75 m2 eve sıgmakla alakalı tereddütlerim.

canım 15 metrekare fark var.yani 1 oda kadar.iyi düşün mutfak gerçekten çok küçük.ya ek bi dolap alıp bir yere sokuşturacaksın sık kullanmadıklarını o dolaba yerleştireceksin tencerelerini de (hiç sevmem ama) dolabın üzerinde yer varsa oraya koyacaksın ya da yeni bir ev arayışına gireceksin.küçük yerde oturabilsek ne güzel olurdu gerçekten istanbulda yaşam zor.

Ayni durumu ben yasamistim
oturdugum evler hep 120mk idi ve zorunluluk 75mk tasinmistik
bir cok esyayi gozden cikarmamiza ragmen ev sanki bizi boguyordu
mutfak kabus gibi bi masa sigmazdi
ee kiraci adam tayinde cijti geldik.
yeniden esya almak zorunda kaldik.
yani oradan tasijincada basja evde esya lazim ve o kiraya vericegini esyaya vericeksin

Şahsen bizim.buralarda 900 lirayla 7+1 ev bulunur maşallah istanbul da ev çok ama cokta pahalı bence istanbuldan tasinin derim :-) o küçücük mutfağa iki tabak çanak anca sigar

Bizim evimiz daha küçük galiba 65 veya 70 m2 :halay: amerikan mutfak 2 oda bir salon bi kileride var 2 kişi ve bir pisi :KK72: çok rahatız canım, yanlız fazlalık eşyalarındam kurtulmanı öneririm ne kadsr az eşya olursa küçük evee okadar rahat edersin ;) ayrıca temizliği falan çok kolay hemencicik süpürülüp siliniyor :temizlik:

ben de 75 m2 evde oturuyorum canım. çok zor oluyor ki ben eşyaları oldukça az aldım.yatak odamda komidinler yok mesela. sadece tv sehpam biraz geniş ona rağmen çok zorlanıyorum. bir kere girdikten sonra taşınması da çok zor oluyor. hamile olduğum için ertelemiştik taşınmayı ama ev sahibiyle anlaşmak mümkün olmayınca mecbur taşınacağız.

hayırlı olsun canım.. benim evimde satılıyor
bugün eksper geldi:cry:
aklıma geldin
kendi eviniz ne zaman biticek
Biz eskiden aldıgımız evi satısa çıkardık canım ödemeleri çok agır geldi
5 ayda bir 30 bin tl ve aylık taksitleri 1,500 tl idi o sebeble devrettik hakkımızı aylık ödemesi iyiydi fakat 5 ayda bir olan 30 bin tl zorluyordu bizi
Kiradayım sadece suan

Ev sıkıntısı en çok çekenlerden biriyim. İlk oturduğum ev 110 m2'di. Sonra 75 m2 ev aldım eşyalarımın bir bölümünü elden çıkarmak zorunda kaldım. Şimdilerde 130 m2 eve taşındım çocukların okuluna yakın, bu seferde eşya almak zorunda kaldım. Bu arada kiralar gerçekten her yerde pahalı. Biz Bakırköy'e taşındık, 1500-2000 arası değişiyor kiralar. Okulun bulunduğu semtte 2000'den aşağı kira yoktu. Neyse ki 1800'e anlaştık en son. 4000 tl'de depozit verdik tabii.

Merhaba kk hatunları sorunum 75 m2 kiralık bir evi tutup tutmamak meselesi.
Suan oturdugum ev 90 m2 var.

Kiraya çıkmam gerekiyor ve kiralar aşırı uçuk kızlar en ucuz yüzüne bakılmayacak ev 1100 tl'den başlıyor ve 1250,1300,1500 diye gidiyor sırasıyla

Bu evi bir tanıdık sayesinde 900 tl'ye kiralayacagız

Benim için önemli olan şeylerden birisi kızımın okuluna yakın olması ve kızıma bakan arkadasımın evine de yakın olması

Şimdi ki oturdugum ev tam da bu tarif ettiklerime göre bir alandaydı.

Şuan kararsız kaldım ev bahçe katı ama çok güzel dizayn edilmiş ve rutubeti olmayan bir ev , havadar da üstelik bahçe sadece bize ait olacak şekilde diğer apartman sakinlerinin girebilecegi bir alan yok, bahçeye oturma odasındaki bahçeye açılan kapıdan giriyorsunuz ve okula ve arkadasıma çok yakın ve bir alt sokagımda bu dedigim ev hatunlar.

şimdi sorunuma gelince eşyalarım sıgmayacak sanki bu eve

Kızımın odası özellikle çünkü baya eşyası var kuzumun ve bir çok mobilyasını gözden çıkarmam gerekecek.

Mutfak ise yine küçük ev onca tabak çanak tencereyi nereye sıgdıracagım bilmiyorum dolap sayısı az çünkü

Of kızlar bu durumda olanlar bana bir fikir verirse sevinirim.
banyo mutfaka dolap yaptırabilceiniz alanlar varsa yaptırabilirsiniz.ölçüye göre çok hoş dolaplar yapılabiliyor.hazır dolaplara yer bulmak mümkün olmuyor ufak evlerde.

Back
X