.

nickbulamadimki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
52
27
3
35
merhaba kizlar burda yeniyim.sirf icimi dokmek ve akil almak icin buraya uye oldum.2 yildir nisanliyim yaklasik 3 aydir whatsapp kullaniyor.daha once benden telefonunu hic saklamazdi simdi boyle adetleri cikti.telefonuna sifreler koyuyo surekli cebinde bende bu durumdan killanip bos aninda telefonu kurcaladim.kurcalamaz olaydim!bi kiz arkadasi var daha once adini duymadigim sordugumda erkek demisti fakat kurcaladigimda kiz oldugunu ogrendim bi lackalik hosuma gitmeyen bi konusma yoktu fakat canimi sikti ve guvenimi sarsti aciklamasi da kizmamdan korktugu icin yalan soylemis buraya kadar bisey yok.fakat sabahlara kadar whatsappta birileriyle konustugunu biliyodum.bu sefer de galeriye sifre koymus 1saat once telefonuna tekrar baktim yedeklenen fotograflara sifre koyamiyosun findik beyinli bu detayi atlamis.ekran goruntuleri vardi kizin biri hayatim diye hitap ediyo bi kac kizin fotografini gordum soka girdim.belli etmedim simdilik bisey ama icim icimi yiyo.ne zamandan beri bu pespaye durumun icindeyim merak ediyorum guvenim iyice sarsildi.lutfen bana bi yol gosterin

gözü dışarıda fellik fellik geziyo nişanlının...:KK53: evlenecek adamın telefonuda başka kızların videolarının ne işi var ???????
ve sen bunları görüp sustun öylemi?
aman ses çıkarma rahatı bozulmasın nişanlının ;) :KK51:

sustum cunku ortada beni aldattigina dair bi kanit yok.boyle bisey oldugunu da sanmiyorum cunku gercekten bana deger veriyo beni herkesten ustun tutuyo beim takildigim konu fazlasiyla lacka olmasi arkadasidir muhakkak aciklanamicak hic bisey yoktur biz birlikte calisiyoruz sabah 8drn gece 2ye kadar dukkandayiz gozu disarda olsa bunu farkederim eski arkadasliklarini ozledigiini dusunuyorum benim karsi cikicagimdan dolayi da her zaman sakliyo bu da bende suphe uyandiriyo bu oyle pis bisey ki bi kere insanin icine dustu mu boku yedin.siz siz olun whatsapp kullanmayin kullandirtmayin

Konunun whatsapla alakası yok ki yani nişanlın diğer yerlere üye olsa oralarda da olurdu bu yani.Sen her dakika nasıl kontrol edeceksin??.Aldatmıyo olabilir ama yalan söylemiş sana, laçka konuşmalar fotolar diyosun valla nasıl seni üstün tutuyo anlamadım.Ayrıca bakış açına şaşırdım..Yani açıklanamicak bişey yoktur diye konuyu zaten halletmişsin suçuda whatsapa yüklediğine göre sorun kalmamış bence...

canım bır an once ayrıl cunku bundan sonra ona guvenemezsın.daha nısanlısın ayrıl bence evlenınce bırde cocuk olunca daha cok zor durumda kalırsın emın ol ozamanda yapıcak.erkekler nasılsa haberı yok dıye aldatma saymazlar ama bu bence ahlakla alakalı sana karsı sadakatlı olmuyosa sana deger vermıyor demektır.evlenecegın adamdan emın olmalısın ıcındekı suphe senın bıtırır ona soylesen kendını haklı cıkaracaktır mutlaka ama kanma canım sakın

büyük ihtimalle nişanı atan taraf olmak istemiyor..

senin nişanı atman için elinden geleni yapıyor gibi geldi bana..

ortada beni aldattigina dair bi kanit yok.
demişsiniz ama elinizde kanıt olmaması için şifreler fln koymuş işte..

E her şeyi gizliyor şifreler koyuyor, tanımadığın kızların resimleri var telefonunda, kızın biri hayatım diye hitap ediyor? Ayrıl gitsin ne sıkıntıya sokuyorsun kendini.

