Sakin ol sorun ne anlat yardimci olmaya calisalim arkadasim.tavuk yumurtadan çıkar dalga geçmeyin kendimi öldürmeyi düşüyorum bir hayat ve 2 kişi canından olacak banaa yardm edin
Eşiniz bu hatanızı öğrendiği için mi şüpheleniyor?evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı14 haftalık haleym cnsyetide kızmış
evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı14 haftalık haleym cnsyetide kızmış
evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı14 haftalık haleym cnsyetide kızm
interneten araştıdınız mı ben hamilelik testi zannederek yazmıştım.Ben de merak ettim şimdi
eşinizle korunupeşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben yadelircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm
Valla ben yazacak sey bulamadim cidden bulanlar yazsin bi zahmet...eşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben yadelircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm
Hahahah diyalogunuza bayildimkim gebe ?
eşimle beraber oldum 15 gün sonrada o sahıs ile emin deilim oktor bana 14 haftalık demişti eşim denk geliyordu hesapladım sabahına rahatım kaçtı farkı hastaneye gittim 12 haftalık dediler o sahısa denk gelor ne yapacam ben yadelircem ya eşimde süphelnyo cnkü içime yapmdı oda oda ne olcak bilmyrm
kesinikle haklısın ne desen saçmalık ki ne saçmalık ayıp günah bn naıl yaptım bunueşinizle korunup
o şahısla korunmamanız da ayrı bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?