:(

6 gün arayla iki farklı erkek ...off bea konu sahibi ne diyeceğimi bilemiyorum Allah o karnınızdaki yavrunun yardımcısı olsun....

21 degil her halukarda 25 temmuzdan sayilir artik o bebek

bebeğin cinsiyeti kızmış.eşinden olma ihtimali var.çünki yumurtlama döneminin başında ilişkiye girmişsin eşinle.bilmiyorum ben böyle bir fikir yürüttüm.ayrıca bir hastane 14 haftalık demiş digger hastane 12 haftalık.bu da şöyle olabilir.14 haftalık diyen adet gününün ilk gününü baz almıştır.12 diyense o 2 haftalık süreyi hesaba almadan direk 12 demister.bebeğin var olduğu andan itibaren yani.bebek eşinden bence ya.inşallah öyledir

Demek ki karisi saglam pabuc degil. Onceden supheleri vardi.

canım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalan

Valla ne diyim ayni adet donemi istanbuldaysan mesaj at yapacagini tahmin ettigim birklinik var
Keske en basindan aldirsaydin diyom ve bu tip hatalar bir daha asla yapma
saniyorumki bir cok erkek bu duumu kaldıramaz oldurur sizi
Cute kendindemisin bilmiyorum ama cocugun alinma tarihi coktan gecmis ayrica niye cocuk aliniyo onu anlamadim onun ne gunahi var ya!

Anlayamadığım noktalar var.
1. 14 haftalık (veya 12 ) olana kadar gebe olduğunu bilmiyor muydun?
2. Eşine neden kaç haftalık olduğunu söyledin, hesap yapıp şüphelensin diye mi?
3. O şahısla hala görüşüyorsun sanırım düşür bebeği dediğine göre
4. İki ilişki arasında bir iki hafta var diyorsun bir 3ü ve 9u diyorsun hangisi doğru?

Kocana yazık cidden hem aldatılmış hem başkasının çocuğunu kendi çocuğu diye yutturacaklar.

öyle olması kocasını aldattığı gerçeğini değiştiriyor mu

aldatılan kadınlara hemen boşan diyorken, bu kadının yaptığı normal mi?

Valla düşürme mevzusu benimde aklıma geldi ama dilim varmadı yani o çocuğa yazık tamam ama bi de yediğin naneler ortaya çıkarda eşin cinnet geçirirse hem senin hem çocuğunun mezara girme riskiniz var ne desem bilemedim kocan da belli ki gözünü korkutuyoki aldırama herşey ortaya çıksın diye.. Ahh ahh

Yani bebegin diger adamdan olmasi tam facia da diyelim esinden sonra esinle gulluk gulistanlik yasayip gidecek misiniz? Aldatmaniz ne olacak? Bir de esinizle bu cocuk benden mi diyecek kadar lacka olmus bir iliskiden sonra o cocuk nasil saglikli buyuyecek? Bence de uygun olani bosanmaniz.

eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam

Sevdigim bi dizide başroldeki adam " Amerikalı erkeklerin %bilmem kaçı hiç farkında olmadan başka adamların çocuklarını büyütür." gibi bi söz söylemişti.
Gerçekten eger çocuk eşinizden degilse ne yapacaksınız? Başka bi adamın çoçugunu büyütmesi için onu kandırmanın yollarını mı arayacaksınız yoksa itiraf mı edeceksiniz?
Boşansanız bile gercegi acıklamadıgınız sürece adam onu kendi bebegi zannedecek cünkü. Hatta belki size velayet davası bile açar başkasının çocugunu almak için?
Aldırmak zaten seçenek olmaktan çıkmış yasal sınırı aşmışsınız.

yaptır yaptır, böylece kocan sana güvenip 2 gün arkasını dönemeyeceğini de öğrenmiş olur..

allah konstryr inşallah seni cnm

Regline gore bebek 15 haftalik 15+0 suanda bebekler genelde 1 2 hafta onde gelisir usg gore bu durumda bana gore ikinci adamdan bebek

diyelim ki çocuk eşinden değil napıcaksın o zaman aldırcak msıısn
zaten herşeyin bedelini çocuklar ödesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…