Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunlugum hatırlat başka sayfalarda gezmeyeyim.....
Bugün ptotoin diyeti 2. Gün harika bir gün mutluyum![]()
Canım ben baska sayfalar derken diyet dışındaki konularla ılgili sayfalar demek istedim. Yoksa burada bir çok sayfayı takip ediyorum. Hemde keyifle.
Bugün 71.00 çıktı tam bu diyet bana iyi geldi be ya. Muck tatlım![]()
Kendi sayfamdan önce sana yazıyorum bebeğim. Sağol tatlım. Beni daha çok sevindirmek istiyorsan bozma diyetini tamam mi tatlım
Darısı bizlerin başına aylardır diyet yapıp bırakıyorum 3 veriyorum 5 alıyorum siz yine şanslısınız boyunuz var bende boy 159 kilo 77
tek başıma veremiycem bu kiloları bende sizle beraber diyet yapabilirmiyim 2,5 kilo verdim her gün kendimle savaşıyorum yememek
için evlendikten sonra 30 kilo aldım bir şekilde vermem gerek bu kiloları daha doğum bile yapmadım
Günaydın gunlugum :))
Sabah
Bir kuru kayisi
Bir yumurta az peynir bir parça tavuk
Ogle bir tavuk but
Ara yoğurt light
Akşam tavuk but
Ara sütlu nescafe bir kuru kayisi
affiyetttt olsunnn canimmmm
Benim 1 haftadır diyetim iyi gidiyordu ama dün canım çok sıkılıyordu valla yedimŞimdi devam ediyorum ama en iyisi 5 gün falan elma diyeti yapayım diyorum
daha önce 5 günde 3,5 kilo vermiştim
Muckss canım benim
Merhaba şeker.. inşallah başarısın elma diyeti nasıl sadece elmami yiyorsun. Ben 71.2 kg su an çok yavaş kilo veriyorum. Moralim çok bozuk ne
Olur bana destek verin diyetimi bozmadım ama sinirlerim iyi değil.. zayıflamak istiyorum.
Sabah menü
2 dilim ekmek
1 yumurta
30 gr peynir
1zeytin
35 dakika spor
Merhaba şeker.. inşallah başarısın elma diyeti nasıl sadece elmami yiyorsun. Ben 71.2 kg su an çok yavaş kilo veriyorum. Moralim çok bozuk ne
Olur bana destek verin diyetimi bozmadım ama sinirlerim iyi değil.. zayıflamak istiyorum.
Sabah menü
2 dilim ekmek
1 yumurta
30 gr peynir
1zeytin
35 dakika spor
Muckss canım benim
kızz her yerde karşıma çıkıyosun topik topik geziyoruz ikimizde vallaha
ayy ben de filleşecem bugün sanırım herşeyi yutmak istiyorum henüz faaliyete geçmedim ama canım aşırı istiyo off ne biçim :18: