Konu sahibi konunu biraz toplar mısın? Çok karışık yazıyosun. Sakin sakin derli toplu bi daha anlat derdini.allah razı olsun böyle düşünmene cok sevndm cok haklısın ben aıkca dile getrdm hatamı herkes ne saklı kutu istegm sadece huzur ben hata yaptım kocamla mutlu huzurlu olmak istyrm kızımız sana benzer umarm dedkce cnm yanıyor dilegm Allahtan çocuk eşimden olsun başkasını gözü görmeyen biri olmak istyrm bu yük cok agır taşıyamıyorum çünkü ben yanlış yaptım evet ama bu kadar bedel cok agr bana
Tamam yazarim. Lutfen mantikli dusun su an. Esin dna testinden bahsetti mi yada sadece suphelendi mi? Diger adamla durumlariniz ne su sira?tsk ederm kullanmayı blmyrm bunu tsadf grdm bugn sen yaz istersen ben blmyrm
Bu tip bir duruma düşen herhangi birini görünce herkesten daha fazla taşlıyorlar ki kendilerinin NE KADAR NAMUSLU VE TEMİZ olduklarını kanıtlasınlar... Kadını soruyu sorduğuna soracağına pişman ettiler. Herkes bir anda namus bekçisi kesildi. Hani derler ya ilk taşı en günahsızınız atsın diye, buradaki herkes pek bir günahsız....Kadin diyoki hamileyim dna testi yapilabilir mi bu durumda?? Gelen yorunlara bittimmm kocandan bosan adama yazik nasil boyle bi sey yaptin vidi vidi ya sizenee??? Soruya cevap versenize? Milletin ahlakinin derdi baskalarini neden bu kadar geriyo anlamiyorum. Herkes cok namuslu massallahh. Tek namus o bacak arasinda degill herkes hata yapar kimseninde haddi degil burnunu sokmak hesap verecegi merci ne benim nede sizlersiniz. Kadin zor durumda hemde cok zor durumda biraz sagduyulu olmak lazim!!
yuvamı kurtarmak istyrm osanmak bkadar kolay oa idi simdiye boşanırdım cok cektm ama artık namaz öyle huzur verdi ki esmle mutlu olmak istyrm konu baslıgım evet dna testi idi korkularımıda yapmam gerekenleride sormam normal deilmi sadece bi soru sorulup ceklcek diye bi yasası mı var bu sitenin alamadım ne demee calıstınn ?Yardım edilecek bir şey göremiyorum ben.
DNA testi sordunuz yapılıyor dendi, sorun ne?
Bundan sonra ne yaparım diye tereddütteyseniz eşinizdense boşanın, değilse yine boşanın.
Madem eşiniz itti sizi buna neden hala ona tutunuyorsunuz?
Ne münasebet?Bu tip bir duruma düşen herhangi birini görünce herkesten daha fazla taşlıyorlar ki kendilerinin NE KADAR NAMUSLU VE TEMİZ olduklarını kanıtlasınlar... Kadını soruyu sorduğuna soracağına pişman ettiler. Herkes bir anda namus bekçisi kesildi. Hani derler ya ilk taşı en günahsızınız atsın diye, buradaki herkes pek bir günahsız....
Kesinlikle her kelimesine katiliyorum yazdiklarinizinBu tip bir duruma düşen herhangi birini görünce herkesten daha fazla taşlıyorlar ki kendilerinin NE KADAR NAMUSLU VE TEMİZ olduklarını kanıtlasınlar... Kadını soruyu sorduğuna soracağına pişman ettiler. Herkes bir anda namus bekçisi kesildi. Hani derler ya ilk taşı en günahsızınız atsın diye, buradaki herkes pek bir günahsız....
Canim kastim o degil. Ikisi ayni sey de degil. :) Senin esin ceninin rahme dustugu zamani hesapladi mi 'Hmm 12 hafta once biz sevistik mi? Sonra sen en son ne zaman regl oldun? Aaa ben o zaman geri cekilmistim. Hadi gel DNA testi yaptiralim. Ben o aralar sehir disindaydim'' seklinde? :)
Yani seninki bebekten haberi olduktan sonra ne zaman dogacak onun hesabina girismis her normal baba gibi. :)
dini karistirma istersen ,yuvamı kurtarmak istyrm osanmak bkadar kolay oa idi simdiye boşanırdım cok cektm ama artık namaz öyle huzur verdi ki esmle mutlu olmak istyrm konu baslıgım evet dna testi idi korkularımıda yapmam gerekenleride sormam normal deilmi sadece bi soru sorulup ceklcek diye bi yasası mı var bu sitenin alamadım ne demee calıstınn ?
benm derem bana yeter bu agr suçlamalar hakaretlere laf yetstrmyrm isteyen istedgni yazsn
Belki üstüne tekrar gebe kalmıştırGebe olduğunu biliyorsan neden test yapasın?
Problem sağlaması yapıyor gibi
Boşanmak çok zordu ama aldatmak çok kolaydı değil mi? Ne zamandan beri yuvanızı kurtarmaya çalışıyorsunuz anlamadım hamileliği öğrendikten itibaren mi?yuvamı kurtarmak istyrm osanmak bkadar kolay oa idi simdiye boşanırdım cok cektm ama artık namaz öyle huzur verdi ki esmle mutlu olmak istyrm konu baslıgım evet dna testi idi korkularımıda yapmam gerekenleride sormam normal deilmi sadece bi soru sorulup ceklcek diye bi yasası mı var bu sitenin alamadım ne demee calıstınn ?
Anay! Ben buraları kaçırmışımYetiştirme zaten sen sadece sana yardim etmek isteyenlere cevap ver. Öyle karisik yaziyorsun ki anlamiyoruz.
Arada 15 gün var dedin ilk basta. Sonra esinle 3unde diğeriyle 6sinda dedin. Hangisi doğrusu?
Doktorun sana verdiği kagitta vs bebek ne kadarlik yaziyordu tam olarak? Sözlü dediği değil de yazili ola
Ohaa be biz bi tane bulamazken millet çifter çifter helal..bide verdigin tarihlere gore sevgilinden olma ihtimali yuksek, kocanla odlugunda adet yeni bitmis, sevgiline ovulasyon donemine denk geliyor
Namaz kilan insan zina yapmaz mi???dini karistirma istersen ,
namazinda olan bi insan zina yapmaz
ben artik bu konunun fake odlugunu dusunmeye basladim
çocukdan kurtul diyen sevgilinde cami hocasimi yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?