eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam
Valla iliskiye girecek kadar ilerledigine gore hic 'ilk hata' gibi durmuyor.Esinizden degilse mi oldureceksiniz? Keske bir seyleri yaparken sonuclarini da goze alsaniz yazik bebege de kocaniza da...eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam
Oyle oyle ama yani sanirim ben olsam aldirirdim çünkü aldirmazsamda kendi hayatimdanda olurdum goze alamazdiim saniyorumCute kendindemisin bilmiyorum ama cocugun alinma tarihi coktan gecmis ayrica niye cocuk aliniyo onu anlamadim onun ne gunahi var ya!
Bana sakin gibi geldin tarihler birbirine yakin iyi dusun ona gore yaz bir yalani kapatmak icin bin yalan gerek esinmi yalan konustu sen cokmu dogrucusun kusura bakma fake bu konu dna numarasi neymis o oyle sakaci seniiicanım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalan
Canim ya milletin cani sikiliyor dert yok dert istiyorlar ben karimdan bu denli suphe etsem sirf suphe ediyorum diye ayrilirdimDemek ki karisi saglam pabuc degil. Onceden supheleri vardi.
niye tepki gösterdiniz bu şekilde anlamadım.tasvip etmiyorum.illa bunu belirtmem mi gerekiyor.konu sahibinin sorusuna mantık yürüterek cevap veriyorum sadece.konu sahibide yaptığı yanlışın farkında zaten.öyle olması kocasını aldattığı gerçeğini değiştiriyor mu
aldatılan kadınlara hemen boşan diyorken, bu kadının yaptığı normal mi?
Şüphelendiği için mi bağirdin çağırdın eşine hem suçlusun hem güçlüsün bebeğe üzüldüm böyle bir anne istermiydi sence?canım eşimle birlkte oldum ve giti başka sehre 1 aylığına ve içime boşalmadı süphesni bana demedi telefonunda dna numarası katlıdı idi grdm b ne dedm bagrdm cagrdm cok kötü bozldu arkdasm için kaydettmm falan dedi ama yalan
Bu hesaba göre bebek öteki adamdan... Ne desem bilemedim.......25 ine adet dönemim eşim 3 ne gitti yaptıda gitti ben 9 ağustos o sahıs ile birlkte oldum
nasıl yaşayamazsıneşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam
Banada öyle geldiBu ne ya dalga geciyor resmen
Sen baskasina asik oldum diyorsun bu evlilik zaten bitmis kocanin bu guvensizligini bahane edip bosan o cocugada dokunma onun bi gunahi yok:)ben bilmyrm ne yapacgm size bu ders olsun hayatyanlışları görerek deralmak ama bu kadar drs bana agr kapandm 5 vakt namaz kılıyrm ama ben krlendm bi kere ne degsekki düstm bi kere ben bittim hayatm bitti ben maholdum
Bi yerin telefon numarasini almis esi dna testi icin onun numarasi:)Dna numarasi nedir biri bana aciklasin yaa?? Bence de fake bu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?