:(

Şu ben böyle yaşayamam kısmını bi kapatın bu arada. Öyle bi sey yok.
Ne kadar büyük bi hata yapmış olursanız olun ölmeyi hak etmiyorsunuz.

bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp
büyük bir yanlış yapmışsın. kimse sana aferim ne güzel yapmışsın demez. tabikii eleştirileceksin yada şüphe ile karşılanacaksın. buna şaşırma.

Çocuk kocandansa ölmene gerek yok yani? ötekindense ölmem lazım demişin ya. Rahatlayacaksın geçeceksin öyle mi eşindense. Elin adamının 5 dk zevki için. Ah ah

evet cocugum cok sanslı buna emn ol sen neden burdasın enin sorunun ne ben yanlış yaptm belki eşimden belki o sahstan bnm derdm belli en azından hamle kaldgmı duyar duymaz gidpte canına kıymadım o cocugun ben vicdanlı birym eşim bana bunu yaptran o adama itekleyen ben hata yaptım pişmanm sen hiç hata yapmadın belki sende yaparsn o zmn büyük konustunun farkına var lütfen bencilce konuşmalar yapmayın

Esin cocugun bakasindan oldugunu nerden bilecek? Sevgilin zenci mide?

Hatalar insanlar için. Çok kötü bir şey yapmışsın ama olan olmuş artık. Bence hemen boşanmasının ama başka birşeyi bahane ederek. Yoksa kocan canına kast edebilir ve kendini belki gözden çıkarmışsındır ama karnında ki bebek ve oğlunun huzuru için boşanmalısın bir an önce

var bi tane oglum
İnan ne desem bilemiyorum... Çocuğun nerdeydi babası şehir dışında olduğunda arkadaşım boşanmak gerçekten yapman gereken şey... Kocandan veya değil sen eşini pisman da olsan aldatmissin...ama çocuğu aldırman taraftarı değilim...onun günahı ne... Mune abla uyarmasaaaa...neyse tamam Mune abla :)

neyse bunlara takılmaktan daha büyük bir probleminiz var
çoğu arkadaşın dediği gibi yarın hatta hemen bir an evvel gidin başvurun boşanın bence... yapabileceğiniz en mantıklı hareket bu şu an..
kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumunuz var mı?

Konu sahibi, dna testi haricinde hicbir sey, burada yapilacak hic bir hesaplama, cocugunun kocandan yahut sevgilinden oldugunu gosteremez bunu bil. Iki iliskinin arasi 6 gun, farzet ki tam ortadaki gun yumurtladin, eee sperm kimden biz ne bilecegiz??

çocuk kocamdansa neden öleym herkes zevk ugrna aldatyo iyi ben düstm ask aradım hayatımı bilmyrsunuz yargsz infaz yapmayın senin yokluğunda başkasına sarılıyosam bu senin sucun diye bisöz var beni o elleri ile itti o adama

kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz meylin olmasa o adama gitmezdin. eşini suçlayacağına dönde kendine bak bi. haa vicdandan bahsediyorsun. vicdanın anlamı geniştir hemde çok..

bu ne demek ya dna merkezi numaası 0216 aslıoru hiç işim gücüm yok fake konu ne ya ben ilk kez böyle bi sitedym pişman oldum yanlısmı yapyrm sizlerle paylaşarak ayıp yptıgınızzz ayıppp

Hamileyken test yaptirabilirsiniz ancak riskli bir durum.

Her turlu sizin için şu an zor bu yüzden bebegin dogmasini bekleyin ondan sonra bu testi yaptirir ona gore bir yol izlersiniz. Şuan pek seceneginiz yok

biraz alakasiz konuyla ama size ozel mesaj atamiyorum

Bu saatten sonra bebekten dolayı değil başkasıyla birlikte olduğun için kocayla aynı yatağa giremez yüzüne bakamazsın bence.
Boşan her türlü huzura er. Herşeyin bir bedeli vardır.....

Bu söylemlerin hiç inandirici değil mesela bizim yaptiğimiz mi ayip bir daha düşün. Bebeği aldirman gerekirdi neden bu kadar geç kaldin kimden olduğunu öğrendikten sonra ne değişecek oğlunda varmiş boşansan ailen arkanda durur mu?

aşık oldum yaptım diyorsun ya hani pişmandın. tek korkun g.. korkusu. kocan öğrenirse yaşatmaz ama kocandansa ne olacak elalem zevk için ben aşk için öyle mi. yazık gerçekten

söyle bi durumda var yalnız ilk ögrendgmde 1 buçuk aylık hamle oldgm söylendi yani esim gelir gelmez ögrendm eşim 1 ay durdu ve geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…