.

geçmiş olsun...

isteyerek yakınlassanız dahi son dakika tereddut edip uzaklasmak isteyebilirsiniz... kimse sizi zorlayamaz.
eşiniz dahi yapsa bunun adi tecavüz olur.

ne yasadınız bilmiyorum ama tum sayfalarda yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla ciddi bir durum yok,
zaten hap da almıssınız geregi yokken,
iciniz ferah olsun...

benzer durumlarla karsılasmamak icin de guvenmediginiz tam olarak tanımadıgınız insanlarla yalnız kalmamaya özen gosterin...

çok teşekkür ederim öncelikle geçmiş olsun dileğiniz için.. ve ayrıca beni yargılamadığınız için. içimdeki kuruntuya son vermek istiyorum ben de yazdıklarınız içime su serpiyor çok sağolun..

çok teşekkür ederim öncelikle geçmiş olsun dileğiniz için.. ve ayrıca beni yargılamadığınız için. içimdeki kuruntuya son vermek istiyorum ben de yazdıklarınız içime su serpiyor çok sağolun..

sizi bu konuda kendinizden baska birinin yargılamasına izin vermeyin de zaten.
eleştiri baska, yargı baska sey...

bu korku da size tecrube olsun, evlenseniz dahi hamilelik korkunuz tereddutunuz varsa her zaman korunun.

canım vajinana boşalma olmadıysa tabiki hamile değilsin..zaten tam bi birliktelikte olmamış.emin olmadığın insanla böyle şeyler yaşama tatlım.psikolojin gerçekten bozulur ve cinsellikten korkar hala gelirsin.

korkuyorum ama hata benim de hatam yanlış yaptım güvenerek inşallah bundan ders alırım ve bidaha tekrarlamam.. umarım değilimdir..

Hamile olman inkansız canım. Yaşadığın suçluluk duygusu ile bu şekilde panikledin sanıyorum ki. Korkma. O seni zorlayan adamla da görüşme.

korkuyorum ama hata benim de hatam yanlış yaptım güvenerek inşallah bundan ders alırım ve bidaha tekrarlamam.. umarım değilimdir..
o da korunuyormuş sanırım ve tam bir şey yaşanmamış.hamilelik ihtimnali 0 a yakın.
ancak sen yaş olarak küçüksün be canım ya.
yapmayın kullandırmayın bu yaşta kendinizi.
senin olgunlaşmanı isteyene kadar olgunlara gitsin bi zahmet o hödük sevgilin.
bak taşıyamıyorsunuz bu yaşta ilişkiyi neden çünkü ruhen hazır değilsiniz.
şu yaşadığın korkuya bak.
acele etmeyin herşey vaktinde ve doğru insanla güzel.
bundan sonra dikkatli ol ve tabi ki ders al.

Erkek arkadaşım istemediğim bir şekilde bana yanaştı ve ilaç kullandım 18 saat sonra ama ruhen çöktüm arkadaşlar bu saate kadar beni uyku tutmuyor kendimi yiyip duruyorum.. ya hamileysem? ölürüm daha iyi..
tecavüze uğradığını söylüyorsun ve bunu sosyal medyada yayınlıyosun,suç duyurusuna girer biliyorsun değil mi?
Edit:Tecavüz değilmiş iyi bari...
aklını başına alıp bir daha böyle ortamlara zemin hazırlamazsın inşallah..
kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ama buraya yazıyorsan her türlü yorumuda kabul ederek yazmış oluyorsun..
hatta herkes yazdığı yorumların sonucuna katlanarak yazıyor..

Sende mincik mincik yazmissin olayi detayli bir seferde yazda insanlar ona gore cevap versin.....
Ikincisi,insanlar boyle durumlarda net olmalai.pismanlik duyacagin ortamlari hazirlatmiyacaksin.

sanırım yüzeysel birşeyler yaşanırken o ileriye gitmek istedi ve sende izin vermedin o zorladı bunun travmasını yaşıyorsun. olay böyle gelişti diye düşünüyorum. o şeref yoksunu korunuyormuş zaten. o yüzden hamilelik riskin yok diye düşünüyorum. sakın birdaha hayatının ucundan köşesinden dahi geçirme bu adamı.

Hepinize ilginizden oturu tesekkur ederim beklemekten baska secenegim yok galiba.. Tesekkurler tekrar

Ben neden kotu hissettginizi anlamadim sekerim cunku durumu anlayamadim net.

a) Tecavuze ugradiysaniz hemen hastaneye gidin rapor icin, kanitlar kaybolmadan once.

b) Cinsellik yasamayi siz de isteyip sonra pismanlik duyduysaniz, bir daha kararlarinizi iyi verin, iyice dusunup tasinin.

c) Cinsellik yasamaktan pisman degilsiniz ama hamile kalmaktan korkuyorsaniz yapacak bir sey yok, ertesi gun hapi zaten almissiniz.

Keşke bir konu açıyorsanız detaylı yazsanız o kadar anlamsız ki şu an yazdıklarınız ben istemeden birlikte oldu hap aldım diyorsunuz sonra bir şey olmadı kalktım hemen diyorsunuz ki hamile olmak olasılığınız yok yani Böyle birşeyin yaşanabileceği bir ortama neden gittiniz o zaman. Ruhen çökmeniz normal iyi bir şey değil sonuçta ama seni kolundan mı tutup götürdü pişmansan bir daha görüşme olsun bitsin zaten ilişki yaşanmadıysa sorun yok aklından çıkarmaya çalış.

arkadaşlar konu bu değil zorla bile olsa konu sahibi için orası dert değil mesele hamile olup olmaması.böyle zorla mı oldu şöyle mi oldu diye diretenlerin erkek oldugunu düşünüyorum
pardon?! diretmek? diger yorumlarimi okumamissiniz bu bir, ikincisi yorumum uzerinden yersiz bi elestri yapamazsiniz ve erkek oldugunu dusunuyorum filan gibi iddiada bulunamazsiniz.. o bir soruydu ve diger yorumlarim da mevcut.. ben de boyle anlamadan cikarim yapanlari anlamiyorum..

Son düzenleme:
pardon?! diretmek? diger yorumlarimi okumamissiniz bu bir, ikincisi yorumum uzerinden yersiz bi elestri yapamazsiniz ve erkek oldugunu dusunuyorum filan gibi iddiada bulunamazsiniz.. o bir soruydu ve diger yorumlarim da mevcut.. ben de boyle anlamadan cikarim yapanlari anlamiyorum..
evet bende sonraki yorumlara bakınca yersiz bir yorum yapmışım ama direk konuya zorla mı oldu diye girenleri anlamıyorum mesele o değil ki

evet bende sonraki yorumlara bakınca yersiz bir yorum yapmışım ama direk konuya zorla mı oldu diye girenleri anlamıyorum mesele o değil ki
arkadasin basta cok karisik anlatmis olmasindan kaynakli, cogu kisi anlayamadi ne oldu ne olmadi..

Back
X