**79'dan 60'a azmin yolunda ilerlerken...**

Metebatur

*Oğullarına aşık*
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.567
3.179
333
Evett KK.da gezinmekten uzman olmuşken, baktım kilo vermede herkesin bir günlüğü var, E madem bu bu kadar gerçekten etkili ve önemli benimde Bi günlüğüm olsun istedim..
Hergün yediğim yemekleri, yaptığım sporları, başarılarımı yenilgilerimi yazacağım güzel Bi günlük... Başardığımda kendimi ödüllendireceğim,fazla kaçırdığımda kendime kızdığım, aynı zamanda motivasyon sağlayabileceğim, belki bazen pes edeceğim objektif Bi günlük

Bugün itibariyle kilom 79,7...30 yaşında 1,67 boyundayım. İki çoçuk annesiyim büyük oğlum 4 yaşında küçüğüm ise henüz 6.5 aylık. Oğlumu emziriyorum ve ikisi de sezeryanla oldu. Doğumundan 1,5 sonra falan tam olarak 22 ekimde spora başladım, evde yaptım egzersizlerimi malum kış olunca..88 le doğumdan çıktım ve şuana dek toplamda 9 kilo verdim

Yarından itibaren iç içe olacağız sevgili günlüğüm, beni mahçup çıkarma şu 20 kilocuğumu vereyim Bi söz sana ne istersen alıcam:KK16:

Beni bana karşı mahcup çıkarma kaçamak yaptığımda kulağımı çek hatta falakaya yatır, sakın acıma bana:oops:

Neyse yarın görüşürüz öpüyorummmm:KK15:

Günaydın günlüklçümm:KK200:

Bugün sabah bir büyük bardak limonlu sıcak suyumu içtim, bir saat sonrasında zengin Bi kahvaltı yaptım
-Küçük Bi porsiyon menemen -3 çorba kaşığı kadar
-kepekli ekmek 2 dilim
-çok sz köy peyniri
-yine çok az bal-kaymak bir iki çatal kadar
-semizotu birkaç sap

Kahvaltım 420 cal bir saat sonra sporumu yapıcam Akşam yemeğine dek bişey yok belki Bi şekersiz kahve

Evet bugünkü sporum 45 dk zumba (dvd den zumba exhilarate)

iç bacak için

ve kollar için

Back
X