Ne yapacağımı şaşırdım:(

Ayrıca, siz de düzensiz hayatınız, çalışmaktan ilgilenmediğiniz çocuklarınız sebebiyle, muhtemelen maddi durumu iyi biriyle evlenmissiniz. Eşinizin kendinde göre sebepleri olabilir ki vardır. Bu da zorunuza gitmesin yani.
Maddiyat degil benimde maddi durumumum iyiydi

Siz nasıl güzel, nasıl çekici bir kadınsınız?

Maddi durumu iyi olan bir bey, 3 küçük çocuğunuza rağmen sizinle evlendiyse?. Yani..

. 3 çocuğunuza dediğiniz gibi iyi bakıyorsa suyu çok bulandırmayın derim ben
Aynen bencede madem ömür yalnız geçmiyor sadakate güvenmeden ve bunu sorun yapmadan diğer kısımlarda huzurunuz varsa ihtiyaçlarınız gideriliyor cocukların keyfi yerindeyse mantık evliliği gibi yaşayın.

Aklimda evlilik yoktu ama gercekten seni cok sevdim evlendim diyo
Ben üstte de yazdım.
Karıştırıp durmayın bazı şeyleri.
Yeniden boşanmak sizin için çok sıradan bir şey olacaksa ayrı ama değilse didiklemeyin, eşinizin çocuklara karsi ters bir tavri falan yoksa.
Maddiyat degil benimde maddi durumumum iyiydi
Çalışmaktan yoruldum yazmışsınız. Kendinize bir dayanak aramışsıniz nihayetinde. Bunun için sizi yargılanıyorum ayrıca ama madem bu niyetle de yaptınız bu evliliği duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.
3 küçük çocuğa yenisi de eklemeyin derim, üzerime vazife olmasa da.

Ben üstte de yazdım.
Karıştırıp durmayın bazı şeyleri.
Yeniden boşanmak sizin için çok sıradan bir şey olacaksa ayrı ama değilse didiklemeyin, eşinizin çocuklara karsi ters bir tavri falan yoksa.

Çalışmaktan yoruldum yazmışsınız. Kendinize bir dayanak aramışsıniz nihayetinde. Bunun için sizi yargılanıyorum ayrıca ama madem bu niyetle de yaptınız bu evliliği duygularınızla değil mantığınızla hareket edin.
3 küçük çocuğa yenisi de eklemeyin derim, üzerime vazife olmasa da.
Oda ayri bi konu nisanliyken cocuk diye tutrmustu simdi sakasina cocuk istiyorum dedim asla dusunmuyorum bu arada rahatsiz bi cocugum var cunku bana ben vazgectim dedim gecen neden beni sevmiyomusun dedigimde sacmalama korkuyorum cocuklarini cok seviyorum ama ya kendi cocugum olunca ayrimlicilk falan olursa dedi bana

Oda ayri bi konu nisanliyken cocuk diye tutrmustu simdi sakasina cocuk istiyorum dedim asla dusunmuyorum bu arada rahatsiz bi cocugum var cunku bana ben vazgectim dedim gecen neden beni sevmiyomusun dedigimde sacmalama korkuyorum cocuklarini cok seviyorum ama ya kendi cocugum olunca ayrimlicilk falan olursa dedi bana
Sizin evliliğinizde çocuğun şakası bile olmaması lazım. Yeterince çocuk var zaten. Biri de hastaymış.
Sizi bu duygu durumuyla farklı da düşünebilirsiniz daha sonra ama kendinize ve var olan çocuklarınıza kötülük olur.

Cocuklarimla ilgili suphem yok ama ne olursa olsun bu devirde babama guvenmem onunda 4 kizi var
Gözünüzü boyar falan eğer bu şekilde sadakatinden emin olmadan evli kalacaksanız gözünüz açık olsun. Bana kişiliği güzel gelmedi kocanızın bunkadar ileri gitmez diyemeyiz hiç kimse içinde maalesef.

Sizin evliliğinizde çocuğun şakası bile olmaması lazım. Yeterince çocuk var zaten. Biri de hastaymış.
Sizi bu duygu durumuyla farklı da düşünebilirsiniz daha sonra ama kendinize ve var olan çocuklarınıza kötülük olur.
Aynen oyle oda aynisini soyluyor

Bana güvenmiyor musun demek 1 numaralı güvenilmezliğini örtme cümlesidir. Çünkü güvenmiyorsunuz, güvenilmez davranıyor.

Back
X