77'den 55'e giden bu uzun yolda benımle yürümek isteyen var mı?

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
38
Ankara
Başlangıc 77 hedef 55

merhaba
yenı dogum yapan 2 cocuklu..butun gununu evde temıslık yaparak,bebekbakarak,,bulasık çamasır ve yemek yaparak geçiren umutsuz bır ev kadını olarak kendısi ıcın bişeyler yapmaya karar veren ve hedefi çıtır bir anne olmak ..benım gıbı olan varsa beklıyorum.....

:52::52::52:

evveeetttt....kımsecıklerr yokkk.....olsun ben buraya günlük yarından ıtıbaren yazmaya baslıcam yıne yenıden....zayıflıcam.....kendım ıcın yepyenı bır sayfa acıcam.....bu kocaman tekerimden kurtulcam......bebeklerden fırsat bulup ancak aksamları gırebılırım.....bana katılacak arkadaşlara duyururlur.....

merhaba,

şu anki kilom sana yakın, hedefim de aynı :)

ben sana eşlik etmek isterim ama sen sanırım sadece anneleri kabul ediyorsun :1::1: ordan kaybettim :9::9:

merhaba,

şu anki kilom sana yakın, hedefim de aynı :)

ben sana eşlik etmek isterim ama sen sanırım sadece anneleri kabul ediyorsun :1::1: ordan kaybettim :9::9:

hayır canım annelerı deıl sadece ıstersen katılabılırsın.....

bugünkü kahvaltım:1 dılım kepek ekmegı
beyaz peynır 1 zeytın
sekersız cay
domates salatalık

öğlenede taze tarhana çorbası 1 dılım kepek ekmegı var...

ben de 78.5 kiloyum ve 61 olmam gerekiyor ama bir türlü diyet yapamıyorum her seferinde evet şimdi başlayacağım diyorum sonra vazgeçiyorum buradaki yazıları okuyup gaza geleyim diyorum en fazla bir hafta gidiyor ne yapmam gerektiğini biliyorum ama uygulamaya bir türlü dökemiyorum 2010 yılında 97 kiloydum diyetisyenle birlikte 68 kadar inmiştim ama şimdi 78.5 :(

Başlangıc 77 hedef 55

merhaba
yenı dogum yapan 2 cocuklu..butun gununu evde temıslık yaparak,bebekbakarak,,bulasık çamasır ve yemek yaparak geçiren umutsuz bır ev kadını olarak kendısi ıcın bişeyler yapmaya karar veren ve hedefi çıtır bir anne olmak ..benım gıbı olan varsa beklıyorum.....

:52::52::52:

merhaba winx perisi, bu yazdıkların bana çok tanıdık geliyor iki çocuk annesiyim küçük bebeğim yaşına girecek mart başından beri kilolarla boğuşuyorum ve 7 kilo verebildim..emzirince çok kapsamlı yapılmıyor diyet yavaş gitti yani kilolar..şu an 69-70 arasıyım başlangıcım seninle aynıydı..
kolay gelsin topiğin hayırlı olsun..ne zaman doğum yaptın?? hiiiiçç umutsuz ev kadını modunda olma..ilk bebeğimde 48 bedenden 38 bedene kadar inceldim hem de sımsıkı bir şekilde yürüyüş spor ve az sık yiyerek eskiye dönülüyor..inşallah tez vakitte hedefin olan çıtır anneliğe ulaşırsın..sevgiler:))

cok ıstıkrarsızızm cokkkkkk......

bebegım 4 aylık stresden sutum azaldı ozel hayatımdaki bı takım sebeplerden dolayı....mamayla takvıye verıyorum.....geceelerı olursa emıyo......offfffffffff offf..sihirli bir degneyım olsa bı sallasam eşimi daha anlayışlı kibar kültürlü temizpakbirri halıne getırsem..bidaha sallasam kendımı zayıflatsam....bıkeredaha sallasam2 yasında fakat henüz dılı açılmamış kızımın dılını açsam ve boleleıkle ağlamasından kurtulsam.....bıkeredaha sallasam kızlarımın buyumus ve bende işe dönmüş bırır halıne gelsemmmm..

ne guzellll olurdu......

ayhan ercanın sıtesınden 9lu cay sıparıs ettım :52:1 kutu denıycem eger faydası olursa dewam edıcem zaten bebısın doğru durust emdıgıde yok....1 kutusu 2 ıle 8 kılo verdırıyomus....onaylandı bıraz once .ptesıye kdar elımde olacak....hadı hayırlısı.....yemeklerden yarım saat once ıcılcekmıs....sporla desteklıcem kışlar dıyet yapmanıza gerek yok dedı musterı temsılcısı....sabah aksamda cıtır muslı yedıkmı bu ıs olur herhalde.....:52:

yalnız esım ocayda bı ıse yaramasın ozaman sorarım dedı bana yaaa:)))))kılo vermek adına bısuru sey denedıgım ıcın...:37:

Back
X