Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

ayy canım çok teşekkür ederim.bu hafta çok dikkat ettim beslenmeme ve sporumuda yaptım kğ vereceğim yerde 500 gram almışım çok sinir oldum :KK43:
Spora başlangıçta böyle durumlar olabiliyor canım kaslar şişiyor ödem topluyor.. Sen hiç tartıya bakma ben mesela kilo verdiğimden daha çok inceldim 76-77 kiloda 40 beden pantolon giyiniyorum E o Zaman tartının pek de bir ehemmiyetti yok, önemli olan beden ölçüsü
Sen dikkatli beslenmeye ve spora devam et, birde şu var sen bu ayki çabalarının sonucun diğer ay alırsın:super:

Spora başlangıçta böyle durumlar olabiliyor canım kaslar şişiyor ödem topluyor.. Sen hiç tartıya bakma ben mesela kilo verdiğimden daha çok inceldim 76-77 kiloda 40 beden pantolon giyiniyorum E o Zaman tartının pek de bir ehemmiyetti yok, önemli olan beden ölçüsü
Sen dikkatli beslenmeye ve spora devam et, birde şu var sen bu ayki çabalarının sonucun diğer ay alırsın:super:
canım ben spora yeni başlamadım ki galiba şuan durağan dönemdeyim.peki bu ramazan ayında nasıl bir spor yapabilirim ne zaman yapmalıyım.

Selam günlükçüm ilk iftRr menümü paylaşayım:))
Taze fasulye 5-6 kaşık
Bulgur pilavı 5-6 kaşık
Yoğurtlu yarma
Salata
Tatlı olarak da iki tane hurma yedim (kalbur bastı)
Sporumu yapamadım vallahi utanıyorum da yazmaya iftar şişkinliği geçmedi normal yemek te bir saatte sindirirken iftardan sonra böyle olmadı maalesef:((
Neyse bakalım inşallah yarın böyle olmaz

Günaydınlarr diyet günlüğüm:KK200:
Vallahi bugün vicdanım rahat yazıyorum sana sporumu yaptım çünkü :halay:
Programımda yer alan bugünkü videomda ağırlıklarla sırt kol çalıştım low impact Bi çalışmaydı hiç terlemedim desem yeridir ama kollarım ve sırtım fena zorlandı:KK45:
Spor yaparken su içtiğim için şimdi biraz susuzluk çekiyorum ama geçecektir...
Akşamları yapamıyorum, inşallah bu şekilde devam edicem:super:

Evet artık saatime tekrar kavuştuğuna göre bugün Bi çalıştırayım dedim...
Dediğim gibi low impact bi videoydu hiç terlemedim nerdeyse... Kalori ölçümü aşağıda
image.webp

Slm günlükçüm bugün iftarda tavuk haşlama 2 kaşıkta pirinç pilavı yedim salata ve bir küçük tabak ta çorba

Merhaba günlükçüm seni baya ihmal ettim giremedim 2 gün malum ramazan çocuklar vs :(
Sporumu yapamıyorum yaptığım günün akşam üstü artık ayakta duramadım bayılacak gibi oldum ve ertesi sabah da hastalandım:(
Ramazan'da sporu askıya almaya karar verdim. Emzirme çocuklar küçük bütün gün zaten koşturuyorum spor yapmaya mecalim kalmıyor maalesef...
Onun dışında yemek konusunda iyi gidiyorum iftarda nerdeyse iki lokmada doyuyurum, iftar sahur arası yakın olduğu için de sahurda hiç birşey yiyemiyorum umarım Ramazan vesilesiyle de midem küçülmüş olur :KK76:
Spor yapmayı çok özledim açıkçası... Bakalım ramazandan sonra devam inşallah

