- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
75,8 :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi yaaa. Sabrediyorum canm hatta esime ragmen sabtediyorum o kadar tas koyuyorki onume anlatamam bilerek ve isteyerek yapiyor en sevdigim seyleri alip onumde yiyor ikram edip duruyor bende kiziyorum ama tutuyorum kendimi. Hayatta en cok zaafm cikolata ve cips gecen en sevdgm cipsi alms hatir gonul koya koya en sonunda 1 tane yedim. Delirtcek beniiiiiBenim eski kilom 75 . 80 e bile ciktim bir ara ama simdi 61 lerdeyim. Sabredersen oluyor. Kolay gelsin.![]()
Cok iyi yaaa. Sabrediyorum canm hatta esime ragmen sabtediyorum o kadar tas koyuyorki onume anlatamam bilerek ve isteyerek yapiyor en sevdigim seyleri alip onumde yiyor ikram edip duruyor bende kiziyorum ama tutuyorum kendimi. Hayatta en cok zaafm cikolata ve cips gecen en sevdgm cipsi alms hatir gonul koya koya en sonunda 1 tane yedim. Delirtcek beniiiii
baby patatesi ilk defa duydum. zaten şeker kullanmıyorum türk kahvesi vazgecilmezim şekersiz içiyorum. tarçını çubuk olarak yeşil çayda kullanıyorum. çikolatayı da bitter olarak tüketiyorum günde 1 parca olarak :))) eşim hiç istemiyor zayıflamamı o yüzden yapıyor bunları uymuyorum ona zaten :)Kilo vermek istiyorsan bazi seyleri kokunden keseceksin. Aksi takdirde kiloyu verip sonra iki katini alirsin.
Cikolata yerine bitter i dene ya da Turk kahvesi esmer sekerle ya da daha iyisi tarcinli sut . Tarcin kan sekerini dengeler, sut tokluk hissi yaratir ayni zamanda protein kaynagi.
Cips yerine firina yagsiz baby patates at. Biraz tuzla cipsten daha lezzetli oluyor.![]()
baby patatesi ilk defa duydum. zaten şeker kullanmıyorum türk kahvesi vazgecilmezim şekersiz içiyorum. tarçını çubuk olarak yeşil çayda kullanıyorum. çikolatayı da bitter olarak tüketiyorum günde 1 parca olarak :))) eşim hiç istemiyor zayıflamamı o yüzden yapıyor bunları uymuyorum ona zaten :)
Hahhahahah benim esim zayiflik pek sevmez :)) kendide kilolu degil ama nedendir bilinmez :)) bu arada bu sabah 76.100. Hafta sonum yavas yavas gidiyorO zaman ona inat zayifla.
Elalemin kocasi hanimina zayiflasin diye baski yapar . Seninki tam tersi. Ornek koca mi bilemedim.![]()
Hahhahahah benim esim zayiflik pek sevmez :)) kendide kilolu degil ama nedendir bilinmez :)) bu arada bu sabah 76.100. Hafta sonum yavas yavas gidiyor
inşallahhhhhhh :))Her eve lazim o zaman.Yavaslik konusunda bir sey diyemem her insanin bunyesi ve yedikleri farkli ama azmedersen sonuca basariyla ulasacagini biliyorum.
Kolay gelsin.![]()
ohhh çok iyi oldu canmm bu :))) görüşürüzzzzpapatyaozu merabaaaaa
yeni gördüm günlüğünü...
ben burada da destekleri arkadaşım seni, merak etme (benden kaçış yok!!!)
kocan da gerçekten örnekmiş.. bizimki de bir şey demez ama içten içe de zayıflamamdan memnun biliyorummm
neyse canım hadi iki günlükte de görüşürüz![]()