- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
bilmemki yaparmi ?Namaz kilan insan zina yapmaz mi???
Kim 'maşallah iyi yapmışsın' demenizi söyledi ki? Bunu nereden çıkardınız çok merak ediyorum. Ayrıca ben çocuğu doğur adamın kucağına ver yazdığımı da hatırlamıyorum. Resmen uydurmuşsunuz. Ben diyorum ki evet bir hata yapmış. Üstelik çok büyük bir hata yapmış. Ama hayat bu. Öyle bir anda kendinizi öyle bir durumun içinde bulursunuz ki VAY BE BUNU BEN Mİ yaptım dersiniz kendi kendinize. Dediğim gibi eğer çok günahsızsanız, hayatınız boyunca en ufak bir hata bile yapmadıysanız taşlayın kadını sorun değil. Ama herkesin hayatında yaptığı bir sürü hata vardır. O yüzden gelip de kimse burada namus timsali kesilmesin kimsenin başına. Resmen şu yaptığınız dolaylı yollardan 'BEN ÇOK NAMUSLU, ÇOK TEMİZ, HİÇ HATA YAPMAMIŞ, SIFIR GÜNAHLI, ON NUMARA İNSANIM" demek. Başka bir açıklaması olamaz. Yoksa burada kendini öldürmeyi bile düşünen bir kadına bunca laf edilmezdi kusura bakmayın.Ne münasebet?
İnsanlar aldatan kocaların arkasından onca lafı ederken, hemen boşan derken nasıl burada "oooh maşallah çok da güzel yapmışsın aman sakın boşanma, doğur çocuğunu ver adamın kucağına" mı diyecekti?
Neden kılması gerektiğini biliyorsa yapmaması lazım. Teorik olarak yani. Ama öyle olmuyor maalesefNamaz kilan insan zina yapmaz mi???
önce zina yapmış sonra huzuru kaçmış sonra huzuru namazda bulmuşNamaz kilan insan zina yapmaz mi???
sizin zayıf anınızdan yararlanıp sizi kullanan o şerefsizle bir daha muhatap olmayın lütfenyaım edilece birsey göremeyenler gidin yardıma kosun ihtycı olanlara benm yok siz öyle anladınız beni gerçekten anlayanlara tüm sammytmle tsk ederm yanlış anlayanlarada tsk ederm ben harç herkesn burda yardma ihtycı var allah razı olsun ben çıkıyorum hayat benm hayatm ölsemde dogrsamda gebersemde ben yaptı isem bu yanlısı arkaseytanın öüne gecemyrsn filmde olsa kız mutszdu aldattı oh hakeettii o adam dersnz gerçekte orsbu olrm ben deilmi saçma sapan diyen aptalllll ben saçma sapan işi o adama vücudumu açmakla yaptım bedel ödyrm cnm yanıyor szden yardım bekldem bir küfretmedgnz kaldı utanyrm yaptgm rezllkten değil insanlara bu kadar cok güveenmekten
Ohaa be biz bi tane bulamazken millet çifter çifter helal..
Icerde namaz kilip disarida bebekleri öldürüyolar yahu gormediniz mi hic ?zina basit kalir neler neler yapiyolarbilmemki yaparmi ?
yapmaz herhalde
yaım edilece birsey göremeyenler gidin yardıma kosun ihtycı olanlara benm yok siz öyle anladınız beni gerçekten anlayanlara tüm sammytmle tsk ederm yanlış anlayanlarada tsk ederm ben harç herkesn burda yardma ihtycı var allah razı olsun ben çıkıyorum hayat benm hayatm ölsemde dogrsamda gebersemde ben yaptı isem bu yanlısı arkaseytanın öüne gecemyrsn filmde olsa kız mutszdu aldattı oh hakeettii o adam dersnz gerçekte orsbu olrm ben deilmi saçma sapan diyen aptalllll ben saçma sapan işi o adama vücudumu açmakla yaptım bedel ödyrm cnm yanıyor szden yardım bekldem bir küfretmedgnz kaldı utanyrm yaptgm rezllkten değil insanlara bu kadar cok güveenmekten
Hayır sadece hatalarım olduğunda bebeğimi de kendimi de öldürürüm triplerine girmeyip hatamın arkasında duracak kadar güçlü biriyim. Bebek kocamdansa neden boşanayıp diyemeyecek kadar da vicdan sahibiyim.Kim 'maşallah iyi yapmışsın' demenizi söyledi ki? Bunu nereden çıkardınız çok merak ediyorum. Ayrıca ben çocuğu doğur adamın kucağına ver yazdığımı da hatırlamıyorum. Resmen uydurmuşsunuz. Ben diyorum ki evet bir hata yapmış. Üstelik çok büyük bir hata yapmış. Ama hayat bu. Öyle bir anda kendinizi öyle bir durumun içinde bulursunuz ki VAY BE BUNU BEN Mİ yaptım dersiniz kendi kendinize. Dediğim gibi eğer çok günahsızsanız, hayatınız boyunca en ufak bir hata bile yapmadıysanız taşlayın kadını sorun değil. Ama herkesin hayatında yaptığı bir sürü hata vardır. O yüzden gelip de kimse burada namus timsali kesilmesin kimsenin başına. Resmen şu yaptığınız dolaylı yollardan 'BEN ÇOK NAMUSLU, ÇOK TEMİZ, HİÇ HATA YAPMAMIŞ, SIFIR GÜNAHLI, ON NUMARA İNSANIM" demek. Başka bir açıklaması olamaz. Yoksa burada kendini öldürmeyi bile düşünen bir kadına bunca laf edilmezdi kusura bakmayın.
Oluyor yani benim 10 haftalikken doktorum kemik yapisina bakip yuzde 99 erkek demisti14 haftalık bebek cinsiyeti ne zamandan beri belli oluyor bir de kız bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?