- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ara başladın? Haberimiz olmadıBugün yulaf diyeti in 4.gününü bitirdim işe yaramadı gene
Demekki ben bu şok diyetleri yapsamda bir işe yaramıyor![]()
Ayy vallahi şaşkito bende kilo kaybında yaratmadı , bugün işte 4 gün bitti 72.5dan 71.5lara indirdi oda zaten normaldede inerdimNe ara başladın? Haberimiz olmadı ☺Ben öyle diyetleri sağlıklı bulmuyorum. En iyisi dengeli beslenmek. Yağ yakılacağını düşünmüyorum. Olsa olsa su kaybı olabilir.
Tabi normal diyetine devam etsen de 4 günde verirdin o kiloyu. Activia ları ara öğün olarak tüketirsin sorun olmaz. Neyse deneyim oldu☺Ayy vallahi şaşkito bende kilo kaybında yaratmadı , bugün işte 4 gün bitti 72.5dan 71.5lara indirdi oda zaten normaldede inerdimyani aç kaldığımla kaldım, deneyeyim öyle yazayım dedim öyle yazdım şimdi 2 gün akşamları daha yicem activia karım var 2 tane daha onlarda bitsin boşa gitmesine sonra yulafı yemem zaten tadı madıda yok denemeyin derim
![]()
aralıkl orucu denediniz mi ben faydası görüdğümü düşünüyorum:)Bugün yulaf diyeti in 4.gününü bitirdim işe yaramadı gene
Demekki ben bu şok diyetleri yapsamda bir işe yaramıyor![]()
ben kalori takibi yapamıyorum ama lesli yapmaya başladım 2 gündür bırakmazsam iyi umarım bende sizin sonucunuza ulaşmış olurum :)1.5 ayda 8 kilo verdim. Önceki mesajlarda paylaşımlarım var bununla ilgili. Her gün spor ve günlük 1000 1100 kalorili bir dengeli beslenme programıyla kilo verdim.
süperr:) benim ikinci haftam şuan kilomu bilmiyorum :)Diyette 1.5 ay geride kaldı. Toplam kilo kaybım 8.5.
77.3 ➡ 68.8
Harikasın, benim acelem var o yüzden 66 ya kadar düşsem yeter sonra normal diyete devam edicem yoksa bende şok diyetlere karşıyım zaten bende pek etkili olmuyor ama isveç diyeti bana sağlıklı geldi hemde kolay yaparım normalde e zaten bazı günler isveç diyeti deki menülerden daha az yiyorum21 şubatan beri yani 3,5 ayda akşam 18:00 den sonra mideme sadece su ve bitki çayı giriyor ,öğlen ve akşam ekmek yemiyorum evde mekik aleti aldım mekik çekiyorum :)) ağır ağır ama abur cubur gidince düzgün beslenince biraz da hareket yağlar gidiyor ,diğer türlü şok diyet filan hep kilo üstüne kilo aldırdı bana
Kalori miktarınızı azalttınız mı? Hiç kaçamak olmadı mı?21 şubatan beri yani 3,5 ayda akşam 18:00 den sonra mideme sadece su ve bitki çayı giriyor ,öğlen ve akşam ekmek yemiyorum evde mekik aleti aldım mekik çekiyorum :)) ağır ağır ama abur cubur gidince düzgün beslenince biraz da hareket yağlar gidiyor ,diğer türlü şok diyet filan hep kilo üstüne kilo aldırdı bana
Kilo artışı neden oldu?1.ay
78.5.74.2
2.ay
GÜN. KİLO GÜN. KİLO
1.gün. 74.2 16.gün.
2.gün. 73.1 17.gün.
3.gün. 72.5 18.gün.
4.gün. 72.7 19.gün.
5.gün. 72.9 20.gün.
6.gün. 72.3 21.gün.
7.gün. 72.5 22.gün
8.gün. 72.7 23.gün
9.gün. 72.7 24.gün
10.gün. 72.9 25.gün
11.gün. 72.4 26.gün
12.gün. 71.6 27.gün
13.gün. 71.3 28.gün
14.gün. 71.7 29.gün
15.gün 72.1 30.gün
Listeye uymak zor gelmeyecek mi? Diyet programına baktım çok katı ve sağlıksız. Her gün biftek ve salamHarikasın, benim acelem var o yüzden 66 ya kadar düşsem yeter sonra normal diyete devam edicem yoksa bende şok diyetlere karşıyım zaten bende pek etkili olmuyor ama isveç diyeti bana sağlıklı geldi hemde kolay yaparım normalde e zaten bazı günler isveç diyeti deki menülerden daha az yiyoruminş bende verebilirim sizin gibi
![]()
Vallahi şaşkito bende anlamadım sen ne güzel veriyorsun ben veremiyorum vermem gerek ay sonuna kadar düğünümüz var en azından bir deneyim 13 günde açlıktan ölmem ya sonuçta bişeyler yicem bakalım hayırlısı ama tartılmıcam tartılıca kilo vermemiş olursam dayanamam bozarım o yüzden 13 gün sabretcemListeye uymak zor gelmeyecek mi? Diyet programına baktım çok katı ve sağlıksız. Her gün biftek ve salam ☺
Reglin mi yaklaştı. Ben de o dönemde 1 hafta kilo vermem durmuştu. Belki senin de öyle birşey olmuştur. Bol su içip spor yapıyor musun? Bu diyetle 13 günde kaç kilo veriliyormuş?Vallahi şaşkito bende anlamadım sen ne güzel veriyorsun ben veremiyorum vermem gerek ay sonuna kadar düğünümüz var en azından bir deneyim 13 günde açlıktan ölmem ya sonuçta bişeyler yicem bakalım hayırlısı ama tartılmıcam tartılıca kilo vermemiş olursam dayanamam bozarım o yüzden 13 gün sabretcemkilo artışında neden oldu anlamadım bu yulaf kepeği bende bir işe yaramadı
![]()