Selamlar günlükçüm sana müjdeli Bi haberim var:KK76: haber aşağıda :KK71:
image.webp
Evet Ramazan'a başlamasan önce kilom 77.2 idi aslında 76.6 düşmüştüm ama birkaç gün çok abartınca hop tekrar 77 E çıkmıştım
5 günde 1.7 kilo vermiş oldum:rapci:
Bu arasa 2 gündür de pilates yapıyorum Ebru şallı yaptım yarın blogilates ile devam edicem iftardan 1 saat sonra da Leslie yapmayı düşünüyorum Ramazan çıkana kadar böyle devam edicem artık çünkü FB videoları zor onları yapmam için iftardan 2 saat geçmesi gerek E o Zaman'da saat 12 oluyor ve bu pek mümkün olmuyor
FB Programımda 3 haftam kaldı, inşallah ramazansan sonra tamamlayıp ya tekrar baştan alıcam ya da popsugar summer programı ve yanında Zumba yapıcam. KararsIzım neyse daha o Zaman çok var hayırlısıyla sağlıkla o güne Bi çıkarımda demi:super:

Siz leslie yap yap diye birbirinize tavsiyeler verince dedim neymiş şu leslie bakayım
leslie yazdım karşıma ilk leslie 500 adım diye bir video çıktı 5 buçuk dakikalık yaptım. Keyifliydi de. Bu mu leslie dediğiniz öyleyse her gün yapabilirim :))

Siz leslie yap yap diye birbirinize tavsiyeler verince dedim neymiş şu leslie bakayım
leslie yazdım karşıma ilk leslie 500 adım diye bir video çıktı 5 buçuk dakikalık yaptım. Keyifliydi de. Bu mu leslie dediğiniz öyleyse her gün yapabilirim :))
Evet Leslie spora başlangıçta süper gerçekten yalnız ben başlarda Leslie yaptım sonra Zumba aralarda jessıca smıth vs yaptım şuanda da Fıtness blender 8 haftalık programını uyguluyorum Ramazan gireli biraz aksadı ama 3 haftam kaldı inşallah bitiricem

Evet Leslie spora başlangıçta süper gerçekten yalnız ben başlarda Leslie yaptım sonra Zumba aralarda jessıca smıth vs yaptım şuanda da Fıtness blender 8 haftalık programını uyguluyorum Ramazan gireli biraz aksadı ama 3 haftam kaldı inşallah bitiricem

Ben bu leslie ile biraz takilliyim bakalım ne olacak

YbqbEj.jpg

Dün ki küçük egzersizim bugün yediklerime dikkat etme kararı aldırdı bana.
Hızlı ve kolay bir kahvaltı hazırladım afiyetle yedim.
Gün içinde yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum
ve su leslie ile 500 adım yapacağım bugün yine.
Buda leslieye baslangicim olsun

YbqbEj.jpg

Dün ki küçük egzersizim bugün yediklerime dikkat etme kararı aldırdı bana.
Hızlı ve kolay bir kahvaltı hazırladım afiyetle yedim.
Gün içinde yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum
ve su leslie ile 500 adım yapacağım bugün yine.
Buda leslieye baslangicim olsun
Kahvaltı oldukça hafif görünüyor..
Yaş boy kilo kaç senin? Bu arada öyle 500 adımla falan olmaz:super: leslienin hafif olan videolarından başlayıp yavaş yavaş tempoyu artırmalısın sonra buna da alıştıktan sonra başka bir egzersiz...:spor:

Selamlar günlükçüm sana müjdeli Bi haberim var:KK76: haber aşağıda :KK71:
Eki Görüntüle 1845565
Evet Ramazan'a başlamasan önce kilom 77.2 idi aslında 76.6 düşmüştüm ama birkaç gün çok abartınca hop tekrar 77 E çıkmıştım
5 günde 1.7 kilo vermiş oldum:rapci:
Bu arasa 2 gündür de pilates yapıyorum Ebru şallı yaptım yarın blogilates ile devam edicem iftardan 1 saat sonra da Leslie yapmayı düşünüyorum Ramazan çıkana kadar böyle devam edicem artık çünkü FB videoları zor onları yapmam için iftardan 2 saat geçmesi gerek E o Zaman'da saat 12 oluyor ve bu pek mümkün olmuyor
FB Programımda 3 haftam kaldı, inşallah ramazansan sonra tamamlayıp ya tekrar baştan alıcam ya da popsugar summer programı ve yanında Zumba yapıcam. KararsIzım neyse daha o Zaman çok var hayırlısıyla sağlıkla o güne Bi çıkarımda demi:super:
Ramazan malum sahur yapıyoruz ya saat kaçta tartildin

Back
X