77 den 57 ye ordanda alışverişeeeeeeeee :)

Gunlugum hatırlat başka sayfalarda gezmeyeyim.....

Bugün protoin diyeti 2. Gün harika bir gün mutluyum:9:

Son düzenleme:
Gunlugum hatırlat başka sayfalarda gezmeyeyim.....

Bugün ptotoin diyeti 2. Gün harika bir gün mutluyum:9:

aaaaaaa ask olsunnnnn benimm sayfamm senin senin sayfan benim sayilirrrrrrrr :):)
nasill gidiyorr diyetttt
ayy canimm yaa insan kilo verince nekadar mutlu oluyorrr demiiiii
sen kacsin suandaa

Canım ben baska sayfalar derken diyet dışındaki konularla ılgili sayfalar demek istedim. Yoksa burada bir çok sayfayı takip ediyorum. Hemde keyifle.
Bugün 71.00 çıktı tam bu diyet bana iyi geldi be ya. Muck tatlım:46:

Son düzenleme:
Canım ben baska sayfalar derken diyet dışındaki konularla ılgili sayfalar demek istedim. Yoksa burada bir çok sayfayı takip ediyorum. Hemde keyifle.
Bugün 71.00 çıktı tam bu diyet bana iyi geldi be ya. Muck tatlım:46:

hmm anladimm canimm :)
ohhhh masallahhhh canimm yemin ederimkii cooook sevindimmmm

Kendi sayfamdan önce sana yazıyorum bebeğim. Sağol tatlım. Beni daha çok sevindirmek istiyorsan bozma diyetini tamam mi tatlım

Darısı bizlerin başına aylardır diyet yapıp bırakıyorum 3 veriyorum 5 alıyorum siz yine şanslısınız boyunuz var bende boy 159 kilo 77
tek başıma veremiycem bu kiloları bende sizle beraber diyet yapabilirmiyim 2,5 kilo verdim her gün kendimle savaşıyorum yememek
için evlendikten sonra 30 kilo aldım bir şekilde vermem gerek bu kiloları daha doğum bile yapmadım

Nra
Darısı bizlerin başına aylardır diyet yapıp bırakıyorum 3 veriyorum 5 alıyorum siz yine şanslısınız boyunuz var bende boy 159 kilo 77
tek başıma veremiycem bu kiloları bende sizle beraber diyet yapabilirmiyim 2,5 kilo verdim her gün kendimle savaşıyorum yememek
için evlendikten sonra 30 kilo aldım bir şekilde vermem gerek bu kiloları daha doğum bile yapmadım

Hoşgeldin canım. Önce terapi yap kendine zayıf olacağım yemeyi sevmiyorum de bunu sürekli soyle beyin bu mesajı eninde sonunda alacak. Canın birşey isterse sonra yerim de sakinles başka seylerle meşgull ol. Diğerleri bildiğin şeyler. Simdi basla savasmaya. Başarılar canimmm. :9:

Günaydın gunlugum :))
Sabah
Bir kuru kayisi
Bir yumurta az peynir bir parça tavuk

Ogle bir tavuk but

Ara yoğurt light

Akşam tavuk but

Ara sütlu nescafe bir kuru kayisi

Günaydın günlüğüm diyet arkadaslarim :9:

Protoin diyetini bıraktım etten bıktım 3 gün yaptim 500 gr verdim. Yeterli bence .:))))
Sabah
2 dilim kepek ekmeği 150 kl
Az peynir 100 kl
Yarım porsiyon melemen 150 kl
2 zeytin 20 kl.

Benim 1 haftadır diyetim iyi gidiyordu ama dün canım çok sıkılıyordu valla yedim :( Şimdi devam ediyorum ama en iyisi 5 gün falan elma diyeti yapayım diyorum
daha önce 5 günde 3,5 kilo vermiştim

Benim 1 haftadır diyetim iyi gidiyordu ama dün canım çok sıkılıyordu valla yedim :( Şimdi devam ediyorum ama en iyisi 5 gün falan elma diyeti yapayım diyorum
daha önce 5 günde 3,5 kilo vermiştim

Canım nasıl 3.5 kilo veriyorsunuz ben veremiyorum yaa

Canım valla veriliyor istersen beraber başlayalım denemek ister misin ama ekşi elma olacak

Canım nerdesin dün hiç gelmedin diyet nasıl gidiyo ben elma diyetine başladım bakalım ne kadar sabretcem

Muckss canım benim

Merhaba şeker.. inşallah başarısın elma diyeti nasıl sadece elmami yiyorsun. Ben 71.2 kg su an çok yavaş kilo veriyorum. Moralim çok bozuk ne
Olur bana destek verin diyetimi bozmadım ama sinirlerim iyi değil.. zayıflamak istiyorum.

Sabah menü
2 dilim ekmek
1 yumurta
30 gr peynir
1zeytin

35 dakika spor

Merhaba şeker.. inşallah başarısın elma diyeti nasıl sadece elmami yiyorsun. Ben 71.2 kg su an çok yavaş kilo veriyorum. Moralim çok bozuk ne
Olur bana destek verin diyetimi bozmadım ama sinirlerim iyi değil.. zayıflamak istiyorum.

Sabah menü
2 dilim ekmek
1 yumurta
30 gr peynir
1zeytin

35 dakika spor

kızz her yerde karşıma çıkıyosun topik topik geziyoruz ikimizde vallaha :9:

ayy ben de filleşecem bugün sanırım herşeyi yutmak istiyorum henüz faaliyete geçmedim ama canım aşırı istiyo off ne biçim :18:

Sabah menü
2 dilim ekmek
1 yumurta
30 gr peynir
1zeytin

35 dakika spor

Canım sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 yumurta salatalık zeytin peynir var sonrasında sadece elma yiyorsun
Ben böyle yapamıyorum ama sabah 1 dilim ekmek yiyorum yanında azcık peynir tek başıma canım istemiyor.
Elmaya gelince 1.gün 1 kilo
2. gün 1,5 kilo
3. gün 2 kilo
4. gün 2 kilo
5. gün 1,5 kilo
6. gün 1 kilo elma yeniyor ama ben en fazla 4 elma yiyebildim bugüne kadar denediklerimde
Ekşi elma olduğu için hem çok yenmiyor hemde çok tıkıyor

Muckss canım benim

kızz her yerde karşıma çıkıyosun topik topik geziyoruz ikimizde vallaha :9:

ayy ben de filleşecem bugün sanırım herşeyi yutmak istiyorum henüz faaliyete geçmedim ama canım aşırı istiyo off ne biçim :18:

Evet canım ya geziyom gereksiz sayfalarda :9: masallah ne güzel zayıfladin yeme sakin tatlım. Bende 63 u görsem yaaaa

Back
X