.

istemediği şekilde yaklaştı demesi şu; sadece yüzeysel şeyler yaşanırken erkek arkadaşı ileri gitmek istemiş. Konu sahibi de hamilelik, belki de meşhur kızlık zarı olayı için istemediğim şekilde diyor. Yani dert sevişmek değil tek dert hamile olmamak ve her şeye rağmen kız kalmak. Ben kimseyi yargılamıyorum. Ruhen çökmesinin nedeni sadece hamile olabilme ihtimali. Durum bu. .

Sevgili hanimlar benim agzimdan sevistik bakire miyim acaba coktum diye bir laf cikmadi hamile olup olmadigimi bilmedigimden dolayi ruhsal bir cokuntu icerisindeyim bunu olaya dahil etmeyin.

Ayrica bilip bilmeden ozel mesajla kendimi acikladigim forum uyeleri benim agzimdan yorum yapmaya devam edecekse ben susayim onlar devam etsinler. Ne kadar iyi kotu bana gore ters ve ya dogru olursa olsun burada fikirlerinize cevap veriyorum ama lutfen bunu terbiyesizlik haline getirmeyin. Ozel bir sorunu olan da benimle ozel mesaj yolu ile beyan edebilir diyorum ve iyi gunler dileyio yorumlariniz icin tekrar tesekkur ediyorum.

neyse ben erkeğe de çok kızamıyorum.asıl kızdığım göster ama verme mantığındaki hatunlar.
Size erkege kizin onu yuhalayin diye bir baslik acsaydim hatali oldugumu kabul etmezdim umarim yazdiklarimi okuyorsunuzdur. Goster ama verme mantigi nedir oeki ya da bir bayanin baska bir bayana bunu yakistirmasi? Eh size kalsa iyi olmus insallah basina daha fenasi gelir deyiceksiniz. Siz kimsiniz ve benim yasamimi beni hayatimi ne kadar biliyorsunuz da beni bu sekilde yargiliyorsunuz? Sizi saygi cercevesinde yorum yapmaya davet ediyorum ve bunu da basaramayacaksaniz konu sahibi olarak buraya yorum yapmamanizi uygun bir dille RICA ediyorum. Umarim anlamissinizdir ve umarim sizin basiniza boyle seyler gelmez.

istemediği şekilde yaklaştı demesi şu; sadece yüzeysel şeyler yaşanırken erkek arkadaşı ileri gitmek istemiş. Konu sahibi de hamilelik, belki de meşhur kızlık zarı olayı için istemediğim şekilde diyor. Yani dert sevişmek değil tek dert hamile olmamak ve her şeye rağmen kız kalmak. Ben kimseyi yargılamıyorum. Ruhen çökmesinin nedeni sadece hamile olabilme ihtimali. Durum bu. .

Kizlik zari? Turk insaninin hayal perestligine bir kere daha inandim bak simdi. Pardon da ben sana aciklama yapmamis miydim sevgili forum uyesi? Ben ne zaman kizlik zarindan bahsettim? Saka misin? :)

Camiyi soyan kılıfını hazırlar..Merak etme hamile deyilsindir.Ama pişman olacağın seyleri yapma üzülmek inan çok kötü birşey.

Yorumlari okudum korkma cnm birlesme olmadiysa hamile kalma olasiligi yuzde bir zaten icini ferah tut sen bence zor ihtimal yani. Ama iliskini gozden .

Yorumlari okudum korkma cnm birlesme olmadiysa hamile kalma olasiligi yuzde bir zaten icini ferah tut sen bence zor ihtimal yani. Ama iliskini gozden .

Teşekkür ederim burada okuduklarımla içimi biraz da olsa rahatlattım.. Gözden geçirecek ilişkim de kalmadı :)

Ozur dilerim ama arkadasin odunun ta kendisi. Bir de aklima takildi - sevgiliyken sana istemedigin bir seyi zorla yapan biri ilerde daha neler yapar dusunemiyorum

Nasil hamile kalabileceginizi dusundunuz?
yüzeysel bir şey oldu sürtünme diyelim.. kuruntu yaptım fazlasıyla sanırım. ya da yanlış olduğunu bildiğimden dolayı vicdanım beni rahat bırakmıyor.

