Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bende sana katilmak isterim ama sen bunca seyi hayatindan cikarmisin ne yiyosun merak ettimmerhaba arkadaslar 21 yasındayım okuyorum 85 kıloya kadar cıktıgım oldu etrafndan duyma dıyetler (dukan karatay vb ) 55 e kadar dustum bı zamanlar ee tabı bu dıyetlerı korumak ne kadar onemlı korunmayınca 2 katını aldırıyor ınsana fazla yıyen bırı olmamama ragmen 78 80 e tekrar cıktım karar verıp kendı dıyet lıstemı olusturdum bunu sizinlede paylasmak ısterım merak ettıklerınızı sorun arkadaslar ben kısaca yaptıklarımı yazıyım meyveyı hayatımdan cıkarttım sadece dayanamadıgım tek bır meyve vardı oda yesıl erık 5 tane ara ogunum olarak yıyordum artık oda yok hıc yemıyorum eksı deyıp gecmeyın ıcınde ınanamıyıcagın oranda seker var kızartma hamur ısı fast food abur cubur şeker ozellıkle nescafe kahve katkı maddelı gazlı ıcecekler salça baharat ketcap mayonez makarna pilav kattıyen yemıyorum bunları yememek cok onemlı bunların yerıne sut yogurt yıyorum bunları bıranda bırakılıcak seyler degıl helekı ekmek tuketmeye alısmıs bır bunye kahvaltıda peynırımı zeytınımı hındı jambonumu her zaman yıyorum bunlar dusuk kalorılı seyler ama asırı asla degıl kepek ekmegı tercıhım ekmekden asırı bı kısma yapmadım kepek ekmegını 4 e boldum bır ekmegı bana 2 gun yetıyor bazen 3 gun bırını kahvaltı bırını aksam yemegı yaptım dıgerıde ertesı gun ıcın oluyor bır ekmek 2 gun dıyelım aksam yemegınde asırı tuketmemek ve proteın yemek cook cok onemlı gece yatarkende 1 dometes yıyorum ama kabuksuz bır de tabıkı en az 1 saat yuruyus tempolu kardıo egzersızlerı ben umutsuz cıktım bu yola desteksız zor kılo verdım ılk basta vucudum bayagı dırenc gostertı ama sonra kılo vermem hızlandı bu bunyeden bunyeye degısıyor suanda 68.3 um yenı tartıldım yemek yıyınce mutlaka oynama olucak ama 1 ay sonra tartıldıgımda 60 hedefım daha yolum var
Merhaba kesinlikle ac kalmiyorum beyaz ekmek yerine kepek cikolatadan alacagim vitamin yerine sutlu hafif bir tatli yada dondurma meyve asiri canim cekerse kucuk salkim bir uzum yani bana ait dusuk kalorili ara ogunlerim ve aburcubur listem var onuda paylasmak isterim yemek olarak sebze ve proteinde asla kisma yapmadim ama elimden geldigince protein yiyorum aksam yemeginde suanda tartildim 67.7 tekrar paylasimda bulunacagim ne kadar kilo verdigime dair hepimize kolay gelsin :))[/QUOTE]"gules, post: 36732459, member: 422942"]Selam bcoke sana katilmak isterim ama sen bunca seyi hayatindan cikarmisin ne yiyosun meratek ettim
Bence insan vucudunun her seye ihtiyaci var her vitamini ister. tabikide olculu olmasi sart.
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 24yasindayim 1.59 boyum ve kilom 69
Tam bundan iki yil once 75kiloydum ve zayiflamam gerekti (bu arada bi kizim var kilolar ordanda kalma) iki ay icinde 13kilo verdim ama hic hissetmedim acligimi. Cunku cok saglikli bisekilde verdim kilolarimi anlican 75den 62 inmistim.
Simdi iste tekrar aldim. Oructu, yazdi, tatildi derken kilolar aldi basini gidiyo eylulun ortasinda rejime baslarim falan diyodum ama pazar aksami sadece tartiya cikinca 70kg oldugumu gorunce aynen boyle oldum.
Pazartesi hissettirmeden basladim ve busabah ac karnina tartilinca 69 ciktim. Buyuk ihtimal su gitmistir hafiflemisimdir.
Ama bu uygulayipda 13 kilo verdigim rejimi uygulayacagim seninle beraber bende varim yani
Haydi bize kolay gelsin!
