- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Buda benim motivasyon tablom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa harika olmuş. Tamam o zaman her gün sahur ve iftarda ne yeyip ictigimizi yazalım. Yalniz ben gece girebilirim sadece kpss çalışıyorum. Günlük de kac kilo oldugumu yazicam yarin gorusmek uzere
Hergün bir kilo vermek imkansız. Her gün tartılmak ta doğru değil. Muhtemelen sıvı kaybı olmuştur. Haftada bir tartılmak en sağlıklısı. Haftada 1-2 kilo verilebilir normalde. Ben de ptesi diyete başladım. Bugün 4. Günüm. Karbonhidratı kestim. Porsiyonları azalttım. Günde 10 bin adım ve hergün yaptığım 10 dk lık egzersizim var. Bakalım 1 ay sonunda ne olur.Aslında Bayadır diyetteyim , yaklaşık 2 ay önce başladım 80,4 ile iki gündemde şöyle oldu ekmek şeker herhangi bir şey yemedim sabah ve akşam iki öğün yedim, birde öğlen leslie yapıyorum gecede televizyon izlerken bacak kol haraketleri yapıyorum.
Evet hergün kilo vermek imkansız bende biliyorum, bu beş kiloyu vermem 2 ayımı aldı bugünde tartıda bir değişiklik yok, ilk başta yazdığım yazıdada görürsünüz 1 2 kilo derken vermek istiyorum diye bu paylaşımı oluşturdum , ama ben dayanamayıp hergün tartılıyorum işteHergün bir kilo vermek imkansız. Her gün tartılmak ta doğru değil. Muhtemelen sıvı kaybı olmuştur. Haftada bir tartılmak en sağlıklısı. Haftada 1-2 kilo verilebilir normalde. Ben de ptesi diyete başladım. Bugün 4. Günüm. Karbonhidratı kestim. Porsiyonları azalttım. Günde 10 bin adım ve hergün yaptığım 10 dk lık egzersizim var. Bakalım 1 ay sonunda ne olur.
Bakalım bir ay sonra kaç kilo vereceğiz? Ben de paylaşacağım. Sizinle aynı gün başlamışız diyete. Kolaylıklar dilerimEvet hergün kilo vermek imkansız bende biliyorum, bu beş kiloyu vermem 2 ayımı aldı bugünde tartıda bir değişiklik yok, ilk başta yazdığım yazıdada görürsünüz 1 2 kilo derken vermek istiyorum diye bu paylaşımı oluşturdum , ama ben dayanamayıp hergün tartılıyorum iştebir ayın sonunda nasıl sonuçlanacak merak ediyorum hedefim 1 ay sonunda 73 72 kilo olmak inşallah ilk 3 gün sporunda etkisiyle ödem gitmiştir dediğin gibi ay sonuna belli olucak
![]()
Sağol canım, mesajlarınız bekliyorum tartıldıkça sonuç paylaşırsan sevinirim ben vaktim oldukça okuyorum yorumlarıBakalım bir ay sonra kaç kilo vereceğiz? Ben de paylaşacağım. Sizinle aynı gün başlamışız diyete. Kolaylıklar dilerim![]()
Bugün sabah ;iki tane tavuk şinitsel, 1 domates 1 salatalık, 1 küçük kasede kabak yemeği
Öğlen ;yarım saatlik leslie egzersiz
Akşam;yoğurtlu karnıbahar 2 kasede ezogelin çorbası
İki öğün mü yiyorsun? Aralarda hiçbirşey yemiyor musun?
Nasıl dayanıyorsunuz?Evet iki öğünde ne yersem o kadar, sabah tarçınlı süt içtim akşamda çay sade nescafe
Çok sağlıklı değil biliyorum ama başka türlü gitmicek kilolar![]()
Yani dediğim gibi 2 ay önce ekmeği keserek bir diyete başlamıştım az yemeye zaten normaldede öğlen çok yemek arayan biri değilim sadece tatlılar zaafım varNasıl dayanıyorsunuz?
Yarın 14 e kadar marketler açık. Alabilirsiniz. Yumurta çok tok tutuyor gerçekten. Sahurdan önce spor daha mantıklı bence.Bu arada normalde sabahları yumurta yiyordum 2 tane ama evde yumurta yok unutmuşuz almayı o yüzden yasak bitince kadar yumurtası geçicek sahurlar![]()
Harika ilk günü bitirmişsin, tarçınlı süt tatlı isteğini bastırabilir yada hurmada, birde kuru kayısı varsa 2 3 tane sağlıklı olur hemİftardan sonra nasıl canim tatli cekti tarif edemem... cok zor olucak bu ramazan...
Evet bir sürü spor hocasının sayfasına baktım iftardan iki saat önce diyorlar yada surdan bir saat önce, sahurdan öncesi daha mantıklı bencedeYarın 14 e kadar marketler açık. Alabilirsiniz. Yumurta çok tok tutuyor gerçekten. Sahurdan önce spor daha mantıklı bence.