- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
MerhabalarChilddevelopment canim,iyi geceler, konun hayirli olsun. baslik guzel olmus diyetisyen le baslamadin dimi? Karışmak gibi olmasin ama sadece aksam yemek yemissin. Hem de bu sıcaklarda...
Merhaba. Tek öğün beslenmek çok rahatlatıcı oluyor ben cok memnunum 3. Günümdeyim.insallah sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınızMerhaba...
Başarılar inşallah istediğiniz kiloya inersiniz.
Bende tek öğün besleniyorum yarından itibarende zumbaya başlıyorum. Bu süreçte sizi takip edicem
Evet duymustum. Tamam canim o zaman.Merhabalardiyetisyenle başladığım zaman kilo almıştım bu kez kendim başladım. İsveç diyeti var duydun mu acaba gunde 1 ana öğün ona benzer bir diyet yapıyorum. Benim vücudum cok zor kilo veriyor ayda max 1 kilo verebiliyorum. Normalde cok az yerim öyle kilom ayni kalır zayıflamak için cok azaltmam gerekiyor
Tek öğün devam ediyorum ama istikrarli olamıyorum yaaa yatili misafirim var cok bozuldu dengem kilom hic düşmüyorChilddevelopment nasil gidiyor? Gerçi bir ay olmadı.
Allah kolaylik versin. Hic kolay olmuyorTek öğün devam ediyorum ama istikrarli olamıyorum yaaa yatili misafirim var cok bozuldu dengem kilom hic düşmüyor
Değil ya gerçekten çok zorlaniyorumAllah kolaylik versin. Hic kolay olmuyor
merhaba bende 76kilo oldum20 Ağustos 202276.6
Sabah yeşil çay - 5 6 tane kara üzüm
Öğle 2 şeftali
45 dk zumba
Akşam fırınlanmış sebze yemeği
21 Ağustos 202276.6
Hafif kahvalti(pazar kahvaltısı)
Kahve yanında hiç bişey yok
Azıcık cips
2 yk pilav 2 yk fasulye 2 yk yoğurt
20 dk ağırlık çalışması
22 Ağustos 202276.3
Türk kahvesi çikolata
Şeftali soğuk kahve
Fırında tavuk-salata-1 dl ekmek-irmik helvasi
23 Ağustos 202276.0
25 Ağustos 202276.9
Tek öğün
3 tur ağırlık
26 ağustos 202276.7
Tek öğün (11 kahvaltısı)
12. Eylül 202276.2 kaldığımız yerden devam
Kaç günde aldiniz 3 aydan daha azdir 76 iseniz hizli verirsinizmerhaba bende 76kilo oldum
2 ay önce 70 kiloydum.Kaç günde aldiniz 3 aydan daha azdir 76 iseniz hizli verirsiniz
Aaa ne güzel bende fazla kilolarım var size katılmak isterim şuan 72 buçuk kilom bende böyle besleneyeceğim canan karatay diyetiyle geçen sene 66 kiloya düşmüştüm ozamn 75 kiloydum bir senede kilomu koruyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?