- 13 Eylül 2014
- 52
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi nickbulamadimki
merhaba kizlar burda yeniyim.sirf icimi dokmek ve akil almak icin buraya uye oldum.2 yildir nisanliyim yaklasik 3 aydir whatsapp kullaniyor.daha once benden telefonunu hic saklamazdi simdi boyle adetleri cikti.telefonuna sifreler koyuyo surekli cebinde bende bu durumdan killanip bos aninda telefonu kurcaladim.kurcalamaz olaydim!bi kiz arkadasi var daha once adini duymadigim sordugumda erkek demisti fakat kurcaladigimda kiz oldugunu ogrendim bi lackalik hosuma gitmeyen bi konusma yoktu fakat canimi sikti ve guvenimi sarsti aciklamasi da kizmamdan korktugu icin yalan soylemis buraya kadar bisey yok.fakat sabahlara kadar whatsappta birileriyle konustugunu biliyodum.bu sefer de galeriye sifre koymus 1saat once telefonuna tekrar baktim yedeklenen fotograflara sifre koyamiyosun findik beyinli bu detayi atlamis.ekran goruntuleri vardi kizin biri hayatim diye hitap ediyo bi kac kizin fotografini gordum soka girdim.belli etmedim simdilik bisey ama icim icimi yiyo.ne zamandan beri bu pespaye durumun icindeyim merak ediyorum guvenim iyice sarsildi.lutfen bana bi yol gosterin