Canim bazı insanlar hamilelikte 20 30 kg alıyor ama çoğu ödem oluyor son aylarda 3 ayda 30 kg veren tanıdığım var dogumdan sonra. Emzirmek zaten kilo verdiriyor. Hatta hamile kaldığın ilk zamandaki kilodan bile daha azına dusebiliyorsun.
Ben 45 kg ile hamile kaldım.
13 kg aldim.
Dogumdan 2 ay sonra 49dum.
Hamile kalan zayıflar cok kilo alır dediler ama bende öyle olmadı hatta doktorum bana sen 20 25 kg alabilirsin sana serbest demisti.
Bebegim 7.ayinda ve ben 44 kiloyum
Tabi bu durum benim hoşuma gitmiyor.
Hamileliğin 5 kilo ile bile tamamlayabilirsin. Hatta sen cok kilo aldım diye düşünürken dogumdan sonra tartıda 10 kgini gitmis olarak görebilirsin dedigim gibi ödemden.
Benim bebegim 3 kg dogdu
Ben dogumdan sonra 4 kg vermiştim. Buna hiç anlam verememistim sonra birden hepsi gitti.
Yani bebek 3 kg sa eşi suyu bilmemesi 1 kg mi bunun matematiğin yapmistim
Suanda piyasada XS iç çamaşırı zar zor buldum.

simdi de 2.cocukta daha çok kilo alınır diyorlar. Tabiki oyle bisey yok. Sen sağlıklı beslen yürüyüş yap bebek zaten ilk 3 ay annenin depolarında alıyor. Daha sonra annenin yediğinden alıyor. Ve rutin uygulama olan "demir hapini" hemen kullanma kan vermeden. O da kabızlık yapıp kilo aldirabilir. Ben 6.ayimin sonlarında başlamıştım. O zaman düşmüştü değerim. Dogumdan sonra da kullan diyen doktorlar var;vitamin ve demir ben kullanmadım.
6.ayin sonunda yani yeni demir değerim düşmüş suan kullanıyorum.