Ozur dilerim ama arkadasin odunun ta kendisi. Bir de aklima takildi - sevgiliyken sana istemedigin bir seyi zorla yapan biri ilerde daha neler yapar dusunemiyorum
diyecek söz bulamıyorum benden uzak allah'a yakın.. allah hidayete erdirsin inşallah doğru yolu bulur

Canim uzme kendini bencede hamile degilsindir insallah. Lutfen ders al bu olaydan bir musibet bin nasihattan iyidir. Simdi okuma zamanin gezme tozma eglenme zamanin hayatin keyfini cikar ama kendine kotuluk etme her sey zamani gelince olucak ve zamani gelince olan syler cok daha guzel olucak. Kendi ayaklarinin ustunde dur once hayat cok acimasiz. Suc duyurusu vs diyende olmusta sacmalamis iyice zamaninda bende buraya esimin hizli araba surdugunu soyleyince bi dangalak bunun suc duyurusu oldugunu soylemisti daha dogrusu tehtid etmsti tabi alti bos cikti :KK45:bos laflar bunlar takma sen. Her sey gonlunce olsun​

Canim uzme kendini bencede hamile degilsindir insallah. Lutfen ders al bu olaydan bir musibet bin nasihattan iyidir. Simdi okuma zamanin gezme tozma eglenme zamanin hayatin keyfini cikar ama kendine kotuluk etme her sey zamani gelince olucak ve zamani gelince olan syler cok daha guzel olucak. Kendi ayaklarinin ustunde dur once hayat cok acimasiz. Suc duyurusu vs diyende olmusta sacmalamis iyice zamaninda bende buraya esimin hizli araba surdugunu soyleyince bi dangalak bunun suc duyurusu oldugunu soylemisti daha dogrusu tehtid etmsti tabi alti bos cikti :KK45:bos laflar bunlar takma sen. Her sey gonlunce olsun​
Çok teşekkür ederim nasihatlarınız için beni rahatlattığınız için.. :) Dediğiniz gibi bir musibet bin nasihatten iyiymiş başkası bana dese düşünmeyeceğim bir şeyi şimdi ben yaşıyorum teşekkür ederim desteğiniz için tekrardan.. Çok sağolun

Olay çözülmüş sanırım , geçmiş olsun...
Boyle konulara ilgi yoğun olur , canın daha fazla sıkılmasın konuna kilit vurdur istersen:)
Kendini strese sokma yat,uyu , dinlen film falan izle kafani rahatlat ya da başka konularda takıl içini ferah tut canım :KK69:

Olay çözülmüş sanırım , geçmiş olsun...
Boyle konulara ilgi yoğun olur , canın daha fazla sıkılmasın konuna kilit vurdur istersen:)
Kendini strese sokma yat,uyu , dinlen film falan izle kafani rahatlat ya da başka konularda takıl içini ferah tut canım :KK69:
Desteğinizi görmek içimi rahatlatıyor açıkcası :) Çözüldü sayılmaz ama içim sayenizde daha da bir rahatladı.. Meşgul oluyorum ama kafamın bir köşesinde maalesef :( çok teşekkür ederim ilgi ve desteğiniz için. Çok sağolun :)

ayyy sacma sapan yorumlar yapilmis... ya insanlari yargilamak ne kadar dogru?
kiz sadece bi anda erkek arkadasinin tesebbusunu fark etmis ve kendini cekmis... Ürkmüs ,korkmus, güvenci yikilmis korkudan hamilemiyim diye konu acmis kardesimiz. Psikojisi etkilenmiş cünkü berebaber oldugu adam onun istemedigi biseyi yapmaya kalkmis ve incinmis..
Ayip gercekten merak etmeyin kizligi saglam... hey allahim ya

Son düzenleme:
Back
X