- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Seni seven adama neden boyle bir sey yaptin ki?... 1-2 itiraz eder sen kararli olunca direnemez. Söyleme yaptigin hatayi,canina mal olabilir.bosan...denedi bana cok asık bırakmıyor deli gibi sevyor beni
Konu bana hic inandirici gelmedi
Yani ben olsam allah korusun tabi utana sikila yaxardim esinin suphe etmeside normal gelmedi ayin 3unde esinle 9unda sevgilinle olmussun fazla fark goremiyorum erken dollenme olmustur yada korunurken olmustur okadar dehset bir zekaya mi sahip esin
canım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalanKonu bana hic inandirici gelmedi
Yani ben olsam allah korusun tabi utana sikila yaxardim esinin suphe etmeside normal gelmedi ayin 3unde esinle 9unda sevgilinle olmussun fazla fark goremiyorum erken dollenme olmustur yada korunurken olmustur okadar dehset bir zekaya mi sahip esin
Cute kendindemisin bilmiyorum ama cocugun alinma tarihi coktan gecmis ayrica niye cocuk aliniyo onu anlamadim onun ne gunahi var ya!Valla ne diyim ayni adet donemi istanbuldaysan mesaj at yapacagini tahmin ettigim birklinik var
Keske en basindan aldirsaydin diyom ve bu tip hatalar bir daha asla yapma
saniyorumki bir cok erkek bu duumu kaldıramaz oldurur sizi
bebeğin cinsiyeti kızmış.eşinden olma ihtimali var.çünki yumurtlama döneminin başında ilişkiye girmişsin eşinle.bilmiyorum ben böyle bir fikir yürüttüm.ayrıca bir hastane 14 haftalık demiş digger hastane 12 haftalık.bu da şöyle olabilir.14 haftalık diyen adet gününün ilk gününü baz almıştır.12 diyense o 2 haftalık süreyi hesaba almadan direk 12 demister.bebeğin var olduğu andan itibaren yani.bebek eşinden bence ya.inşallah öyledir
aynen öyle yalnız kürtaj olmaı asla istemedi olursa öldrrm seni yastmam ddi ben katil anne istmyrm doğacak o ddi v 1 ay işsszdi hep yanmda idi yalnızda kalmadım o şahısta düşür o cocugu iyo ne kadar kolay demesidelircem ya
allah konstryr inşallah seni cnmbebeğin cinsiyeti kızmış.eşinden olma ihtimali var.çünki yumurtlama döneminin başında ilişkiye girmişsin eşinle.bilmiyorum ben böyle bir fikir yürüttüm.ayrıca bir hastane 14 haftalık demiş digger hastane 12 haftalık.bu da şöyle olabilir.14 haftalık diyen adet gününün ilk gününü baz almıştır.12 diyense o 2 haftalık süreyi hesaba almadan direk 12 demister.bebeğin var olduğu andan itibaren yani.bebek eşinden bence ya.inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?