- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
Evet canım ahmak gibi bir sürü yarışmaya katıldım yetişemeyeceğimi anladım şuan sadece.2 gruptayım[yetişemeyeceği mi anladia1558[/USER] canım 4 aylık kilo verme yarışmasından çıktın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ahmak gibi bir sürü yarışmaya katıldım yetişemeyeceğimi anladım şuan sadece.2 gruptayım[yetişemeyeceği mi anladia1558[/USER] canım 4 aylık kilo verme yarışmasından çıktın mı
günaydın canım.. doktora gidicek ve bana özelden mesaj atıcaktın ne oldu?belki kilo verememen reglinle ilgilidir...Gene 70.8 offfff![]()
Gittim kadın doğuma git dedi ben bişe yapamam dedi kadın doğumda çok uzak bana ama gitmem gerekgünaydın canım.. doktora gidicek ve bana özelden mesaj atıcaktın ne oldu?belki kilo verememen reglinle ilgilidir...
kime gittin canım,saglık ocagına mı? kadın doguma gitmen şart.. tahlil ister senden.. orda herşey çıkar canım..kilon durduysa sebebi bu olabilir..ihmal etme..uzakta olsa da git sonra saglıgın uzak olurGittim kadın doğuma git dedi ben bişe yapamam dedi kadın doğumda çok uzak bana ama gitmem gerek
Dün gittim doktara sana yazıcaktı unuttum kusura bakma en kısa zamanda gitmeye çalışıcam motivasyonumm yavaş yavaş düşüyor böylekime gittin canım,saglık ocagına mı? kadmotivasyonu mm yamen şart.. tahlil ister senden.. orda herşey çıkar canım..kilon durduysa sebebi bu olabilir..ihmal etme..uzakta olsa git sonra saglıgın uzak olur![]()
en kısa zamanda git canım.. haber bekliyorumDün gittim doktara sana yazıcaktı unuttum kusura bakma en kısa zamanda gitmeye çalışıcam motivasyonumm yavaş yavaş düşüyor böyle
Tamam çok sağol ne kadar iyisinen kısa zamanda git canım.. haber bekliyorum![]()
sen de öylesin..Tamam çok sağol ne kadar iyisin![]()
canım kalorini biraz azaltmayı dene ben bu hafta 700-800 ü aşmamaya çalışacam bakalım sonuç nolacakGene 70.8 offfff![]()
Bende araştırdım ilk sayfada yaptıklarımın aynısını yapmaya başlıyorum aynen 700 lerde almaya karar aldım umarım farkedercanım kalorini biraz azaltmayı dene ben bu hafta 700-800 ü aşmamaya çalışacam bakalım sonuç nolacak
canım 1000kaorinin altında beslenmek çok sağlıksız dikkat etBende araştırdım ilk sayfada yaptıklarımın aynısını yapmaya başlıyorum aynen 700 lerde almaya karar aldım umarım farkeder
Biliyorum ama mecburum kilo vermek istiyorum artıkcanım 1000kaorinin altında beslenmek çok sağlıksız dikkat et![]()
zaten veriyorsun cnm ne gerek var sağlıksız beslenmeye sonra daha fazlasını alırsın benden demesiBiliyorum ama mecburum kilo vermek istiyorum artık![]()
Doğur söylüyorsun ama bir yanlışın var 1 buçuk aydır adam akıllı kilo veremiyorum al ver al ver bıktım[/QUOTE]Doğru sE="gurbet, post: 39yanlışınmember: 378280"]zaten veriyorsun cnm ne gerek var sağlıksız beslenmeye sonra daha fazlasını alırsın benden demesi![]()
olsun cnm devam et kazanan sen olacaksın[/QUOTE]Doğur söylüyorsun ama bir yanlışın var 1 buçuk aydır adam akıllı kilo veremiyorum al ver al ver bıktım