- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
- Konu Sahibi asyali2011
...........................................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama konu sahibinin aşık olduğu adam da evliymiş..Eşin seni zaten aldatıyor sen neden vicdan yapıyorsun ki böyle bir adam için
Senin de ilgiye, sevgiye ihtiyacın var
Suçlu hissetme ama bence boşan o adamdan
ama konu sahibinin aşık olduğu adam da evliymiş..
bence eşinizden boşanın ve o adamla ilişkinizi kesinbenim başıma geen bişeyi hemcinsime yaşatmk istemediğimden konuşmayı kestim görmezden geliyorum hep
Arkadaş acı gerçeği yazmış... Bunun üzerine daha söylenecek bişey yokKadın eğer kocasından ilgi sevgi aşk görmezse , ilgi sevgi gördüğü başka bir erkeğe aşık olabilir.. Senin durumun bu.. Ama erkek? Aldatmak egosunu tagmin etmektir amacı.. Senin kocan seni aldattığında, o kadını nasıl ayarladı sence? Başında durarak, ilgi göstererek, aşık oldum diyerek.. Peki senden boşandımı? Hayır.. O kadını terk etti ve ucuz bir fa..şe rolüne soktu onu.. Şimdi aşık olduğun adamda sana ilgi gösterecek aşık oldum diycek seninle karısını aldatacak.. Ve karısı öğrendiğinde terk edileceksin.. Ne konumda olacağını zaten biliosun..
aldatıyor muameli yaptınzya tebrk ediyorumKusura bakmayın demeyeceğim, kusura bakın. Eşinizin size yaptığı şerefsizlik, tıpkı sizin ve aşık olduğunuzu sandığınız ama sadece sözüm ona yaralarınızı kapattığınız cibilliyetsiz adamın ki gibi... 'Kesinlikle karşıyım aldatmaya, beni anlamadan eleştirmeyin' demişsiniz de çok iyi anlıyoruz emin olun sizi. Siz hiçbir şey yapmadınız, gayet haddinizi bildiniz o adamda evli barklı bir kadın olan size yine evli barklı biri olarak ilan-ı âşk etti öyle miHı hı
... Allah şu an aldatılan kadıncağızın yardımcısı olsun. Ha birde eklemeden geçemeyeceğim. İslâmiyet dinine göre Allah ve kader zamandan münezzehtir. Geçmiş, gelecek gibi soyut zaman mefhumları yoktur yani... Hasılı sizin anlayacağınız dilden anlatmak gerekirse diyorum ki : Şu cibilliyetsiz eşinizin size yapmış olduğu hareket belki de sizin şu an sebebiyet verdiğiniz trajedinin bedelidir kim bilir...
aldatmadım aldatmayada niyetim yok imkansız olduğum bir aşka karşılık vermedim ama unutamıyoru onu dedimSiz size yaşatılan acıları bir başka kadının yaşamasına sebep oluyorsunuz şuanda,
Eşiniz gibi sizde suçlusunuz gayet olan sadece masum çocuklarınıza olmuş.