76 yaşındaki kadını parmağındaki tek yüzük için öldüresiye dövdüler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Parmağındaki tek yüzüğü için bu hale getirdiler
ERZURUM’da yalnız yaşayan 76 yaşındaki Fikriye Kaya, evine giren kar maskeli bir kişi tarafından dövülüp, parmağı kırıldı. Polis, yaşlı kadına saldırıp parmağındaki altın yüzük ile cep telefonunu alan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Sitene Ekle
parmagindaki-tek-yuzugu-icin-bu-hale-getirdiler-5318064.Jpeg

Merkez Palandöken ilçesine bağlı Kazım Yurdalan Mahallesindeki tek katlı bir evde tek yaşıyan Fikriye Kaya’nın 16 Şubat akşamı kapısı çalındı. Fikriye Kaya, kapıyı açar açmaz yüzü maskeli bir kişinin sopalı saldırısına uğradı. Yaşlı kadının mutfağa sürükleyen saldırgan, burada başına defalarca sopayla vurdu. Kanlar içinde kalan Fikriye Kaya’nın parmağını kırıp, altın yüzüğünü alan saldırgan, daha sonra da saçından tutup sürükledi. Oturma odasına getirip, para ve cep telefonunu istediği Kaya’nın parası olmadığını söylemesi üzerine cep telefonunu alarak kaçtı.

Bir süre sonra kendine gelen Fikriye Kaya, sürünerek kapıya kadar çıktı ve komşularından yardım istedi. Olay yerine gelen ambulansla Palandöken Devlet Hastanesine kaldırılan Kaya’nın sağ kolu, sol yüzük parmağı ve burnunda kırık, sol bileğinde çatlak tespit edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis Fikriye Kaya’nın hastanede ilk ifadesini aldı. Yüzü moraran Kaya, saldırganın uzun boylu olduğunu maske taktığı için yüzünü göremediğini belirterek, şunları söyledi:

"İki ayda bir 500 lira dul maaşı alıyorum. Belediyenin verdiği kömürle ısınıp yine onların verdiği ekmekle karnımı doyuruyorum. Darbelerin etkisiyle bayılmışım. Uyandığımda sürünerek komşulara haber verdim. Canıma kasteden kişinin yakalanmasını istiyorum. Altın yüzüğümü kefen parası için saklıyordum. Eşim 26 yıl önce öldü. 6 çocuğum var hepsi evli ve başka yerde oturuyorlar. Çocuklarım huzurevine gitmemi kabul etmiyor. Devletin imkanı varsa bana bir bakıcı versin en azından yanımda durur ve bana arkadaş olur."
http://www.milliyet.com.tr/parmagindaki-tek-yuzugu-icin-bu-gundem-2015660/

yazıktır günahtır ya yaşını başını almış savunmasız bir kadın:cry::cry:

halini görünce içim parçalandı yeminle:cry:
bu yapılır mı kesin tanıyan biridir

ister istemez kk da hep tartışılan çocuk konusu aklıma geldi. Çok çocuğu savunanların ilk söylediği şeydir yaşlanınca sana bakar.... 6 çocuğu var kocası yok, hepsinde bir ay kalsa 6 ay da bir sıra gelirdi.

valla benim de aklıma gelmedi değil 6 çocuğu var ama kimsesiz gibi sahip çıkanı yok teyzenin çok üzücü:cry:

hala çocuklarına yük olmama derdinde devlet bakıcı versin diyor:KK43:

Allah yardımcısı olsun teyzenin çocukları huzur evine gitmesini istemiyormuş ama şuan en mantıklısı huzur evi gibi yalnız başına nasıl bakacak kendisine.

Allah yardımcısı olsun teyzenin çocukları huzur evine gitmesini istemiyormuş ama şuan en mantıklısı huzur evi gibi yalnız başına nasıl bakacak kendisine.

çocuklarda hem kadına bakmıyor hem huzur evine göndermiyor bu nasıl şey:KK43:

ah canim teyzem kiyamam sana ne hale sokmus 1 yüzük para ve telefon icin pis herif , haram zikim olsun bogazinda kalsin ya :KK43:

çocuklarda hem kadına bakmıyor hem huzur evine göndermiyor bu nasıl şey:KK43:

Bende onu anlayamadim. Yaslilarin tekrar çoçuklarin yaninda yasamalari evet huzur bozabilir. Ama en azindan kadini huzur evine yerlestirebilirlerdi, yad yakinlarinda bir ev tutmak, yada bakici tutmak. Ve bunun üstüne her çoçuk ayda 100 lira verse, kadina 600 lira ek olmus olurdu ve güzel bir dairede gül gibi geçinirdi.

