:(

Bence konu fake değil. Konu sahibinin de sorunu evliliğin zaten bitmiş olmasi,boşanması değil.bosansa da çocuk eşinden degilse eşinin bunu bir şekilde öğrenip,öğrendikten sonra olacaklardan korkuyor. En kısa zamanda bebeğin kimden olduğunu ogrenip ona göre kurtulma yolları arıyor anladığım kadarıyla bu durumda bebek diğer adamdansa bir küçük kıyamet kopacak gibi.

Arkadaşım insanlar YAPTIĞIN YANLIŞ BOŞAN demiyor... İnsanlar AHLAKSIZ, NAMUSSUZ, REZİLSİN, UTAN, ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ NAMAZ KILMA vs. vs. diyor. Aradaki farkı görebiliyor musun?

Merhaba oncelikle allah yar ve yardimcin olsun. Gercekten cok zor bir durum sadece dusundugunde bile. Bunu yasayan biri olarak allahtan sana sabir ve akil fikir diliyorum ancak bu sekilde atlatabilirsin bu zor gunleri.
Benim sana tavsiyem;Oncelikle o adamla gorusmeyi birak artik hala gorusuyorsan cunku bir gecelik hata dahi olsa bi insan dusir diyorsa allah korkusu yok demektir bende allahtan korkmayandan korkarim gercekten. Tamamen butun iliskini kesip izini kaybettirmelisin. Esine gelince gercekten soyledigin kadar cok sevseydi suphe etmezdi ya da gercekten daha once suphelendirecek baska bisey oldu. Hic bir erkek icine bosalmadi diye hamile karisindan suphelenmez cunku cogu hamilelikler korunurken oluyor.
Aldaymissin bir hata yapmissin yaptigini hos karsilamiyorum ki zaten kendinde ayni sekilde. Su an bir tek bebege cok uzuldum cunku bosanirsiniz o kendi yoluna bakar sen kendi yoluna o bebek digerininse zaten dusur deyip onu dogmadan gozden cikarmis bi adamla mi buyucek yoksa dna testi pesinde olan uvey bi babayla mi. Diger oglunuzun zaten pskolojisini dusunemiyorum su durumda ins kucuktur. Canim sen yardimi burda arama kendine gel silkelen ve gervekten uzman bir doktor bul kafandaki soru isaretlerini temizlemeye calis sonra bosan dogum yap ve bir pskyatr yardimi almaya basla. inss alatirsin. Dusmez kalkmaz bir allah o da yardimcin olsun.

Yani... Bence de...

Adam banka soydu ve pişmanım dedi. Çaldığı para tahsil edilmeyecek mi şimdi ondan? Bir insanın hatasını kabul etmesi o hatanın bedelini ödemeyeceği anlamına gelmez. Cezada indirim olur o kadar. Konu gerçekse Allah konu sahibinin yardımcısı olsun. İşi Allah' a kalmış durumda...

göz yasım kurudu yemekten içmekten kesldm su dahi içmyrm zaten bitmsm ben deyp daha da koy veryrm hayata kmsenin umrunda deilm farkındaym ama merhamet lütfen
kaç gunde bır adet oluyosun adetın duzenlı mı bı yazarmısın

Arkadaşım insanlar YAPTIĞIN YANLIŞ BOŞAN demiyor... İnsanlar AHLAKSIZ, NAMUSSUZ, REZİLSİN, UTAN, ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ NAMAZ KILMA vs. vs. diyor. Aradaki farkı görebiliyor musun?
Aradaki farkı siz gördüyseniz kibleyinsene.
Hakaretlere yer yok bir kere, ben okumadım bütün sayfaları hızlı geçtiği için. Siz gördüyseniz bildiriverin insanlık namına.

Allah kucagina saglikla almayi nasip etsin. :)

Son düzenleme:
göz yasım kurudu yemekten içmekten kesldm su dahi içmyrm zaten bitmsm ben deyp daha da koy veryrm hayata kmsenin umrunda deilm farkındaym ama merhamet lütfen
Esin bu hallerini gorunce neyin var demiyor mu? Bir de zaten esim itti beni demissin buyuk sorunlar mi var eşinle? Siddet falan? Çünkü aldirirsan seni öldürürüm de demis.

ya sabır tövbe ettim edrm ben hatamın telafisini allahımdan istyrm millet sizden deil siz akıl verirsnz sadece allah derman güc o cömert o kulu yanlışta yapa affedici bağışlayıcıdır en azından sen yanlış yaptın sürün cek demez yüce rabbm inanıyrm ona benim kaldramycm yükü vermeyecek bana

Aldır zamanın varsa eşine de yazık sevgiline de sana da...

bu çocuk benden deil diye birsey demedi ben dna diye kaytlı bi numara grdm ve süphelndgni anladım

Buda iyiymiş. Allah çok merhametli, nasılsa affeder, koy ver gitsin...

Böyle bir hata yadırganır kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…