- 26 Aralık 2014
- 81
- 19
- 288
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler tatlımmmKızlar Merhaba Bol şans :)
Bende 6 da bırakıyorum canım. Off o hastalık halleri biliyorum canımama ben bugun ekler yedım hasta olcam da krızlerdeyım yapcak bişi yok bi kac gun böleyim![]()
Canım hastayım bu aralar gecince inşallah katılırımtesekkurler tatlımmmkatıl sendee
Bende başta çok zorlanmıstım canım bir hafta falan ağrı çektim. Daha sonra alışıyorsun merak etme. Tüm vücudu çalıştırıyor :)günaydın :) ooff şu ip atlamak ne zormuş yaa 100 tane yapabildim :)) evet kızlar bozmak yok sakın sakın :))))
Ben bekar canım üniden yeni mezun oldum önce işşş :)))selam kızlarr nasıl gidiyor beslenme ile spor bakalımm ben de durumlar iyi gibi hasta olmama az kaldığından siskinim ama spora devam bakalm cumaya ne kadar gidecek :) moraller nasıl bu arada evli bekar kim evli kim bekar bakalım :)
Ekonomi canım dokuz eylül iş bakıyorum :)) sen de varmı evlilikilk-nust: 38579986 .!.:hayyırlıı olsun hangi bölüm canımm
Ohh iyiymiş canım mutluluğunuz daim olsun :)) bu arada bugün 75.3 çıktım :))oo süper bölümm hakkında hayırlısı olsun bakalım bende evliyim 1,5 yıllık memurum:)