:(

Hamile kalmadan önceki son reglin ve ilişki tarihlerini hatırlıyorsa ortalama bir hesap çıkarılabilir ama yine de yüz de yüz olmaz. Çünkü her ay düzenli yumurtluyor olman Lazım ki hesap tam çıksın. Çünkü bunu etkileyen bir Sürü faktör var bildiğim kadarıyla

Ben bu üyenin iki üyelikle bizlerle dalga geçtiğini düşünüyorum. Neyse günahı boynuma düşündüğüm gibiyse de konu sahibinin boynuna.

yaım edilece birsey göremeyenler gidin yardıma kosun ihtycı olanlara benm yok siz öyle anladınız beni gerçekten anlayanlara tüm sammytmle tsk ederm yanlış anlayanlarada tsk ederm ben harç herkesn burda yardma ihtycı var allah razı olsun ben çıkıyorum hayat benm hayatm ölsemde dogrsamda gebersemde ben yaptı isem bu yanlısı arkaseytanın öüne gecemyrsn filmde olsa kız mutszdu aldattı oh hakeettii o adam dersnz gerçekte orsbu olrm ben deilmi saçma sapan diyen aptalllll ben saçma sapan işi o adama vücudumu açmakla yaptım bedel ödyrm cnm yanıyor szden yardım bekldem bir küfretmedgnz kaldı utanyrm yaptgm rezllkten değil insanlara bu kadar cok güveenmekten

peki bu testi hamileyken yaptırmaya karar verirsen maddi yükünü karşılayabilecek misin?
eşinden gizli yaptıracaksın herhalde, eee babadan dna örneğini nasıl temin edeceksin?
sevgilin ne diyor bu konulara.. Allah bilir kuyruğunu kıstırıp topuklamıştır çoktan.

Kim 'maşallah iyi yapmışsın' demenizi söyledi ki? Bunu nereden çıkardınız çok merak ediyorum. Ayrıca ben çocuğu doğur adamın kucağına ver yazdığımı da hatırlamıyorum. Resmen uydurmuşsunuz. Ben diyorum ki evet bir hata yapmış. Üstelik çok büyük bir hata yapmış. Ama hayat bu. Öyle bir anda kendinizi öyle bir durumun içinde bulursunuz ki VAY BE BUNU BEN Mİ yaptım dersiniz kendi kendinize. Dediğim gibi eğer çok günahsızsanız, hayatınız boyunca en ufak bir hata bile yapmadıysanız taşlayın kadını sorun değil. Ama herkesin hayatında yaptığı bir sürü hata vardır. O yüzden gelip de kimse burada namus timsali kesilmesin kimsenin başına. Resmen şu yaptığınız dolaylı yollardan 'BEN ÇOK NAMUSLU, ÇOK TEMİZ, HİÇ HATA YAPMAMIŞ, SIFIR GÜNAHLI, ON NUMARA İNSANIM" demek. Başka bir açıklaması olamaz. Yoksa burada kendini öldürmeyi bile düşünen bir kadına bunca laf edilmezdi kusura bakmayın.

sizin zayıf anınızdan yararlanıp sizi kullanan o şerefsizle bir daha muhatap olmayın lütfen

göz yasım kurudu yemekten içmekten kesldm su dahi içmyrm zaten bitmsm ben deyp daha da koy veryrm hayata kmsenin umrunda deilm farkındaym ama merhamet lütfen

Hadi ordan acıtasyon yapma! Yaptığı rezillikten değil de insanlara güvenmekten utanıyormuş muş... Kocan sana güvenmemişmiydi? Kocan da sana güvendiği için utanacaktır belki nedersin?

Hayır sadece hatalarım olduğunda bebeğimi de kendimi de öldürürüm triplerine girmeyip hatamın arkasında duracak kadar güçlü biriyim. Bebek kocamdansa neden boşanayıp diyemeyecek kadar da vicdan sahibiyim.
Yargılamayın diyorsunuz da neden? Konu sahibi ne yapayım, nasıl devam edeyim gibi sorular soruyor. İnsanlar da yağtığın yanlış boşan diyor. Ne deseydi? bebeği aldır mı? Hiç bir şey olmamış gibi otur mu? İsteyen fikrini söyleyecek elbette.

Arkadaşlar bu arkadaşın sorusu, "Ben kocamı aldattım, eşimle barışayım mı yoksa sevgilimle mi devam edeyim" ya da "Ben ne kadar ahlaksızım bunun tespitini yapabilir misiniz?" değil. Kadının sorusu basit HAMİLEYKEN DNA TESTİ YAPILIR MI? Soruya cevap veren yok ama maşallah ağzına geleni yazan çok.

Ne yapalım yani şimdi soru sordu diye yaptığı şeyi gözardı edip nasıl kocasını aldatıp çocuğu kocasına kakalayabilir diye senaryolarmı üretelim ... Yargılamayın diyenlere bu cümlelerim ... Konu sahibi gerçekmi fakemi bilemem ama gerçekse eğer evli iken eşini aldatan erkek ne ise gözümde kocasını aldatanda aynıdır ve bu aldatmanın sonunda günah çıkartma çabalarındanda nefret ediyorum o karnındaki bebeğe acıyorum bi tek ve bşrde eşine zavallı başka bir şe...siz in bebeği kendisine evlat diye yutturulacak zaten zordayım diyosun ama eşinle birlikde olurken korunmayı düşünecek kadar aklın başındaydı elin adamı ile birlikde olurken korunamayacak kadar kendinden geçmişsin belli ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…