Valla ortada baya bi kanıt var aslında nasıl göremedin anlamadım. Seni herkesten üstün tutan biri neden başkasına hayatım desin veya kendine dedirtsin senden kaçıyo telefonuna şifreler koyuyo başka hangi kanıta ihtiyacın var acaba illa birlikte basmak olunca mı aldatmak oluyo sanıyosun. İyi düşün derim iki yılda böyle olduysaaa

merhaba kizlar burda yeniyim.sirf icimi dokmek ve akil almak icin buraya uye oldum.2 yildir nisanliyim yaklasik 3 aydir whatsapp kullaniyor.daha once benden telefonunu hic saklamazdi simdi boyle adetleri cikti.telefonuna sifreler koyuyo surekli cebinde bende bu durumdan killanip bos aninda telefonu kurcaladim.kurcalamaz olaydim!bi kiz arkadasi var daha once adini duymadigim sordugumda erkek demisti fakat kurcaladigimda kiz oldugunu ogrendim bi lackalik hosuma gitmeyen bi konusma yoktu fakat canimi sikti ve guvenimi sarsti aciklamasi da kizmamdan korktugu icin yalan soylemis buraya kadar bisey yok.fakat sabahlara kadar whatsappta birileriyle konustugunu biliyodum.bu sefer de galeriye sifre koymus 1saat once telefonuna tekrar baktim yedeklenen fotograflara sifre koyamiyosun findik beyinli bu detayi atlamis.ekran goruntuleri vardi kizin biri hayatim diye hitap ediyo bi kac kizin fotografini gordum soka girdim.belli etmedim simdilik bisey ama icim icimi yiyo.ne zamandan beri bu pespaye durumun icindeyim merak ediyorum guvenim iyice sarsildi.lutfen bana bi yol gosterin
ee kısacası aldatılıyorsunuz.
herşey ortada. bunu kabul edip devam edin yada bitirin

sustum cunku ortada beni aldattigina dair bi kanit yok.boyle bisey oldugunu da sanmiyorum cunku gercekten bana deger veriyo beni herkesten ustun tutuyo beim takildigim konu fazlasiyla lacka olmasi arkadasidir muhakkak aciklanamicak hic bisey yoktur biz birlikte calisiyoruz sabah 8drn gece 2ye kadar dukkandayiz gozu disarda olsa bunu farkederim eski arkadasliklarini ozledigiini dusunuyorum benim karsi cikicagimdan dolayi da her zaman sakliyo bu da bende suphe uyandiriyo bu oyle pis bisey ki bi kere insanin icine dustu mu boku yedin.siz siz olun whatsapp kullanmayin kullandirtmayin
Whatsappla ne alakası var. O yokken msn vardı o yokken yonja o yokken mırc. Yapcak adam her türlü buluyor. Ayrıca gözü dışarda tabiki. Sabah 8den 2ye kadar aynı yerde olmanız zorunluluk bak adam başka turlu fırsat bulamayınca telefondan başlamış yani. İlle fiilen gözüyle bakmasımı gerekir. Seviorsun belli o zaöan al karşına konuş gördüklerini, rahatsız olduğunu, ve düzeltmeai gerektiğini söyle. Baktın olmıyor yol daha yakın ayeış gitsin. Sonra evinde her akşam biraz gecikse acaba mı diye diye kendini yersin

Güvenin mi sarsıldı ?

Güvenini yerle bir etmiş bence, ayrıl neyi bekliyorsun hiç anlamadım!!!

Sorun whatsaap diil ki belki seni daha öncede aldatıyordu ( ki bence öyle..) sen whatsaap sayesinde öğrendin.
bence şükret ve bitir gitsin
ilk önce insanın gözü doymuş olmalı bunun ne gözü doymuş ne gönlü..

suç whatsuppta değil.
yapmak isteyen adam her şekilde yapar...
ya biraz daha gözlemle daha fazla kanıt topla..
ya da bu kanıt bana yeter dersen, sor bakalım nesin nesiymiş o kızın yazdıkları..

kesin o sırada arkadaşı kullanıyordur telefonu ya da kuzeni, kız da onun arkadaşıdır..
ya da bir erkek arkadaşı kız fotosu koyup kendisini işletmeye çalışmıştır. :KK14:

Sanirim nisanliniz macera pesinde. Huylu huyundan vazgecmez ne yazikki evlendikten sonra yapabileceklerini dusunun, kaldirabilecek misiniz?
Zor bir karar tabiki ama zararin neresinden donulse kar.
Ha tabi once nisanlinizla enine boyuna bir tartisin bu konuyu belki ikl defa bir heves ugruna girismistir sizi gercekten cok seviyir ce bir daha olmayacaktir bunu en iyi siz anlarsiniz. Kolay gelsin.

Back
X