76 kilodan 65 kiloya yolculuk başlasın

Kahvaltım:haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
Yarım domates,maydanoz
2 gün kurusu,1 ceviz
Öğle:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:yarım nar,2 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara:activia kayısılı
3.5 litre su
Spooor
Leslie 3 mil
100 squat
150 mekik
Jillian 15 dk

Eklentiler

• 2015-03-11_18.19.00.webp
    2015-03-11_18.19.00.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 82
Gittim kadın doğuma git dedi ben bişe yapamam dedi kadın doğumda çok uzak bana ama gitmem gerek
kime gittin canım,saglık ocagına mı? kadın doguma gitmen şart.. tahlil ister senden.. orda herşey çıkar canım..kilon durduysa sebebi bu olabilir..ihmal etme..uzakta olsa da git sonra saglıgın uzak olur :KK43:

kime gittin canım,saglık ocagına mı? kadmotivasyonu mm yamen şart.. tahlil ister senden.. orda herşey çıkar canım..kilon durduysa sebebi bu olabilir..ihmal etme..uzakta olsa git sonra saglıgın uzak olur :KK43:
Dün gittim doktara sana yazıcaktı unuttum kusura bakma en kısa zamanda gitmeye çalışıcam motivasyonumm yavaş yavaş düşüyor böyle

Doğru sE="gurbet, post: 39yanlışınmember: 378280"]zaten veriyorsun cnm ne gerek var sağlıksız beslenmeye sonra daha fazlasını alırsın benden demesi:KK51::KK51:[/QUOTE]
Doğur söylüyorsun ama bir yanlışın var 1 buçuk aydır adam akıllı kilo veremiyorum al ver al ver bıktım

Doğru sE="gurbet, post: 39yanlışınmember: 378280"]zaten veriyorsun cnm ne gerek var sağlıksız beslenmeye sonra daha fazlasını alırsın benden demesi:KK51::KK51:
Doğur söylüyorsun ama bir yanlışın var 1 buçuk aydır adam akıllı kilo veremiyorum al ver al ver bıktım[/QUOTE]
olsun cnm devam et kazanan sen olacaksın

Canım 1200 kalori Altın'da diyen sağlıksız deniliyor vücut sitrest girip kilo vermiyor haberin olsun kilo vereceğim derken sağlığından olacaksın. Tek sebebi adet olmamam canım şişkinlik o ödemden dolayı adet öncesi hepimiz 1 kilo alıyoruz onun için ilk işin doktora gitmek olsun bak adet olunca nasıl zayıflatacaksın

Back
X