78 kg ile başlayalımmmm:)))

Ganajcikolat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
70
45
8
meraba,7 ay önce doğum yaptım 86 kg ile ilk ay 10 kg gitti toplamda yaklaşık sonra yapıştı üstüme kilolar gerçi yiyodum da hamur işi çikolata ne varsa yaptım yedim.hergün 77,8 kg küsur görmekten bıktım.Ve bu hafta kontrol altına almaya başladım kendimi.
Artık hamurişi,tatlı,çikolata vs. Kestim özellikle gece atıştırmaları.
Sabahları: 2 dilim ince tam tahıllı ekmek,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin,kibrit kutusu peynir birazcıcık reçel,şekersiz çay veya ılık süt ve bol su içip yiyorum. Ara öğün olarak 2 ceviz veya bir mandalina yiyorum.yemeğe kadar yine bol su.bi yandan da emziriyorum zaten.
Öğlen sebze yiyosam akşam et/köfte türü şeyler yiyorum yanına salata veya yoğurt..Öğlen 1 ince dilim ekmek yerken akşam hiç ekmek yemiyorum..
Tamamen yemeyi kestiğim şeyler de var..pirinç pilavı,patates kızartması yemiyorum.onun yerine bulgur pilavı veya lif oranı yüksek tok tutan karnıbahar,brokoli yiyorum bol salatayla..işe yaradı valla..gece belki meyve yiyorum.örneğin bugünkü menüm şöyle;

Sabah:
2 dilim ince tam tahıllı ekmek arasında 2 küçük parça eski kaşar ve 4 dilim sucuklu tost,domates,salatalık,şekersiz çay,4-5 tane zeytin,1haşlanmış yumurta..

Ara öğün: 1 küçük mandalina

2.ara öğün: 1 bardak ayran

Tabi aralarda bol su içiyorum.

Öğlen:
1 tabak kurufasulye, 4-5 kaşık kıymalı makarna,yoğurt..

Bol su..

Ara öğün:yarım muz

Akşam: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 porsiyon adana kebap ve bol salata..

Su,su,su..

Çayın yanında kaçamak: miniminnacık, 1 avucu bile doldurmayan ayçekirdeği

Ve su, su,su..

Başlayalı 4 gün oldu.. 77,5-77,9 kg gibi bi rakamla başladım..76,7 kg.ya takılıp kalmıştım.Bugün 4.günüm bugün 75,8 kg.yu gördüm :)) durmak yok devam..
Hedefim önce 70 e, sonra 65 e en son 58-60 kg ya inmek..hadi inşallahh...
Beni takip etmeye devam edin..

Back