- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
hakikaten yahu.14 haftalık bebek cinsiyeti ne zamandan beri belli oluyor bir de kız bebek
Arkadaşım insanlar YAPTIĞIN YANLIŞ BOŞAN demiyor... İnsanlar AHLAKSIZ, NAMUSSUZ, REZİLSİN, UTAN, ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ NAMAZ KILMA vs. vs. diyor. Aradaki farkı görebiliyor musun?Hayır sadece hatalarım olduğunda bebeğimi de kendimi de öldürürüm triplerine girmeyip hatamın arkasında duracak kadar güçlü biriyim. Bebek kocamdansa neden boşanayıp diyemeyecek kadar da vicdan sahibiyim.
Yargılamayın diyorsunuz da neden? Konu sahibi ne yapayım, nasıl devam edeyim gibi sorular soruyor. İnsanlar da yağtığın yanlış boşan diyor. Ne deseydi? bebeği aldır mı? Hiç bir şey olmamış gibi otur mu? İsteyen fikrini söyleyecek elbette.
oda dogru gerçiIcerde namaz kilip disarida bebekleri öldürüyolar yahu gormediniz mi hic ?zina basit kalir neler neler yapiyolar
Hayır sadece hatalarım olduğunda bebeğimi de kendimi de öldürürüm triplerine girmeyip hatamın arkasında duracak kadar güçlü biriyim. Bebek kocamdansa neden boşanayıp diyemeyecek kadar da vicdan sahibiyim.
Yargılamayın diyorsunuz da neden? Konu sahibi ne yapayım, nasıl devam edeyim gibi sorular soruyor. İnsanlar da yağtığın yanlış boşan diyor. Ne deseydi? bebeği aldır mı? Hiç bir şey olmamış gibi otur mu? İsteyen fikrini söyleyecek elbette.
Ben sahsen kimseye guvenmiyorum. Kafam cok rahatoda dogru gerçi
e biz kime guveneecz o zaman
kaç gunde bır adet oluyosun adetın duzenlı mı bı yazarmısıngöz yasım kurudu yemekten içmekten kesldm su dahi içmyrm zaten bitmsm ben deyp daha da koy veryrm hayata kmsenin umrunda deilm farkındaym ama merhamet lütfen
Aradaki farkı siz gördüyseniz kibleyinsene.Arkadaşım insanlar YAPTIĞIN YANLIŞ BOŞAN demiyor... İnsanlar AHLAKSIZ, NAMUSSUZ, REZİLSİN, UTAN, ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ NAMAZ KILMA vs. vs. diyor. Aradaki farkı görebiliyor musun?
Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin. :)utandım valla bunu cevaplamaya canım bız normalde korunuyorduk tek bı gun korunmadık daha dogrusu kazaya kurban gıttı korunmamız oda tam yumurtalama donemıne denk gelmıs o yuzden tarıhı bılıyoruz o yuzden esımde bende devamlı konusuyor aa kac gunluk olmus bebek ne durumda sımdı ıste ellerı gozlerı olustumukı vs vs seklınde hıc reglden hesaplamadık yanı dedıgın gıbı o tarz seyler asla olmadı yanı bu acıdan dusunursen adam bastan supheyle yaklasmıs zaten bız dırek ogrendıgımızde dırek bebegın gelısımıne odaklandık
Esin bu hallerini gorunce neyin var demiyor mu? Bir de zaten esim itti beni demissin buyuk sorunlar mi var eşinle? Siddet falan? Çünkü aldirirsan seni öldürürüm de demis.göz yasım kurudu yemekten içmekten kesldm su dahi içmyrm zaten bitmsm ben deyp daha da koy veryrm hayata kmsenin umrunda deilm farkındaym ama merhamet lütfen
Çoh cazibeli şimdi Allah için.....
Eee cazibe böyle bir şey işte...
kaç gunde bır adet oluyosun adetın duzenlı mı bı yazarmısın
Yapma zaten. Kimin bebegiyse bebegi ilk once senin bebegindurda ben bunu yapamam
11 haftalıkken doktorumuz erkek demıstı bızede canım sbu hafta her ne kadar goremesede o zaman erkek demıstı14 haftalık bebek cinsiyeti ne zamandan beri belli oluyor bir de kız bebek
Buda iyiymiş. Allah çok merhametli, nasılsa affeder, koy ver gitsin...ya sabır tövbe ettim edrm ben hatamın telafisini allahımdan istyrm millet sizden deil siz akıl verirsnz sadece allah derman güc o cömert o kulu yanlışta yapa affedici bağışlayıcıdır en azından sen yanlış yaptın sürün cek demez yüce rabbm inanıyrm ona benim kaldramycm yükü vermeyecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?