Şu ben böyle yaşayamam kısmını bi kapatın bu arada. Öyle bi sey yok.eşimin benden şüphesi deil konu konuo mu neden ön yargılısınz ik defa bir hata yatım bedelödyrm veck yardmcı oldunuz sagolun ben hamleym ve yemekten içmekten kesldm çocuk kmden benm grenmem lazım ögreninede kendimi öldrem lazım bu kadar basit ben bu kadar agr bi yüke ysayamam
büyük bir yanlış yapmışsın. kimse sana aferim ne güzel yapmışsın demez. tabikii eleştirileceksin yada şüphe ile karşılanacaksın. buna şaşırma.bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp
Zinanın yok mu?Cute kendindemisin bilmiyorum ama cocugun alinma tarihi coktan gecmis ayrica niye cocuk aliniyo onu anlamadim onun ne gunahi var ya!
Esin cocugun bakasindan oldugunu nerden bilecek? Sevgilin zenci mide?evliim babasını merak edyrm br hata yaptm bedelini ödyrm aldırmakta istemyrm kıyamyrm canımdan can ooo benmo ama ya eşimden değilse eşim de süphelenyo yapmadığı için çocuk dogdktan sonra test yaptırırsa ben biterm ydmcı lun uyku uyumuyorum yemek yemyrm cöktm bittmmm benilk yanlışım bedeli bu olmamalıydı14 haftalık haleym cnsyetide kızmış
İnan ne desem bilemiyorum... Çocuğun nerdeydi babası şehir dışında olduğundavar bi tane oglum
neyse bunlara takılmaktan daha büyük bir probleminiz varevet cocugum cok sanslı buna emn ol sen neden burdasın enin sorunun ne ben yanlış yaptm belki eşimden belki o sahstan bnm derdm belli en azından hamle kaldgmı duyar duymaz gidpte canına kıymadım o cocugun ben vicdanlı birym eşim bana bunu yaptran o adama itekleyen ben hata yaptım pişmanm sen hiç hata yapmadın belki sende yaparsn o zmn büyük konustunun farkına var lütfen bencilce konuşmalar yapmayın
evet cocugum cok sanslı buna emn ol sen neden burdasın enin sorunun ne ben yanlış yaptm belki eşimden belki o sahstan bnm derdm belli en azından hamle kaldgmı duyar duymaz gidpte canına kıymadım o cocugun ben vicdanlı birym eşim bana bunu yaptran o adama itekleyen ben hata yaptım pişmanm sen hiç hata yapmadın belki sende yaparsn o zmn büyük konustunun farkına var lütfen bencilce konuşmalar yapmayın
kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz meylin olmasa o adama gitmezdin. eşini suçlayacağına dönde kendine bak bi. haa vicdandan bahsediyorsun. vicdanın anlamı geniştir hemde çok..evet cocugum cok sanslı buna emn ol sen neden burdasın enin sorunun ne ben yanlış yaptm belki eşimden belki o sahstan bnm derdm belli en azından hamle kaldgmı duyar duymaz gidpte canına kıymadım o cocugun ben vicdanlı birym eşim bana bunu yaptran o adama itekleyen ben hata yaptım pişmanm sen hiç hata yapmadın belki sende yaparsn o zmn büyük konustunun farkına var lütfen bencilce konuşmalar yapmayın
bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp
biraz alakasiz konuyla ama size ozel mesaj atamiyorumBana sakin gibi geldin tarihler birbirine yakin iyi dusun ona gore yaz bir yalani kapatmak icin bin yalan gerek esinmi yalan konustu sen cokmu dogrucusun kusura bakma fake bu konu dna numarasi neymis o oyle sakaci seniii
Canim ya milletin cani sikiliyor dert yok dert istiyorlar ben karimdan bu denli suphe etsem sirf suphe ediyorum diye ayrilirdim
Bu söylemlerin hiç inandirici değil mesela bizim yaptiğimiz mi ayip bir daha düşün. Bebeği aldirman gerekirdi neden bu kadar geç kaldin kimden olduğunu öğrendikten sonra ne değişecek oğlunda varmiş boşansan ailen arkanda durur mu?bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp
aşık oldum yaptım diyorsun ya hani pişmandın. tek korkun g.. korkusu. kocan öğrenirse yaşatmaz ama kocandansa ne olacak elalem zevk için ben aşk için öyle mi. yazık gerçektençocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama
Merak ettim simdi neden atamiyorsunuz ki gelmiyor mubiraz alakasiz konuyla ama size ozel mesaj atamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?