.

Öğretmenler hep söylüyorbiz hic karsilasmadik mi sikayete değer bir şey goremedim hem şikayet Etsen de daha çok takabilir kardeşine bulasmayin derim :KK43:
ben öğretmen adayı olduğum için biliyorum böyle şeyler yasak okulda öğrenciye hakaret yok

bende öğretmen adayıyım tarafsız olmaya çalışıyorum ve yinede suçlu buluyorum öğretmeni. hemen şikayet edmek istiyorum fakat tek sorunum tanık yok inanırlar mı bana ?
Evet bende ogretmen adayiyim asla asla baskasinin cocuguna ne okulda ne baska yerde sinirlari asmak benim tarzim degil kimsedede o hakki gormuyorum.. siz sikayetinizi edin ispat etmek cok onemli degil maksat bundan sonra kendine ceki duzen versin. Bende zamaninda oglumun kanini kaybettiler diye bi hastaneyi sikayet etmistim saglik bakanligina. Bi ay kadar sonra cevaben yazi geldi bana iste. Yani oyle ispat felan bi sey sormadilar. Bayagi ilgilendiler

Evet bende ogretmen adayiyim asla asla baskasinin cocuguna ne okulda ne baska yerde sinirlari asmak benim tarzim degil kimsedede o hakki gormuyorum.. siz sikayetinizi edin ispat etmek cok onemli degil maksat bundan sonra kendine ceki duzen versin. Bende zamaninda oglumun kanini kaybettiler diye bi hastaneyi sikayet etmistim saglik bakanligina. Bi ay kadar sonra cevaben yazi geldi bana iste. Yani oyle ispat felan bi sey sormadilar. Bayagi ilgilendiler
çok teşekkür ederim yarın hemen bimeri arıyorum ve okul müdürüyle konuşmaya gidiyorum

Getirmişse getirmiş kardeşini ona mı soracak ? Çok kaba.Bir de kapıyı kapatmış.
Böyle öğretmenlerden nefret ediyorum ve kimse kusura bakmasın ama öğrenciye sırf bir iki olay yüzünden gıcık olup laf sokan saygıyı yitiren öğretmenlere saygı duyamıyorum.Sonuçta o senin öğrencin onu aşağılayarak eline ne geçiyor yani ? Bir derdin varsa bu kadar büyük ailesiyle görüş öğrenciye hakaret etme.
Şikayet edin.Okul müdürüyle görüşün.

shiçbir ogretmepost: 36925374 .!.:
ben öğretmen adayı olduğum için biliyorum böyle şeyler yasak okulda öğrenciye hakaret yok
Tamam da hicbir öğretmen soylemiyo mu yine mi sen diye o zaman bütün öğretmenlerin başının kesilmesi lazim

İsteyen istediği okula yazılır öğretmene neymiş onu anlamadım? Hoşuna gitmiyorsa bıraksın mesleği. Haddini bilsin ona böyle söyleme hakkını kim veriyor?
Kardeşinize gelince de ne gibi sorunlu öğrenci?

Öğretmeni şikayet edin kardeşinize de çekidüzen vermeye çalışın.
Bütün öğretmenlerin tanıyacağı derecede problemli olmak ciddi br sorundur.
çok konuşkan ve sıcak kanlı olduğu için tanıyorlar orda yanlış anlatmışım sanırım ben. ilk zamanlar problem vardı ama şimdilik bir sorun yok. kardeşim de zaten anladı hatalarını ve düzelmeye çalışıyor. kesinlikle şikayet edeceğim öğretmeni

Kardeşiniz bütün öğretmenlerin tanıyacağı kadar sorunlu bir öğrenciyse, ben öğretmen olsam yüzüne söylemesem bile aklımda geçirirdim açıkçası "kendi yetmedi, kardeşi de geldi" diye.

çok konuşkan ve sıcak kanlı olduğu için tanıyorlar orda yanlış anlatmışım sanırım ben. ilk zamanlar problem vardı ama şimdilik bir sorun yok. kardeşim de zaten anladı hatalarını ve düzelmeye çalışıyor. kesinlikle şikayet edeceğim öğretmeni
Çok sıcakkanlı bir öğrenciye kimse bu şekilde konuşmaz yalnız.
Öğretmen hatalı olsa da kendi kardeşinize de masum bakmayın diye söyledim.
Problemlerini gidermekte okulla işbirliği içinde çalışırsanız daha iyi olur, rehberlik servisinn kapısını aşındırın misal.

Kardeşiniz bütün öğretmenlerin tanıyacağı kadar sorunlu bir öğrenciyse, ben öğretmen olsam yüzüne söylemesem bile aklımda geçirirdim açıkçası "kendi yetmedi, kardeşi de geldi" diye.
pardon da kardeşinin aynı olduğu ne malum beş parmağın beşi bir mi? ve içinizden geçirdiğinizle kalmak zorundasınız öğretmenseniz

Çok sıcakkanlı bir öğrenciye kimse bu şekilde konuşmaz yalnız.
Öğretmen hatalı olsa da kendi kardeşinize de masum bakmayın diye söyledim.
Problemlerini gidermekte okulla işbirliği içinde çalışırsanız daha iyi olur, rehberlik servisinn kapısını aşındırın misal.
masum diye kesinlikle bakmadım zaten ben . ne dediğinizi de anladım ama ne olursa olsun kötü konuşmamak gerekiyor

pardon da kardeşinin aynı olduğu ne malum beş parmağın beşi bir mi? ve içinizden geçirdiğinizle kalmak zorundasınız öğretmenseniz
Objektif bakabiliyor olsaydınız, en azından bir an bile olsa çoğu kişinin aklından aynı şeyin geçeceğini kabul ederdiniz.

Tabii ki beş parmağın beşi de bir değil ama tüm öğretmenlere kendini tanıtan bir öğrenciye bakışı da bellidir diye düşünüyorum.

Objektif bakabiliyor olsaydınız, en azından bir an bile olsa çoğu kişinin aklından aynı şeyin geçeceğini kabul ederdiniz.

Tabii ki beş parmağın beşi de bir değil ama tüm öğretmenlere kendini tanıtan bir öğrenciye bakışı da bellidir diye düşünüyorum.
insanların aklından geçeni kontrol edemez hiç kimse ama siz şunu anlatmaya çalıştım ben, öğretmenler hakaret içeren cümleler kuramaz.

Back
X