Bayanlar lütfen okuyun bilgilerınıze çok ihtiyacım var. Benim iki kız kardeşim var . Biri lise ikiye gidiyor diğerini bu yıl ana sınıfına yazdırdık. Ikısı aynı okuldalar bunun nedenı de (meslek lısesıne gidiyor kardeşim) her meslek lısesınde anasınıfı olmak zorundaymıs. biraz sorunlu bır öğrenci ve her öğretmen tanır kardeşimi . Bir gun öğretmen ' sen yetmiyormuş gibi bir de kardeşini mı getirdin' demiş. Halbuki evımızın dıbınde olduğu için o anasınıfına yazdırdık. hem kım oluyor da böyle konusuyor diye düşünüyorum. Bır de bunu diyen müdür yardımcısı! Bu sözün hesabını sormak istiyorum nasıl şikayet edebilirım lütfen yardım edın
evet malesef tanık yok ama bence bu bile hakarete giriyor . çok sinirlendim ama ne yapacağımı bilemedimŞikayet edilecek bir durum maalesef,bence biraz daha bekleyin ve hakaret olduğu zaman ve tanıklar olduğu zaman şikayet edin.Çünkü böyle bir şeyden şikayet ettiğinizde ne müdür yardımcısına soruşturma açılır ne de bir ceza alır.Müdür yardımcısı sadece kardeşinize iyice takar.
üniversite okumuyor olsam yapardım:))) kardesiniz neler yapiypr ki bu kadar merak ettim valla..
Ama cok icinizde kaldiysa gidip o da yetmedi ben de geldim diye bir giris yapilabilir :)
Bana da lisede böyle bir hoca takmıştı,bir kere dersinde çok hastaydım ve uyudum diye.Belli ki bu öğretmen de sizin kardeşinize takmış,dediğim gibi eğer onu şikayet ederseniz ceza almaz ama daha çok takar..evet malesef tanık yok ama bence bu bile hakarete giriyor . çok sinirlendim ama ne yapacağımı bilemedim
hayır ciddi biçimde demiş bende sordum aynısını ve kardeşim neden böyle söylüyorsunuz ki hocam demiş ve öğretmen kapıyı suratına kapatmışŞaka bicimde demiştir. Ben de dun ogrencime yine mi sen dedim ve gulustuk.
Kardeşimiz farklı ankatmis olabilir
tamam çok teşekkür ederim ilginizeBana da lisede böyle bir hoca takmıştı,bir kere dersinde çok hastaydım ve uyudum diye.Belli ki bu öğretmen de sizin kardeşinize takmış,dediğim gibi eğer onu şikayet ederseniz ceza almaz ama daha çok takar..
Hemen sikayet edin.. bimerden olabilir. Okul mudurunede edin. Milli egitimede. Her yere edin. Pesini birakmayin. Ogretmen olucak bide terbiyesizBayanlar lütfen okuyun bilgilerınıze çok ihtiyacım var. Benim iki kız kardeşim var . Biri lise ikiye gidiyor diğerini bu yıl ana sınıfına yazdırdık. Ikısı aynı okuldalar bunun nedenı de (meslek lısesıne gidiyor kardeşim) her meslek lısesınde anasınıfı olmak zorundaymıs. biraz sorunlu bır öğrenci ve her öğretmen tanır kardeşimi . Bir gun öğretmen ' sen yetmiyormuş gibi bir de kardeşini mı getirdin' demiş. Halbuki evımızın dıbınde olduğu için o anasınıfına yazdırdık. hem kım oluyor da böyle konusuyor diye düşünüyorum. Bır de bunu diyen müdür yardımcısı! Bu sözün hesabını sormak istiyorum nasıl şikayet edebilirım lütfen yardım edın
özeleştirimizi biz kendi içimizde yapıyoruz zaten size düşmez bunu söylemekSikayet edeceginize ozelestiri yapin. Bu kiz niye boyle diye...
bende öğretmen adayıyım tarafsız olmaya çalışıyorum ve yinede suçlu buluyorum öğretmeni. hemen şikayet edmek istiyorum fakat tek sorunum tanık yok inanırlar mı bana ?Hemen sikayet edin.. bimerden olabilir. Okul mudurunede edin. Milli egitimede. Her yere edin. Pesini birakmayin. Ogretmen olucak bide terbiyesiz
özeleştirimizi biz kendi içimizde yapıyoruz zaten size düşmez bunu söylemek
pardon da konu sahibi kardeşi hakkında hiçbir detay paylaşmamışken siz bu kanıya nerden vardınız? Bu olumsuzluk ve negatiflik niye?
pardon da konu sahibi kardeşi hakkında hiçbir detay paylaşmamışken siz bu kanıya nerden vardınız? Bu olumsuzluk ve negatiflik niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?