Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

Kahvaltı oldukça hafif görünüyor..
Yaş boy kilo kaç senin? Bu arada öyle 500 adımla falan olmaz:super: leslienin hafif olan videolarından başlayıp yavaş yavaş tempoyu artırmalısın sonra buna da alıştıktan sonra başka bir egzersiz...:spor:

Ama hiç spor yoktu 1 aydir hayatımda o yüzden bununla basliyim dedim.
27 171 85 doğum yaptım 9 ay önce
kahvaltı hafif çünkü yumurtam kalmamış :D

Ama hiç spor yoktu 1 aydir hayatımda o yüzden bununla basliyim dedim.
27 171 85 doğum yaptım 9 ay önce
kahvaltı hafif çünkü yumurtam kalmamış :KK70:
Anladım ben de 9 ay önce doğum yaptım 7 eylülde:)) 88.7 kilo ile başladım şuan 75.5 im sadece sporla verdim kiloları diyet falan yapamadım emsiriyorum oğlumu sütüm maşallah bol geliyor bu da beni çok acıktırıyor elimde olan birşey değil yani...
Elinde leslie videoları yoksa atabilirim önce 3 mile olanlarla başlarsın sonra hızını artırırsın...

Bu arada kayla itsines yeni Bi program geliştirmiş yaza özel onu da çok yapmak istiyorum ama bakalım önce Bi fitness blender programımı bitireyim de

Anladım ben de 9 ay önce doğum yaptım 7 eylülde:)) 88.7 kilo ile başladım şuan 75.5 im sadece sporla verdim kiloları diyet falan yapamadım emsiriyorum oğlumu sütüm maşallah bol geliyor bu da beni çok acıktırıyor elimde olan birşey değil yani...
Elinde leslie videoları yoksa atabilirim önce 3 mile olanlarla başlarsın sonra hızını artırırsın...

Bu arada kayla itsines yeni Bi program geliştirmiş yaza özel onu da çok yapmak istiyorum ama bakalım önce Bi fitness blender programımı bitireyim de
Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.
Bende 3 eylül de yaptım doğumu. Doğumdan on gün sonra 89 kiloydum. Ocak ayında spora başladım nisan sonuna kadar. Diyet yapmadım sadece abur cubur kestim 5 kiloyu verdim. Ama durdu kilo verisim.
Videoları alabilirim canım bugün başlarım

Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun.
Bende 3 eylül de yaptım doğumu. Doğumdan on gün sonra 89 kiloydum. Ocak ayında spora başladım nisan sonuna kadar. Diyet yapmadım sadece abur cubur kestim 5 kiloyu verdim. Ama durdu kilo verisim.
Videoları alabilirim canım bugün başlarım
Teşekkür ederim Can'ım...
Benim ilk Sayfadaki ilk fotoğrafım doğumdan 10 gün sonra falandı bayramdı yani:))
Tatlım mail adresini gönder göndereyim videoları

Merhaba günlükçüm bugün de yaptım pilatesimi:))
Aslında Leslie de yapabilirim hafif olanlardan:KK66: fitness blender özledim ağırlıklarımı özledim spor ayakkabılarımı vs vs istiyorum ama yapamıyorum elimden geleni yapıyorum ama olmuyor...
Gün içerisinde bol bol da emziriyorum bu beni iyice zorluyor :(

Evet bugün itibariyle kilom 74.9:))
Bakalım hedef Ramazan bitene kadar 70 olabilmek sonrasında sporuma yine tam gaz devam edersem 60 çok ta uzak değil ne dersin ha günlük?:halay::halay:

Evet bugün itibariyle kilom 74.9:))
Bakalım hedef Ramazan bitene kadar 70 olabilmek sonrasında sporuma yine tam gaz devam edersem 60 çok ta uzak değil ne dersin ha günlük?:halay::halay:
Hadi tebrikler kız :) bence spor yapmamak sana yaradı sen sporu yapma incecik olcan bu gidişle :))

İftarda dolma bir dilim börek yedim ve limonlu soda içtim
Sahurda bugün karbonhidrat bombardımanına tutuldum resmen ne sen sor ne ben söylim:kızgın:

