.........

asyali2011

.........................
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
1.520
13
88
...........................................................................................

Son düzenleme:
sizi nasıl eleştirebiliriz ki insanoğlu bu başına her türlü şey gelebilir ?Boşanmayı düşünüyor musunuz her ikinizde ne olacak yani ?Karşılık verecek misiniz ,yoksa görmezden mi geleceksiniz ? Adam ciddi mi?

karşı taraf evli olmasa boşanın hayatınızı yaşayın diyecektim ama
evliymiş ve muhtemelen onunda çocukları vardır.
iki aile de mutsuz olacak.umarım en doğrusunu bulursunuz.

Cocuklariniz olmasa gidin bosanin hayatnizi yasayin dicem ama cocuklar var. Benimde evladim var bosansamda bu saatten sonra hic bi seyi eskisi gibi yasayamam. Bence sizde yasamamalisiniz. Yani şoyleki esinizle zaten sevgi baginiz kalmamis cocuklarin yaslarini bilmiyorum ama bence sevgi bitmisse o evlilik bitmeli. Ondan sonra hayatiniza yon verirsiniz. Ama o adamla olmaz cunku o da evli ki bence o degilde baska birisi size bu ilgiyi gosterseydi onada asik olurdunuz. Cunku ihtiyaciniz var buna sevilmeye ozel oldugunuzu hissetmeye.. bazen yasak olan tatli okuyo yani siz esinizden ayrilsaniz o adamda ayrilsa belkide hisleri biticek. Lutfen her ne yaparsaniz yapin evlatlarinizin basini onune egdirmeyin kimseye ezdirmeyin onlar bizi secmedi uzmeye hakkimiz yok. Allah yardimciniz olsun keske bu duruma gelmeseydi bu is.

Kadın eğer kocasından ilgi sevgi aşk görmezse , ilgi sevgi gördüğü başka bir erkeğe aşık olabilir.. Senin durumun bu.. Ama erkek? Aldatmak egosunu tagmin etmektir amacı.. Senin kocan seni aldattığında, o kadını nasıl ayarladı sence? Başında durarak, ilgi göstererek, aşık oldum diyerek.. Peki senden boşandımı? Hayır.. O kadını terk etti ve ucuz bir fa..şe rolüne soktu onu.. Şimdi aşık olduğun adamda sana ilgi gösterecek aşık oldum diycek seninle karısını aldatacak.. Ve karısı öğrendiğinde terk edileceksin.. Ne konumda olacağını zaten biliosun..

Unutmak istediginizi yazmissiniz... esinizi hiv sevmiyo musunuz? Eger hala bi umut varsa evliliginizi toparlamaya calisin o zaman madem affetmissiniz zamaninda neden bu saatten sonra mutlu olmayasinizki? Cok uzuluyorum cocuklara. Valla onlar olmasa caniniz ne istiyosa yapin dicektim bu tarz adamlara haktir ama iste yavrularimiz var gelecekleri var. Yaslanip olup gidicez neyi unutamicakmisiz siz o adami unutursunuzda etraftakiler yapilan hic bi seyi unutmaz

İçinde eğer çok ağır vicdan taşıyan biriysen sakın bu iş bulaşma derim.yoksa ömür boyu ben naptımla geçecek hayatın.ama yok vurdumduymazım biraz diyorsan..neden olmasın diyorsan..bilemem..senin hayatın sonuçta..kesinlikle yargılamıyorum seni..hepimizin başına gelebilir sonuçta..sadece anlık duygu yükselişlerini frenle

Kadın eğer kocasından ilgi sevgi aşk görmezse , ilgi sevgi gördüğü başka bir erkeğe aşık olabilir.. Senin durumun bu.. Ama erkek? Aldatmak egosunu tagmin etmektir amacı.. Senin kocan seni aldattığında, o kadını nasıl ayarladı sence? Başında durarak, ilgi göstererek, aşık oldum diyerek.. Peki senden boşandımı? Hayır.. O kadını terk etti ve ucuz bir fa..şe rolüne soktu onu.. Şimdi aşık olduğun adamda sana ilgi gösterecek aşık oldum diycek seninle karısını aldatacak.. Ve karısı öğrendiğinde terk edileceksin.. Ne konumda olacağını zaten biliosun..
Arkadaş acı gerçeği yazmış... Bunun üzerine daha söylenecek bişey yok

