- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
gayet doğal ve güzel görünüyor doktorun iyi iş çıkarmış![]()
Sağol canım, eski burnumla kıyaslayınca çok iyi görünüyor ama sanırım halen çok alışamadım, ya da şişliklerden bıktım artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet doğal ve güzel görünüyor doktorun iyi iş çıkarmış![]()
Sağol canım, banada önceki fotolarıma göre yandan daha büyük ve şekilsiz gibi geliyor, tamam yandan daha da indi ufaldı ama yandan kocaman gibi geliyor. İşin tuhaf tarafı forumda kimin resmine baktıysam yandan küçücük önden yana oranla büyük dururken bende tam tersi sonuç, ben önceden de önden çok sıkıntı çekmedim hep yandan olduğu için belki yandan bu kadar önemsedim bilemiyorum, ama dediğim gibi bunada şükür. Bekliycez bakalım yapacak başka bişey yok. Ha bu şekilde asla aklımın ucundan da geçirmem revizyon falan, bir daha ameliyat olmaya cesaret edemem zaten.
Aynen. Bende canim ya revizyon falan burnum dusmedikce yerinden yaptirmam cekemem gene ayni seyleri.. gerci buyuk konusmayayimda...
Ruyacim azcik daha sabret cqbim masajimi falan eksik etme
Ondendw kuculur mutlaka.. Ben cok begendim acikcasi acaip dogal olmus super valla![]()
Sağol canım, doktor masaja gerek yok dedi ama çok istersen ucuna hafif hafif yapabilirsin dedi, masaj şeklini değiştirmiyormuş sadece ödemlerin inmesine yardımcı oluyormuş. Üç ay daha sabredeyim bakalım belki bişeyler değişir. Ben burnumu normal kullanmayı özledim, mendille sıka sıka silmeyi, suyu genzime kadar çekip olabildiğince hızlı sümkürmeyi, rahat rahat uyumayı, kızımın karnını burnumla gıdıklamayı özledim
Aaah canim ya.. Azcik daha sabir sonra herssey cok guzel olucak
rüyacım bence burnunun şekli gayet güzel gerçi önemli olan senin beğenmen. biraz daha küçültülebilirdi ama belki ozaman yüzünün ifadesi değişecekti.ayrıca yakından çekilmiş bir burun ve sadece buruna odaklandığımız için en ufak kusurlar bile göze batabiliyo.ben de burnumun şeklinden memnun değilim sana daha öncede söyledim teyzemler bile anlamadı doğal olsun tamam da o zaman niye amlyt oluyozki eski burnumda gayet doğaldı:) doktorumun söylediği zaman geçtikçe yükseklik inermiş ve burun incelirmiş seninki güzel o yükseklik birazcık daha inerse tam senin istediğin gibi olur.
tatlım ben amelıyat olalı 46. gun bugun hala delıkler esıt degıl bence panık yapma ama ılk zamanlar benımde barız kotu duruyodu yavas yavas azalıyo doktorun kım pekıarkadaşlar ameliyat olalı tam 17 gün oldu burnumun yandan görünüşü çok güzel ama önden tam bir fiyasko aynaya baktıkça ağlıyorum burun deliklerimin biri küçük biri büyük burun kanatlarımın bir tarafı kavisli bir tarafı düz ne olucak böyle bilmiyorum ameliyat olan arkadaşlar beni aydınlatabilirmi bu delikler bu şekildemi kalır yoksa düzelir mi sanki bana düzelmiyeckmiş gibi geliyor bazen pişman oluyorum olduğuma sizinde ameliyat sonrası bu şekilde oldumu ve ayrıca masaj yapmanız gerekli denildimi bana yardımcı olur musunuz