7aylık hamileyim ve kan geldi acil yardım

H253687

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
7
2
1
33
Merhaba kızlar
29+5 haftalık hamileyim bu akşam üstü wcdeyken tuvalet kağıdına pembe kan geldi sonra ped taktım kırmızı kan gelmiş 2 damla kadar tuvalet kagıdına sildigimde ise pembeydi böyle birşey başına gelen var mı korkmam mı gerekiyor? Doktorum çok panik oldugumu söylüyor ama sonuçta içimde bir can taşıyorum. Sizce doktora gitmeli miyim. Bir gün önce gittim bebekte bir sıkıntı yoktu . Yardımlarınızı bekliyorum...

Sabah en azından bir aile hekimine git , kalp atışını falan dinletirler , için rahatlar canım.
İnşallah birşey yoktur , vakti zamanında gelir... Sebebi hakkında bilgim yok kanamanın...

Bazen yazdigimda cok sert tepki vermissin vs.. diyorlar ama arkadasim 30 haftalik hamileyken boyle bir durum yasiyorsan kadinlar klubu aciline degil hastanenin aciline gitmelisin. Kendinde diyorsun icimizde can tasiyoruz. Allah korusun basima boyle bir sey gelse direk acile kosarim birak buraya konu acmayi. İnsallah bebegin sapasaglam ve sagliklidir. Ama bana kalirsa bi acile gorun. İlk haftalarda degilsin ki yerlesme kanamasi desekZ

Sabah en azından bir aile hekimine git , kalp atışını falan dinletirler , için rahatlar canım.
İnşallah birşey yoktur , vakti zamanında gelir... Sebebi hakkında bilgim yok kanamanın...
İnşallah canım hareketlerini falan hissediyorum.ama genede telaş yapmamak elde değil.

Bazen yazdigimda cok sert tepki vermissin vs.. diyorlar ama arkadasim 30 haftalik hamileyken boyle bir durum yasiyorsan kadinlar klubu aciline degil hastanenin aciline gitmelisin. Kendinde diyorsun icimizde can tasiyoruz. Allah korusun basima boyle bir sey gelse direk acile kosarim birak buraya konu acmayi. İnsallah bebegin sapasaglam ve sagliklidir. Ama bana kalirsa bi acile gorun. İlk haftalarda degilsin ki yerlesme kanamasi desekZ
Haklısın ama daha önce gittigimde böyle ufak lanamalarda gelmene gerek yok. Aşırı olursa gelirsin dedigi için doktor gitmedim yoksa ufacık birşeyde gidiyorum

İnşallah canım hareketlerini falan hissediyorum.ama genede telaş yapmamak elde değil.
Haklısın , insan ister istemez telaşlanıyor.
Hareketlerini kontrol et istersen , nette yazıyordu iki saatte ne kadar hareket etmesi gerektiği falan .

Haklısın ama daha önce gittigimde böyle ufak lanamalarda gelmene gerek yok. Aşırı olursa gelirsin dedigi için doktor gitmedim yoksa ufacık birşeyde gidiyorum
Doktora neymis ne zaman gorunecegimi ona mi soracam. Baska bir doktora gorununZ en azindan bu kanamalariniz sik sik oluyorsa nedenini soylesin.

Doktora neymis ne zaman gorunecegimi ona mi soracam. Baska bir doktora gorununZ en azindan bu kanamalariniz sik sik oluyorsa nedenini soylesin.
Valla 3 doktora göründüm rahim agzında yara vardır dediler ondan oluyordur telaşlanma cok diyorlar neyse zaten ben dayanaöaö gitmedem büyük ihtimal birazdan giderm

Valla şuanda bile hiç durmuyor baya hareketli sayamıyorum bile :)
Oh ohh maşallah :) sorun yoktur umarım bemm doktorumda gayet rahat , şakır şakır olmadığı sürece endişelenme diyor çok şükür yaşamadım öyle bişey ama ...
Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Kızım gelicek inş. Benim ;)

Oh ohh maşallah :) sorun yoktur umarım bemm doktorumda gayet rahat , şakır şakır olmadığı sürece endişelenme diyor çok şükür yaşamadım öyle bişey ama ...
Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Kızım gelicek inş. Benim :KK66:
Allah nasip ederse benimde kızım gelecek bakalım bizim küçük hanım biZi çok korkutuyor allahın izni ile hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Valla 3 doktora göründüm rahim agzında yara vardır dediler ondan oluyordur telaşlanma cok diyorlar neyse zaten ben dayanaöaö gitmedem büyük ihtimal birazdan giderm
Yani 3 doktor da yara var dediyse endise etmene gerek olmayabilir tabi. Ama yine de yarin bi gorun. En azindan icin rahat eder.

Daha erken ama acilma olupta nisanin gelmis olabilir bende oyle olmustu ama 39.haftadaydim o zaman. Bence bi gidin rahim uzunlugunuza baksinlar silinme var mi filan diye

Back
X