki burdan kopma oturtursun düzeni,benim de yatılı misafirim var zor oluyor yememek azıcık kaçıyor geçen hafta daha iyiydi dışarıda olduğum günler bile daha iyiydi, son iki gün dişimi sıkayım yoksa ipin ucu kaçıyor, bu hafta kilo verdiğimi sanmıyorum bari 71 de kaldıysam 72 yi görmek de istemiyorum, yarın çorba günüm olsun bari aslında pirinç lapası yapsam 71 i görürüm ama yarın sabah olsun da karar veririm, akşama ayran da eklesen dengelemiş olurdun ama öğreneceğiz zamanla

Kızlar menüleriniz gayet başarılı tebrik ederim walla

Bende bugun bi kısır kaçamaktı ama akşam yrmek yemedim kısırıda 5 gibi yedim 9 gibide 45 dk kıçımdan ter akacak kadar trmpolu yürüdüm..bugunde finito:))
Kısmet yarına inş

Bide form çaylar falan içiyomusunuz??
Benim diyetisyenim bi çay tarifi vermişti yağ yakımını hızlandırıyo die ama düzenli yapıp içmediğim için faydası varmı yokmu tespit edemedim..
Şimdide liptonun 10 bitkili bi çayını buldum bilmiom nedir ne değildir ama içiom günde bi tane

Selam kızlar akşama toplu bildirim yapıcam ben aksamlari kendime yeşil çay biberiye mate karışımı çay yapıp 2 kupa içiyorum bunu icemeyince tuvalet sıkıntı

sabah kahvaltıda 1 yumurta 4 zeytin az peynir az helva ve 2 kızarmış köfte yedim şekersiz çayla tabi..ekmek yemedm
13:30 da 1 yeşil elma ve saat 15 te 2 dilim tam buğday ekmeğinde salça yedim su içemedm pek spor da yook bugn hayırlısı bakalım...akşama ciğer var ayranla artık

ben her gün 2 tane tarçınlı karanfilli yeşil çay 1 tanede beşibir arada var liponun onlardan içiyorum ama şu sıra düzensiz oldu birde evde limonlu yeşil çay var pek canım istemiyor,
şu yağ yakan tarifi bize de ver deneriz belki

Iyi akşamlar kızlar ben eve 9 da geldim bi tabak makarna yedim bu saatte ne yazık ki hazır o vardı ve cok açtım. Sabah 2 yumurta 1 dilim uno light öğlen 5 köfte 2 dilim uno light ara 1 elma akşam makarna
Kimyayas haklısın canım buraya yazamasam eminim çok daha fazla yerim dün sırf odev diye 200 kez zipladim şimdi de yapıcam bunu. 73.5 bir haftalık hedefim bakalım netice ne olucak

bu gün yediklerim
sabah 9-9.30 arası kahvaltı her zamankü gibü
11.30 ara bir çay bardağı süt, üzüm
13.30 çorba, 1 dilim çavdar, domates, yeşillik
16.30 elma ayran
18. yeşilçay
19.kahve, kabak çekirdeği, leblebi
20.30 iki parmak kadar peynir
21.bitki çayı
şimdi de soda, en az 3lt su

ilk haber benden olsun 71.6 çıktı tartı, bağırsak sorunum var ona göre bir aşarsam 70 i ucundan da olsa görürdüm, neyse haftaya hedef 70 in altına inmek benim için duyurulur

Selam kızlar Ben bu sabah tartışmayı unutmuşum kahvaltıdan sonra 75 kg idim aksama toplu bildirim yapıcam

tartı dedik kimseler uğramaz olmuş tamam tamam zaten yeni başlıyorsunuz kilonuz her neyse kabul söyleyin utanmayın

menüm şöyleydi
sabah 8.30 -9 arası kahvaltı her zaman ki gibi
10 yeşil çay
11 ara üzüm, mandalina
13 öğlen çorba, ayran, domates, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim çavdar ekmeği (hiç birbiriyle uymayan şeyler ama tok kalmak uğruna)
16 bitki çayı elma
18 kahve, leblebi, fındık(10 ar tane ancak)
şimdi yeşil çay ile cips tarhana yiyorum(hey gidi açlık hiç yemediğim tarhana bile nasıl lezzetli)
su içiyorum, birde soda içerim 1 saat sonra belki 1 bardak süt bu kadarrrrrrr

Iyı aksamlar kızlar yedıklerım
Sabah kahvaltı yapamadım gec kaldım ıse
Öğlen yogurt salata yarım dılım ekmek
Aksam tost ve ayran
Yarım saat yurudum ve mekık cekış kol calıstım

Sabah uyandıgımda 71.8 olmustum cok mutluyum :)

tebrikler aynı kilodayız ya, yalnız sen bu yemeyle beni koyar geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…