İlgiye, sevgiye muhtaç olmak ne kötü şey... Keşke boşansaydınız. Ki hala şansınız var insanlar 70 yaşında ikinci baharlarını yaşıyor. Bir arkadaş da yazmış, boşanın onunla da kesin illaki karşınıza biri çıkar diye hak verdim. Kendinizi kağıt üstünde bir evliliğe mahkum etmeyin. Çocuklar tabii önemli ama ben ne annemin ne babamın bu durumda olmalarını istemezdim. Boşandılar, babam yeni bir hayat kurdu. Mutlu oldu. Bu beni daha çok mutlu etti. Hayata bir kere geliyoruz be, ben mutluyken sen neden bile bile mutsuzluğa razı oluyorsun? Çok üzülüyorum. Lütfen kendi ellerinizle kısacık hayatınızı çöpe atmayın...

Kusura bakmayın demeyeceğim, kusura bakın. Eşinizin size yaptığı şerefsizlik, tıpkı sizin ve aşık olduğunuzu sandığınız ama sadece sözüm ona yaralarınızı kapattığınız cibilliyetsiz adamın ki gibi... 'Kesinlikle karşıyım aldatmaya, beni anlamadan eleştirmeyin' demişsiniz de çok iyi anlıyoruz emin olun sizi. Siz hiçbir şey yapmadınız, gayet haddinizi bildiniz o adamda evli barklı bir kadın olan size yine evli barklı biri olarak ilan-ı âşk etti öyle mi :KK14:Hı hı :KK66:... Allah şu an aldatılan kadıncağızın yardımcısı olsun. Ha birde eklemeden geçemeyeceğim. İslâmiyet dinine göre Allah ve kader zamandan münezzehtir. Geçmiş, gelecek gibi soyut zaman mefhumları yoktur yani... Hasılı sizin anlayacağınız dilden anlatmak gerekirse diyorum ki : Şu cibilliyetsiz eşinizin size yapmış olduğu hareket belki de sizin şu an sebebiyet verdiğiniz trajedinin bedelidir kim bilir...

Kusura bakmayın demeyeceğim, kusura bakın. Eşinizin size yaptığı şerefsizlik, tıpkı sizin ve aşık olduğunuzu sandığınız ama sadece sözüm ona yaralarınızı kapattığınız cibilliyetsiz adamın ki gibi... 'Kesinlikle karşıyım aldatmaya, beni anlamadan eleştirmeyin' demişsiniz de çok iyi anlıyoruz emin olun sizi. Siz hiçbir şey yapmadınız, gayet haddinizi bildiniz o adamda evli barklı bir kadın olan size yine evli barklı biri olarak ilan-ı âşk etti öyle mi :KK14:Hı hı :KK66:... Allah şu an aldatılan kadıncağızın yardımcısı olsun. Ha birde eklemeden geçemeyeceğim. İslâmiyet dinine göre Allah ve kader zamandan münezzehtir. Geçmiş, gelecek gibi soyut zaman mefhumları yoktur yani... Hasılı sizin anlayacağınız dilden anlatmak gerekirse diyorum ki : Şu cibilliyetsiz eşinizin size yapmış olduğu hareket belki de sizin şu an sebebiyet verdiğiniz trajedinin bedelidir kim bilir...
aldatıyor muameli yaptınzya tebrk ediyorum

Siz size yaşatılan acıları bir başka kadının yaşamasına sebep oluyorsunuz şuanda,
Eşiniz gibi sizde suçlusunuz gayet olan sadece masum çocuklarınıza olmuş.

Siz size yaşatılan acıları bir başka kadının yaşamasına sebep oluyorsunuz şuanda,
Eşiniz gibi sizde suçlusunuz gayet olan sadece masum çocuklarınıza olmuş.
aldatmadım aldatmayada niyetim yok imkansız olduğum bir aşka karşılık vermedim ama unutamıyoru onu dedim

Back
X