Merhaba kesinlikle ac kalmiyorum beyaz ekmek yerine kepek cikolatadan alacagim vitamin yerine sutlu hafif bir tatli yada dondurma meyve asiri canim cekerse kucuk salkim bir uzum yani bana ait dusuk kalorili ara ogunlerim ve aburcubur listem var onuda paylasmak isterim yemek olarak sebze ve proteinde asla kisma yapmadim ama elimden geldigince protein yiyorum aksam yemeginde suanda tartildim 67.7 tekrar paylasimda bulunacagim ne kadar kilo verdigime dair hepimize kolay gelsin :))
Bende beyaz ekmegi kestim, kepekli yiyorum gunde 3dilim (1 sabah + 2 ogleden sonra).
Bende abur cuburu kestim buroda belki atistirmak istersem diye nane yiyorum :) yada kuru kayisi. sabah saat 7e dogru bir dilim kepek ekmeginin icine hergun farkli birsey koyup yiyorum.
Ogle yemegim 12bucuga dogru evden getirdigim yemek.
Saat 4bucuga dogruda iki dilim ekmegin arasi bisey yiyorum.
Ara ogunlerde dedigim gibi kuru kayisi nane falan..
Gunluk buroda 1.5l mutlaka iciyorum.
Aksam 6dan sonra hic bisey yemiyorum ve acligimida hic hissetmiyorum.
Kilon 67.7 peki boyun kac ? Asagi yukari hedef kilomuz ayni. Ben 1.59cm 69kg suan, ilk etapta 60 olmak istiyorum. (aslinda dogrusunu soylemek gerekiyorsa kilo verdikce boy artiyo arada sirada boyunuzu olcturun farkina varacaksiniz)..
Seni takip ediyorum canim azim kaynagim olabilirsin aslinda :)![]()
benimde boyum 1.63 canım bir fark yok aslında aramızda hemen hemen aynı sayılır.Bende ara öğünlerimi en cok acıktıgım saatlere denk getırdım senınle bir kac tane dusuk kalorılı yedıgım ara öğün paylasmak ısterım
1 ınce dılım kavun 45 kalorı
1 kucuk salkım uzum asagı yukarı 50 kalorı
magnumdan vazgecemeyen bırıydım ben onun yerıne yedıgım bı dondurma var dusuk kalorılı bimde satılıyor adora dondurma aynı magnum gibi onu tavsıye edıyorum yaklasık 98 kalorı
genelde yersem ara ogunde bu tarz seyler yıyorum ama form ürünlerinden yemiyorum cunkı form adı altında sunulsada bır pakette 700 kalorı kadar olan urunler var he birde dedıgın gıbı su cok onemlı uyguladıgım bı detoks yok sadece su ıcmek yetıyor ınsana eskıden yer yer doyamaz bır ınsandım yedıgıme bakmazdım sımdı yavas yıyorum 2 dılım kepek ekmegı ıle doydugumu hıssedıyorum bırde yavas yemek cok onemlı onuda onerıyorum canım
bırde bana aıt olan bırsey var 2 gunde bır soguk buz gıbı su ıle 45 dakıka vucuduma tutuyorum ardından buz gıbı su ıcıyorum yaklasık 500 kalorı yakıyorsun tavsıye ederım.![]()
Maşallah :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.. Biraz kendi ni ve yaptıklarını anlatırmısın? Yaşın kaç? Çocuğun varmı? Çalışıomusun? Spor? Ve yemekte nelere dikkat ediosun
sen nerdeyse yolu yarılamışsın, yaptıklarını yazarsan sevinirim
ben takip eddrim seni kız![]()
Selam bende sana katilmak isterim ama sen bunca seyi hayatindan cikarmisin ne yiyosun merak ettim
Bence insan vucudunun her seye ihtiyaci var her vitamini ister. tabikide olculu olmasi sart.
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 24yasindayim 1.59 boyum ve kilom 69
Tam bundan iki yil once 75kiloydum ve zayiflamam gerekti (bu arada bi kizim var kilolar ordanda kalma) iki ay icinde 13kilo verdim ama hic hissetmedim acligimi. Cunku cok saglikli bisekilde verdim kilolarimi anlican 75den 62 inmistim.
Simdi iste tekrar aldim. Oructu, yazdi, tatildi derken kilolar aldi basini gidiyo eylulun ortasinda rejime baslarim falan diyodum ama pazar aksami sadece tartiya cikinca 70kg oldugumu gorunce aynen boyle oldum.
Pazartesi hissettirmeden basladim ve busabah ac karnina tartilinca 69 ciktim. Buyuk ihtimal su gitmistir hafiflemisimdir.
Ama bu uygulayipda 13 kilo verdigim rejimi uygulayacagim seninle beraber bende varim yani
Haydi bize kolay gelsin!