Sevgili günlükkk hava inanılmaz sıcak buharlaşıcam nerdeyse ve çok kötü susuzluk çekiyorum. Bu durumda spor mpor asla yapamam susuluktan ölüyorum Allah affetsin:( pilates topunu kaldırmaya bile mecalim yok:mad: sporum bayram sonrasına kaldı
Artık Bayram'dan sonra programlarını sıraya koyacam eylülse tatile gideceğz o Zaman kadar 60 olmam ya da 36-38 beden:super: bakalım inşallah Allah ömür verirse tabi:dua:

image.webp

:halay::halay:
Çok mu güzel gidiyorum ne :nazar::nazar::KK52::sampiyon: yalnız belirteyim başım çıkmasın diye yakınlaştırınca fotoyu kalınlaştı normalde daha inceyim :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1848465
:halay::halay:
Çok mu güzel gidiyorum ne :nazar::nazar::KK52::sampiyon: yalnız belirteyim başım çıkmasın diye yakınlaştırınca fotoyu kalınlaştı normalde daha inceyim :)
Gayet güzel inceldin kızz Maşallah :) ama Ramazanda da senden daha iyi spor performansı beklerdim açıkcası ama neyse kilo veriyorsun bari oda önemli :))

Gayet güzel inceldin kızz Maşallah :) ama Ramazanda da senden daha iyi spor performansı beklerdim açıkcası ama neyse kilo veriyorsun bari oda önemli :))
Ayy sağol ya:))
Valla ben de beklerdim bir çok kez de demedim ama olmuyor gündüzleri emziriyorum bol bol ondanmıdir bilmiyorum tansiyonum düşüyor, akşama kadar da çok koşturuyorum günler uzun havalar çok sıcak olmadı yani...
Neyse artık Ramazan'dan sonra devam edicem nasip olursa

Ayy sağol ya:))
Valla ben de beklerdim bir çok kez de demedim ama olmuyor gündüzleri emziriyorum bol bol ondanmıdir bilmiyorum tansiyonum düşüyor, akşama kadar da çok koşturuyorum günler uzun havalar çok sıcak olmadı yani...
Neyse artık Ramazan'dan sonra devam edicem nasip olursa
Emzirdiğin için oluyordur, bazıları emziriyorum diye oruç tutmuyor, gerçi sen ek gıda veriyorsun artık orucunu engellemez.. Sonradan tutmak daha da zor oluyor Allah kabul etsin.. Vücudun dinlenir belkide iyi gelir sana , Ramazandan sonra başlayınca vücudunu şaşırtmış olacaksın işe yararlığı daha da artar bile belki :) nasılsa zayıflıyorsun keyfini çıkar :)

Emzirdiğin için oluyordur, bazıları emziriyorum diye oruç tutmuyor, gerçi sen ek gıda veriyorsun artık orucunu engellemez.. Sonradan tutmak daha da zor oluyor Allah kabul etsin.. Vücudun dinlenir belkide iyi gelir sana , Ramazandan sonra başlayınca vücudunu şaşırtmış olacaksın işe yararlığı daha da artar bile belki :) nasılsa zayıflıyorsun keyfini çıkar :)
Yok ya aslında ek gıda verdiğim de pek söylenemez %80 oranında emziriyorum, sütüm hala ilk zamanlarki gibi çok maşallah kilo alımı gelişimi vs de çok iyi hafif hafif ek besin tercih ediyorum...
Ramazansan sonra FB bitirip baştan almayı düşünüyorum evet kısmet olursa

Bu arada fotodan da görüldüğü gibi belim arka yan kısımlar ince ön kısım kalın duruyor iki kez sezeryandan sonra göbeğimde çok sarkma oldu Nasıl toparlanacak bilmiyorum:(

Bu arada fotodan da görüldüğü gibi belim arka yan kısımlar ince ön kısım kalın duruyor iki kez sezeryandan sonra göbeğimde çok sarkma oldu Nasıl toparlanacak bilmiyorum:KK43:
Zamanla toparlar inş .. Daha yeni sayılır doğumun.. Zayıflayıp spor yapdıkça toparlar diye düşünüyorum .. Benim doğumum normaldi sezeryanda nasıl oluyor bilmiyorum.. Toparlamazsa ufak bir operasyona bakar kız dert etme inşallah gerek kalmaz da :)

Annemlerin yazlık komşusu vatdı kadın göbeğini belini estetikle öyle bir yaptırmış ki görünce inanamamışdım :) yanlardaki yağlaı yok olmuş kemiğinide incelttirmiş bildiğin incecik belli olmuşdu :) ben belime çok takıntılıyımdım bir zamanlar eşim istersen yaptır sen bilirsin dedi ama yok ellettirmedim zaten mankenlik mi yapıcam evimde kocam begensin yeter yani :)
Her şeyim orijinal yanii ama çok rahatsız olanlar için çareler var :)

Back
X