sen yeterki burdan kopma oturtursun düzeni,benim de yatılı misafirim var zor oluyor yememek azıcık kaçıyor geçen hafta daha iyiydi dışarıda olduğum günler bile daha iyiydi, son iki gün dişimi sıkayım yoksa ipin ucu kaçıyor, bu hafta kilo verdiğimi sanmıyorum bari 71 de kaldıysam 72 yi görmek de istemiyorum, yarın çorba günüm olsun bari aslında pirinç lapası yapsam 71 i görürüm ama yarın sabah olsun da karar veririm,Iyi akşamlar kızlar.
Ben menu oturtamadim halen pazartesi düzene girer diye ümid ediyorum. Çünkü yarın da tüm gün evde değilim. Akşam yemeğim 4 köfte 2 dilim uno light biraz da patates kızartması.
Bugün hem hareketsiz hem kaçamak li geçti. Ama 73.5 kgyu görücem cumaya kadar inşallah. Bunun için de hafta ici yürüyüşlere baslicam artı 200 ip atlama
gülerin topikten pes etmek yoktan..sen de karar versen iyi olur artıkEliffeyza ben seni bir yerden hatırlıyorum soya sosunun topigimi gülerin topigindenmi
ben her gün 2 tane tarçınlı karanfilli yeşil çay 1 tanede beşibir arada var liponun onlardan içiyorum ama şu sıra düzensiz oldu birde evde limonlu yeşil çay var pek canım istemiyor,Bide form çaylar falan içiyomusunuz??
Benim diyetisyenim bi çay tarifi vermişti yağ yakımını hızlandırıyo die ama düzenli yapıp içmediğim için faydası varmı yokmu tespit edemedim..
Şimdide liptonun 10 bitkili bi çayını buldum bilmiom nedir ne değildir ama içiom günde bi tane
tebrikler aynı kilodayız ya, yalnız sen bu yemeyle beni koyar geçersinIyı aksamlar kızlar yedıklerım
Sabah kahvaltı yapamadım gec kaldım ıse
Öğlen yogurt salata yarım dılım ekmek
Aksam tost ve ayran
Yarım saat yurudum ve mekık cekış kol calıstım
Sabah uyandıgımda 71.8 olmustum cok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?