Gerçeken içim parçalandi o kadini öyle alçili görünce :KK43: o yüzügüne bile elinden almislar :KK43: Bu nasil vahset, bu nasil psikopatlik anlaymadim. Umarim bunu yapani tekrar bulurlar! Ki bulsa ne olurki, hafifletici sebeb bulurlar kesin. Hatta nine'ye bile derler "sende yüzügüne elalemin içinde göstermeseydin" diye ve böylelikle adam hapise bile girmez :KK43:

ben de bu konuyu açtım görmeden, yöneticiler yardımm!!!

üzüldüm evet, fakat daha kötü hale gelenler var bakın HAYRİYE SUNA... üstelik en büyük şüpheli torunu.

ülke ne hale geldi, inanılmaz.

Fikriye nineyi döven tanıdık çıktı

Erzurum'da yaşayan 76 yaşındaki Fikriye Kaya'yı dövüp, parmağını kırarak altın yüzüğünü alan maskeli saldırgan yakalandı.

Şüpheli 17 yaşındaki Ö.A.'nın Fikriye Kaya'nın bir süre önce taşınan eski komşusu olduğu ortaya çıktı.

Merkez Palandöken ilçesine bağlı Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki tek katlı evinde yalnız yaşayan Fikriye Kaya, 16 Şubat gecesi maskeli bir saldırgan tarafından dövüldü. Kapıyı açar açmaz sopalı saldırıya uğrayan iki ayda bir aldığı 500 liralık dul maaşıyla geçinen Fikriye Kaya'nın parmağını kıran saldırgan altın yüzüğünü ve cep telefonunu çalarak kaçtı. Kanlar içinde kalan, sağ kolu, sol yüzük parmağı ve burnunda kırık, sol bileğinde çatlak tespit edilen Fikriye Kaya, sürünerek komşularından yardım isteyip hastaneye kaldırılarak tedavi edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Fikriye Kaya'nın ifadeleri doğrultusunda yüzü maskeli saldırganı kısa sürede yakaladı. Saldırgan 17 yaşındaki Ö.A.'nın Fikriye Kaya'nın bir süre önce taşınan komşusu olduğu ortaya çıktı. Ö.A.'nın Fikriye Kaya'nın parmağını kırarak gasp ettiği 14 ayar altın yüzüğü 70 liraya sattığı, yaşlı kadının cep telefonunun ise üzerinde bulunduğu bildirildi.

Ö.A.'ya gözcülük yaptığı iddiasıyla yakalanan H.K. ise adliyeye getirilişinde "Allaha şükür her şey ortaya çıktı. Tüm mahalle beni suçlu biliyordu ama öyle olmadığı ortaya çıktı" dedi. Salgırgan Ö.A. ise yüzünü kazağıyla kapatarak kendisine soru soran gazetecilere tekme attı.

Kaynak : DHA

http://www.haber7.com/guncel/haber/1301174-fikriye-nineyi-doven-tanidik-cikti

marifet çocuk doğurup ana-baba olmak değil,o çocukları yetiştirebilmek.o it herifin nasıl bir ana babası varmış ki yaşlı bi kadını dövecek kadar kansız bi evlat yetiştirmişler.ben erzurumda yaşıyorum.eskiden otobüse bile binilince kadınlara yer verirlerdi.şimdi yaşlı teyzeler dedeler ayakta,gençler oturarak yolculuk yapıyor.gençleride geçtim küçücük çocuğu oturtuyorlar koltuğa hiiiiççç umurlarında değil yaşlı insanlar ayakta gitmesi. :KK43:

marifet çocuk doğurup ana-baba olmak değil,o çocukları yetiştirebilmek.o it herifin nasıl bir ana babası varmış ki yaşlı bi kadını dövecek kadar kansız bi evlat yetiştirmişler.ben erzurumda yaşıyorum.eskiden otobüse bile binilince kadınlara yer verirlerdi.şimdi yaşlı teyzeler dedeler ayakta,gençler oturarak yolculuk yapıyor.gençleride geçtim küçücük çocuğu oturtuyorlar koltuğa hiiiiççç umurlarında değil yaşlı insanlar ayakta gitmesi. :KK43:

aslında olayın erzurumda olmasına ben de şaşırdım, erzurumlular saygılıdır özellikle yaşlılarına diye bi algı vardı bende
her memleketten iyi kötü insan çıkıyor işte

aslında olayın erzurumda olmasına ben de şaşırdım, erzurumlular saygılıdır özellikle yaşlılarına diye bi algı vardı bende
her memleketten iyi kötü insan çıkıyor işte
chess gerçektende öyle.yolda elinde torbalarla giden yaşlı bir insan olsun hemen gençler gider elinden alır yardım eder.dediğin gibi,heryerde böyle köpek soyu insanlar çıkıyor.

X