Ah canım,
Bekarken bazı haberler okurduk, ya da duyan anlatırdı. Yok tuvalete giren bi adamın spermi tuvaletin kenarına damlamış da oraya oturan kadın hamile kalmış falan filan gibi dötten uydurma hikayeler..
Ya da sürtünmüş, üstüne boşalınca bi damla kaçmış, onla hamile kalmış falan filan .. Muhtemelen sen de bu saçma şeylere ihtimal verip hamile kaldıgını düşündün.
Tamamen tahminlerimden yola çıkarak söylüyorum; siz bu hödükle yüzeysel bişeyler yaşamak istemişsiniz ama o abartmaya başlamış olayı ve sen de durdurmaya çalışmışsın. Tam anlamıyla bi birleşme yaşanmamış. Doğru mu tahmin ediyorum?
Böyle sürtünme vs gibi seylerle hamile kalınmayacağından emin olabilirsin. Ben hamile kalmanın ne kadar zor bişi olduğunu aylarca bebek bekleyerek anladım :) Her ay düzenli ilişkiye rağmen hamile kalamayınca "ayy ne safmışım, ufak tefek ilişkilerle hamile kalınma hikayelerine nasıl da inanmışım" dedim resmen yaa :)
He tabi ki wc ye oturan kız hikayesine hiç inanmamıştım ama diğerine ihtimal vermişliğim vardır :)
Demem o ki, detayı doğru tahmin ettiysem hamile olma ihtimalin yok. Olsaydı bile ertesi gün hapı kullanmışsın. İçin rahat olsun. Ayrıca vicdan yapıp, olayın etkisinden çıkamayacağına otur 2 rekat şükür namazı kıl o öküz oğlu öküzden kurtulduğun için. Valla Rabbimin sevdiği kuluymuşsun ki erken göstermiş sana o öküzün yüzünü.
Yaşandı bitti, kendini yıpratmamaya calıs. Hoş bi durum olmamış ama beterin beteri var bu hayatta.
Daha dikkatli adımlar at lütfen. Kendine de iyi bak :)